Otrohet

Vad är otrohet för dig?

2012-10-24 18:13 #0 av: Hera

Vet att vi redan har flera trådar om detta, men vill fråga igen.

Vad räknar du som otrohet?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2012-10-24 18:15 #1 av: tonfisken

telefonsex, sexchatt, kyssar, smek, hångel, och för mig är det också otrohet om han smyger med att dejta andra utan att ha sex med dom. För är det bara en kompis behöver man inte smussla med det.

Anmäl
2012-10-24 18:45 #2 av: Jojaton

Allt man inte skulle göra framför sin partner.

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl
2012-10-24 19:57 #3 av: pyromanen

Att göra något som partnern skulle bli ledsen över/må dåligt av om han/hon visste eller fick reda på.

Vart gränserna för detta går kan variera enormt, så a och o måste vara att man pratar om detta och vet vad varandra känner och tycker.

 

Anmäl
2012-10-24 20:53 #4 av: Vyer

Jag vet inte. Jag tror inte att otrohet riktigt existerar i min syn på relationer och hur de bör utformas.


Anmäl
2012-10-24 20:54 #5 av: Liss

#2 Väldigt bra förklaring.

För har man kommit överens om att man får göra vissa saker, räknas ju inte det som otrohet. Otro- är ju just att man sviker och inte är trogen. Så allt man gör "bakom ryggen" på den andra.

Och som sagt, gränser är olika för alla. Det är något man får prata om tidigt i förhållandet. Så man har samma gränser och är på lika premisser.

Anmäl
2012-10-24 21:22 #6 av: tonfisken

Ja såklart otrohet är individuellt det som man kommit överens om i förhållandet. Det jag räknade upp var mer mina gränser i mitt förhållande, men andra kanske tycker sexchat är ok tex

Anmäl
2012-10-24 21:54 #7 av: Hera

Min fråga gällde ju vad vi själva ser som otrohet. Finns inga allmänna regler, utan det är vi själva som sätter dom.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2012-10-24 22:08 #8 av: [RoxannaH]

Jag har inga direkta gränser på vart det går. Det tycker jag att man som par ska diskutera vad den andra anser, just för att inte begå något misstag som kanske förstör hela relationen.

Jag kan gå med på att från kramar, till flirtar på skoj, till "rollspel om sex" med mera till pussar på mun. En puss kan man ge även som kompis anser jag. På kul liksom. Så länge båda är medvetna om att det bara är "vänskapspussar". (Båda vännerna då vill säga).

Men dock kan jag bli väldigt svartsjuk om någon tjej kommer och typ ger min kille en kram, om det är någon jag inte känner och litar på till 100%.

Jag och killen har t.ex en kompis som är transsexuell. Hon är från början född som kille, men genomgår hormonbehandlingar och massor för att bli tjej. Så hon ser ut som en, beter sig som en och pratar som en tjej. Men har de manliga kroppsdelarna kvar. *asg när jag hör hur fult det lät*

Och vi var på krogen i helgen som var, och då "råkade" hon glömma av sig själv och kysste honom vid ögat, och då blev jag alldeles galen av svartsjuka O.o

Jag vet om, både för att hon har sagt det, och för att jag sett det, att hon tycker mycket om honom, och att hon gärna skulle vara med honom om jag inte var det. Men känner ändå hur kroppen inte lyssnar på hjärta och hjärna. :3

Anmäl
2012-10-26 20:30 #9 av: pinku

Svårt att dra en klar gräns tycker jag. Jag menar, sexchattande, nja, jag skulle inte bli glad, men otrohet tycker jag väl inte. Telefonsex, ja, otrohet, likså någon slags sex via webkamera. Däremot om han blev full på en personalfest och råkade hångla upp chefen, skulla jag skratta ihjäl mig (och inte bara för att hon är över 50 år äldre och han är livrädd för henne).

Anmäl
2012-10-26 21:05 #10 av: PogoPedagog

SVårt att rada upp exakt vad som är vad tycker jag. För mig är det nog när man gör något som känns sexuellt. En kram eller puss kan ju vara både vänskapligt eller sexuellt, det som avgör är nog hur det känns. Fast det gör ju ingenskillnad för min partner iofs. Hmmm himla svårt det här!

Anmäl
2012-10-26 21:28 #11 av: Fridaaaa

Telefonsex, chatt/mailsex, tafsa/pussa på munnen på andra tjejer, ha sex med andra tjejer. Bland annat :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.