Förhållande

Vad känns mest?

2012-10-11 13:16 #0 av: lkmf

Vad skulle du tycka var jobbigast? Att bli bedragen eller att bli lämnad för din parner går tillbaka till sitt ex?

Livet är som en chockladask men vet aldrig vad man får/ Forest Gump

Anmäl
2012-10-11 13:19 #1 av: Hera

Att bli bedragen är frutansvärt eftersom förtroendet är förstört, men går killen tillbaka till sitt ex har man ju också blivit bedragen. Då har han ju inte haft riktiga känslor.

Så jag vet inte.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2012-10-11 13:21 #2 av: hus-musen

Jadu, allt beror ju på omständigheterna faktiskt. Som Hera säger så blir man ju på sätt och vis bedragen om killen går tillbaka till sitt ex oxå.

 

Anmäl
2012-10-11 13:24 #3 av: ChristineL

Jag har vargen varit med om det ena eller det andra, men att bli bedragen måste vara det absolut värsta!

Anmäl
2012-10-11 13:31 #4 av: isafisa

Om han skulle gå tillbaka till sitt ex tror jag att det skulle kännas snäppet värre, för då känns det som att hans känslor för mig aldrig var riktigt äkta. Men båda alternativen skulle självklart vara jätte hemska :(

Anmäl
2012-10-11 13:45 #5 av: [Emma--]

Oj båda skulle kännas hemskt. Det med exet skulle på sätt och vis vara värre. Att bli bedragen i övrigt kanske ändå "bara" var sex. Känslor i det hela kan ju vara värre.
I ett väldigt kort förhållande som jag egentligen inte vet vad det handlade om så kysste killen en annan tjej på en fest vi båda var på. Och det värsta i det var inte vad han gjorde, utan att han fick känslor för henne och valde henne. Och att jag plötsligt bara var ensam.

Medarbetare på devon rex ifokus & katter ifokus

Anmäl
2012-10-11 22:57 #6 av: Liss

(Jag förstår inte riktigt frågan, då båda alternativen är ett sätt att bli bedragen på? Eller handlar det om att partnern berättar att han vill tillbaka till sitt ex och gör slut? Och man då får ta smärtan att bli lämnad. Och i annat fall bli... ja, bedragen helt enkelt. Hm...)

I sådana fall - ... Jag kan inte sätta mig in i situationen direkt just nu. Jag tänker ju självklart på min nuvarande partner. Och det känns inte som att det skulle kunna bli verklighet. Saker som hänt innan är inte med i mitt liv över huvud taget längre. Men känslor som involverar smärta i hjärtat, med partner, är alltid hemskt. Oavsett innebörd.

Att bli lämnad - hemskt, om man inte kommit överens om det. För ett ex - smärtsamt.
Att bli bedragen - tilliten falnar. Och ett förhållande utan tillit är inget förhållande. Pest eller kollera? ^^

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.