Förhållande

Mött en man

2012-11-01 08:20 #0 av: Angel3

Jag har mött en man för 1 månad sedan.
Han är 12 år äldre och har 4 barn. Vi bor 100 meter ifrån varandra och har aldrig sett varandra.

Han har varit hem till mig, pratat, fikat, bjudit på mat, sovit över varje gång.
Vi har det så mysigt och trevligt ihop. Vi pratar i flera timmar och allt, har aldrig upplevt detta med någon annan man. Han berör mig på djupet.
Nu vill han bjuda på middag på söndag och jag ska jobba då, hörde på hans röst att han blev besviken.

Varför är det så svårt att veta om man är ihop eller inte när man är till åren. Jag frågar ju inte dirket rakt ut till han.

Men han måste ju vara intersserad om han kommer och ringer mig??
Är det min osäkerhet från tidigare förhållande som gör att jag tvivlar på honom??

 

Anmäl
2012-11-01 09:22 #1 av: Gur4m1

Du jobbar, han blev sålkart besviken om han planerat något men så är livet. Du tvivlar förmodligen pga saker hos dig själv än hos honom, eller pga att du är i ett kärleksrus just nu- men undermedvetet snappar upp signaler i hans beteende och du har kanske blivit sviken förut så nu väntar du bara på att allt bra ska förstöras (vilket brukar resultera i att man förstör för sig själv).

Jobba med gott samvete, när ni mser kna du ju snoka eller fråga rakt ut vad han tycker att ni två har...och innan dess ska du nog själv också definiera för dig själv vad du tycker att ni har och vad du vill göra med det?

 

Man måste inte sätta saker i fack, om ni har det bra som de tär nu så är det kankse mer saker som "är vi exclusiva" som är intressant...på sin höjd. Att ha tycker o ditt sällskap och du hans är ju uppenbart så här långt :D

 

Anmäl
2012-11-01 09:24 #2 av: Gur4m1

...själv är jag sådär småkorkad och hatar kärlekslekar så jag brukar dejta och sedan när jag tycker "nu är vi ju typ tillsammans i allt utom uttalat!(läs: Facebook) " och då brukar jag fråga honom; Är vi ihop tycker du, jag tycker det, eller liknande. Yes...folk är rädda för att det ska backfirea men det har då fungerat fint för mig hittills, de män jag valt ut har kunnat hantea det galant. ;)

Anmäl
2012-11-01 10:12 #3 av: Angel3

Jo, båda har blivit besviken och sårad förut.

Men jag tar det i en lung takt och stressar han inte.

Vi är så lika har jag kommit på.

Anmäl
2012-11-01 10:23 #4 av: Gur4m1

JA det låter bra :D lämna de funderingarna och njut av de tni har här och nu och se hur det utveckla till helt naturligt :) Om allt är bra just nu.

Folk tenderar att stressa och då lir det att man står på den där platsen där den andre sätter "stopp stopp nu går det för fort" ^_^

Skönt att va kär, njut av varandra, namn på er relation kan ni tänka på längre fram :)

Lycka till!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.