Sex

Första gången

2012-08-16 15:14 #0 av: ru4real

Hur var första gången för er? Nervöst? spännande? skönt? minns inte?

För mig (kille) var det med den flickvännen jag var tillsammans med då, vi hade varit ett par ett tag innan och hängde ihop efteråt. Hon var mer erfaren än mig. Och det var på golvet på en kompis toalett på en fest... Kanske inte den mest romantiska platsen... Och jag var runt 17/18, kommer inte ihåg exakt när det var. Glad

 

Anmäl
2012-08-16 20:08 #1 av: Zofia89

Jag var 15 år, var på semester i grekland 2 veckor med familjen och de första dagarna träffade jag en 17årig grek som jag började träffa varje dag, nästsista dagen där var vi hos honom och det ena ledde till det andra... Jag var inte dykter, det var väldigt varmt och allt är lite "suddigt" =D Då var jag glad men efteråt slog det mig att vi inte hade använt något skydd och att han faktiskt bara utnyttjade mig, så glädjen försvann...

Jag åkte inte på någon form av sjukdom eller så, så det är ju iaf positivt =)

Men kunde jag gå tillbaka i tiden skulle jag inte gjort det...

Anmäl
2012-08-16 21:21 #2 av: Devya

Vi båda var 19 år gamla och det var helt underbart. Jag var glad över att jag hade väntat med att ha sex för resultatet var fantastiskt (väntade tills jag var absolut redo psykiskt och fysiskt).

Sen kanske platsen inte var så värst romantiskt. Det var hemma hos hans föräldrar i hans sovrum. Hans föräldrar hade fest i vardagsrummet.

Vi hade försökt tidigare med att ha sex och då hade vi ett vackert hotell rum och hela faderullan! Men det blev en katastrof av det hela (båda var oskulder) och det slutade med att vi bara skrattade åt eländet. :)

Anmäl
2012-08-16 21:30 #3 av: [vaniljen]

Jag var 18 och med min kille, som hade haft sex en gång antagligen precis innan vi träffades. Det gjorde rätt ont och var inte så kul för nån av oss, så det blev inte så mycket av det första gången. :P Senare blev det mkt bättre :)

Anmäl
2012-08-16 22:11 #4 av: [WickedAlly]

Jag var 15 och det var helt rätt, hade tänkt att vänta tills jag gifte mig först men sedan träffade jag min dåvarande och det kändes som den mest naturliga sak i världen. Det skedde en månad ungefär efter vi blivit tillsammans och det var väl inte direkt fantastiskt men det var mysigt. Dock inte första gången för honom, trots att han var lite yngre än mig. Vi var tillsammans i nästan fyra år efter det :)

Anmäl
2012-08-16 22:11 #5 av: Viccan92

Jag var inte så nervös. Jag hade försökt ha sex flera gånger med mitt ex och det hade aldrig funkat så jag trodde inte att det skulle funka då heller. Gjorde lite ont men mest så kände jag ingenting. Jag var 20år och det var hemma i hans lägenhet. Vi hade varit tillsammans kanske två månader. Han hade haft sex någon gång innan.

Anmäl
2012-08-17 07:46 #6 av: fruktgumman

Det var jättefint. Lite nervöst förstås men jag kände mig mycket trygg med honom. Vi älskade varann och det gör vi ännu, drygt 13 år senare.

Anmäl
2012-08-23 16:19 #7 av: PiganX

Jag var full och blev våldtagen, gjorde fruktansvärt ont och jag mådde dåligare än nånsin förr.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.