Förhållande

Hur svårt kan de vara!

2012-09-02 12:18 #0 av: [Surina]

Hej!

Jag måste verkligen få ut lite frustration!

Jag säger en sak till min sambo att jag var så stolt över mig själv att jag tog cykeln istället för bussen till honom senate gången, när jag kunde tagit bussen som jag brukar göra..

Jag var så lycklig och de jag får höra av honom är: Det är väl inte så mycket? 1 mil cyklade jag varje dag till jobbet förra sommaren..

Blev lite ledsen så det kändes som om det var en tävling så jag sa att det var jobbigt att han inte bara kunde vara glad för min skull.

Sen frågade jag honom om han kunde iaf be om ursäkt för att han gjorde mig ledsen och fick mig att känna som om jag inte hade gjort nått bra alls...

Men de gick tydligen inte alls... så jag stände bil dörren utan att ge honom en kram gick sen upp till min lägenhet...

Allså jag kan inte förstå! Han känner att de är jobbiht hemma hos honom osv... men jag börjar tycka att ska de vara svårt att förstå att man kan såra folk med vad man säger.. så kanske det är helt rätt att han har de jobbigt hemma... Man blir ju behandlad så man behandlar andra...

Samma med att när jag ville blanda ut kattmat som var lite smulig med påsen(inte slösa!) Då ville han att jag skulle slänga en hel skål! Jag undrade varför för katten brydde sig inte.. men han sa sen att blandar du i så kommer jag fan dra till dig! Så jag slängde de tillslut.

Sa till honom att så säger man inte! Hans förklaring var att jag inte lyssnade annars! Men jag fortsatte att säga att man kan säga på ett annat sätt! Man kan också resa på sig ifrån häcken vid datorn! Nee jag blev riktigt arg... För allt ska vara så himla svårt att vara artig för honom? ..

Reagerade jag fel med att berätta så jag kände??

Anmäl
2012-09-02 12:54 #1 av: Sarah

ommer han dra till dig? Vad menar han med det? han låter otrevlig och om dra till dig är ngn typ av hot, ja då tycker jag att det låter som att du borde gå...

Anmäl
2012-09-02 13:00 #2 av: JonnaH

Hur gammal är killen?

Och det där med kattmaten förstod jag inte riktigt. Du får väl göra hur du vill om det gäller din katt? Eller var det hans katt?

Anmäl
2012-09-02 14:50 #3 av: drika

Han verkar ostabil, om han inte trivs med sig själv att han bryr sig om dig eller hotar med att slå bör du lämna honom.

Anmäl
2012-09-02 15:42 #4 av: Maria

Ingen har rätt att hota att dra till någon för småsaker.Skrikandes

Gnabbet du beskriver är småsaker och det är sådant man ofta får fila på i  ett förhållande. Hur man uttrycker sig osv. Kommunikation är A och O.

/Maria

 

Anmäl
2012-09-02 19:30 #5 av: Mona22

Man ska kunna bli osams om småsaker utan att någon ska"dra till en".

Jag har haft en jobbig uppväxt men bara för det har jag ingen rättighet att behandla andra som jag blev behandlad. man har ett val och tyvärr verkar han valt att ta ut det mot dig.

Han har ingen rätt att hota dig för att du ska lyssna, kommer han dra till med det den dagen då han smäller till dig också??

Anmäl
2012-09-03 15:09 #6 av: PogoPedagog

Jag skulle nog säga ifrån rejält om jag var du: "Hotar du mig en gång till gör jag slut med en gång". Sånt beteende är inte ok från någon!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.