Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Sex

Hur borde jag göra?

2012-11-16 08:04 #0 av: Extra_konto_t

Jag har sedan tre veckor tillbaka ett förhållande, men så fort vi träffas är allt han tänker på sex. "Har vi inte sex idag kan du lika bra gå hem" är den vanligaste repliken jag hör från honom. Vi bor inte tillsammans, jag är 16 år gammal och går första året på gymnasiet, pendlar och därför är jag hemma ganska sent om dagarna så vi hinner inte träffas dagligen. Vår sexlust går inte ihop helt enkelt, jag vill inte så ofta och han vill precis varje gång vi träffas. Han tycker det är löjligt och sjukt att behöva få utlopp för sin sexlust på egen hand när han är i ett förhållande. Vilket jag knappast tycker. Är det vanligt att ha det såhär? Vad borde jag göra förutom att prata med honom? Han lyssnar inte ändå, och jag vill absolut inte lämna honom då jag faktiskt älskar denna människa. Men med så mycket sex är det jobbigt, jag har ingen lust alls längre. Nog för att jag inte har särskilt mycket sexlust sen en händelse som inträffade för två år sedan (blev "våldtagen" av min dåvarande pojkvän) men nu är det extremt. Jag längtar tills jag träffar honom, blir glad när jag ser honom men så fort han nämner ordet sex sjunker allt till botten, jag orkar inte och han visar ingen respekt för mig. Hopplöst. Vad borde jag göra? Lämna honom är förmodligen inte ett alternativ.

Anmäl
2012-11-16 08:11 #1 av: pyromanen

Stå på dig och kräv respekt!  Om han säger som du skriver att utan sex kan vi lika gärna gå hem då är det ingen kärleksrelation han vill utan en knullkompis, vilket naturligtvis bara är möjligt om det är det båda vill!

Om du pratar med honom och kräver repsekt och står på dig och han fortfarande presser och inte lyssnar eller respekterar då måste du säga ifrån och lämna eller ta "paus" för din egen hälsas skull.

Anmäl
2012-11-16 11:41 #2 av: PogoPedagog

Jag tycker det låter fruktansvärt om han säger sådana saker till dig. Jag skulle aldrig finna mig i att bli behandlad så! Han säger ju rent ut att det enda han vill ha dig till är som en sexleksak, ditt umgänge betyder inget för honom utan sex är det enda han bryr sig om. Ledsen om jag låter hård nu men jag tycker verkligen du måste få honom att sluta upp med det beteendet eller göra slut!

Åh jag blir så upprörd, hoppas verkligen det löser sig för dig!

Anmäl
2012-11-16 18:45 #3 av: Ove-D

Jag tycker du ska berätta för honom hur pressande du upplever det är. Det låter som det är just SEX MED DIG som han gillar... men gillar han dig även utan sex? Vad händer om du säger NEJ och att du hellre vill umgås, hitta på något annat?

Anmäl
2012-11-18 13:36 #4 av: Gur4m1

Hej!

i början av relationer har många STOR sexlust MEN...
Att efter 3 veckor, eller NÅGONSIN säga ""Har vi inte sex idag kan du lika bra gå hem" och mena det på riktigt- är inte....okej, någonstans alls. En relation handlar om mer än sex och kan han inte bara umgås, hänga med dig ibland så...vad går er relation ut på, är ni vekrligen inne i en relation? Låter mest som att han prenumererar på sex. Hur någon som är KÄR skulle uttrycka sig sådär till någon man är rädd om och bryr sig om....går bortom mitt förtånd. Skulle förstå en sådan kommentar om tålamodet tryter efter 3 veckor helt utan sex i en längre relation. Men inte i en tonårsrelation där ni varit ett par i knappt en månad.

 

Tjejen, du vill inte lämna honom för du ÄLSKAR honom? VARFÖR älskar du denna skithög som pressar dig sexuellt? Vad är det han gör som gör honom värd din kärlek, vill gärna höra.

För tro mig, du kan få bättre. Och jo, det är fullkomligt normalt att få "ta utlopp på egen hand" även i en relation. Respekt, hänsynn, tolerans är kärlek. Det han beter i sig som är medeltiden och du har precis blivit bortgift till din kusin eller något och nu utkräver han sin rätt som din make! Mycket kärleksfullt beteende.

 

 

Anmäl
2012-11-18 13:40 #5 av: Gur4m1

Du vill ha respekt av honom men repsekterar inte dig själv, så du kan ju glömma det. :(

Du skriver själv- Han lyssnar inte på mig. De tär alltås ingen ide att prata. Vad kna du göra förutoma tt stoppa upp en björnsax mellan låren? Göra slut kanske? Sluta låta män göra övergrepp mot dig. Fundera och rannsaka dig själv- vad hos denna man gör dig så attraherad, varför är du med en man där du skriviet ett enda långt inlägg om en kille, din pojkvänn, som beskriver en respektlös kille som inte visar någon kärlek i den typen av handling. Jag blir fan upprörd när du ber om hjälp men inte kan tänka dig dumpa honom. Men du vet själv att han inte lyssnar på dig. Testa då att lyssna på dig själv. Läs det du skrivit och fundera på vilka råd du skulle ge den tjejen?

Anmäl
2012-11-18 13:44 #6 av: Gur4m1

JAg är hård för att jag bryr mig och vekrligen blev upprörd över dne här unge mannens beteende och att du inte redan dumpat skithögen. Du, ja nästan vem som helst, är värd bättre i en relation. Det där är inte en relation. Du blir använd.

Anmäl
2012-11-18 23:34 #7 av: [Loca Diaz]

Oj vilken jobbig situation... Jag har inte eller en särskilt stor sexlust medan min pojkvän istället har en väldigt stor! Han blir kåt vare dag och har svårt att somna om han inte får något på några dagar haha... Men ibland blir det så jobbigt att han inte låter mig sova ifred för att han vill ha sex och han kan bli små sur om han inte får något... (Det går givetvis över fort). Han har så stort behov av sex att skulle jag ALDRIG ge han sex (eller inte ge han sex på flera månader) skulle han ha tankar i att göra slut... För det är så viktigt för honom. Jag behöver inte ha sex mer än typ en gång i veckan medan om han fick bestämma skulle vilja ha 1-2 gånger om dagen och då har vi varit tsm i 2.5 år. Det märkliga är att han inte hade så stort behov det första året vi var tsm utan det har blivit så senare.
Men att säga "ska vi inte ha sex behöver du inte vara här" är att ta i och inte särskilt snällt eller respektfullt när man är i ett förhållande som ska handla om mer än bara sex.

Berätta hur du känner om sex. Att det inte handlar om att du inte vill ha sex med HAN utan att du inte har så bra koppling till sex pga händelsen. Att du kanske behöver ha tid att bearbeta det. Har han ingen respekt alls för dig och dina känslor? Trivs du annars med ert sexliv med just han? Gör man saker under dagen/kvällen som middag bio eller film och söta sms eller smyglappar med fina ord kanske det känns bättre och chansen är större att båda vill ha sex då. Att man "bygger upp känslor/något" under hela dagen alltså och inte bara har haft en halvtråkig dag och sen ska ha sex...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.