Känslor

någon mer som har en dålig alla hjärtans dag?

2013-02-14 18:48 #0 av: Eiiila-K

jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig arg, besviken, sårad och även övergiven.. 

på denna dag så fixade jag godmat, rosor, och mys till filmkväll 

min present:

han ska åka bort överhelgen, han köpte inget idag för han ska köpa saker till lanet som han ska åka till.. 

förra helgen så lova han att vi skulle ha en romantisk helg.. 

idag sa han ''jag sa aldrig den här helgen'' kallt o drygt! :/ 

är jag egoistisk som tänker så? 

över reagerar jag? 

Anmäl
2013-02-14 19:02 #1 av: m4rkus93

ursss låter inte alls kul... varför gör han så för? eller ja varför gör många killar så??? jag har oxå haft det sådär då jag har suttit ensam i mitt lilla rum utan något sällskap hoppas det löser sig för dig...

Anmäl
2013-02-14 19:21 #2 av: 81an

usch! stackare :( *kramar om*

Anmäl
2013-02-14 19:25 #3 av: majlisan1

ja det är ingen allahjärtansdag här inte, min kille är hellre med sin KK

Anmäl
2013-02-14 19:40 #4 av: 81an

usch vilka killar det finns :( *bamsekram* till er båda

Anmäl
2013-02-14 20:08 #5 av: m4rkus93

hum... låter inte som någon vidare bra kille...

Anmäl
2013-02-14 20:34 #6 av: Gur4m1

Hmm....om ni inte kom överrens om att ni skulle fira alla hjärtans dag och du visste att han skulle resa (utlandet -resan är väl inget man kokarihop veckan innan, eller?). Alla hjärtans dag är en produkt och de tär faktiskt inget att bråka om tycker jag. Ja det sticker i ögat för alla jämför sig med varandra, lite som kärlekens julafton "vad fick du?" :)

Men ja, man kan inte bara anta att alla bryr sig om alla hjärtans dag :( Tyvärr. Tycker han är hård mot dig, du överreagerar inte direkt- du blev ju besviken men du får kanske tänka igenom varför det blev såhär galet och att det kanske inte enbart är hans fel? :(

Min kille är inte med sin kka (gud bevars!) men inte gjorde vi något ovanligare än en vanlig Fredag.... De flesta jag känner sträcker sig väl till att laga go mat, fika och se film, sådant man kan göra VILKEN helg som helst! :) Se nu till att vara vänner när han åker iväg och se till att få det svart på vitt till nästa år ;)

Anmäl
2013-02-14 21:40 #7 av: majlisan1

#6 Nej jag vill inte ha en massa presenter romantiskt med blommor osv. Det är inte FIRANDET jag behöver, men just att han ska iväg med sin förra kk å äta och jag INTE FÅR FÖLJA  och aldrig ens fått träffa människan i fråga för som han sa idag att jag "INTE PASSAR IN"

Han åkte före 17, dom skulle "bara käka lite" å jag har inget hört från honom ännu!

Ja jag tänker lämna honom om han inte har en väldigt bra förklaring ikväll eller inatt eller imorgon eller när han nu behagar komma hem. + att jag vill ha en förändring (jag vill träffa henne åtminstone NÅGON gång med tanke på att dom verkar så tighta.

Anmäl
2013-02-14 22:05 #8 av: Fridaaaa

Låter inte så kul.

Men alla hjärtans dag är ju ingen dag för dem i förhållande. Man umgås med den/dem man älskar ect. Så hade min sambo varit iväg idag t.ex så hade jag kunnat ha mysdag med extra mys ect en annandag :)

Men lite trist att han prioriterat lanet före.

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-02-15 07:29 #9 av: Gur4m1

JAha LANET, läste det som felstavat "Landet" ;D TS: Tycker det är okej att man inte vill spendera massa pengar på just alla hjärtans dag. Det är nog faktiskt rätt vnaligt bland oss äldre, att man inte förväntar sig en massa pryttlar som kostar saker på all hjärtans dag men hur svårt är det att göra en söt lapp eller bara umgås lite före ett lan? :( Dålig stil.

#7 ja din pojkvän och den där kkn, Där är en hund begraven, han gör rätt osm står upp för sin vänskap men han hanterar det HELT fel om han tror att du ska "acceptera" deras relation när han beter sig sådär.

Anmäl
2013-02-15 17:37 #10 av: Nikkis

Vänta, stoppa bandet.
Är din kille iväg på middag med sitt förra kk?!?!?!?!

Woooooooooow... Du ska nog ta bort "förra" och sätta dit "nuvarande".

Anmäl
2013-02-15 18:48 #11 av: Hera

7 han verkar bry sig mer om sitt ex än dig! Hemskt!
Ta hand om dig själv och lämna svinet!

Ingenting ursäktar hans beteende!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-02-15 21:11 #12 av: [helenal]

JAG VAR SJÄLV igår. men vi bestämde att vi skulle ha helgen och hitta på saker istället. lördag: äta ute och bio, söndag: åka och äta brunch på ett jätte romantiskt ställe och sen promenad:)

Anmäl
2013-02-16 13:52 #13 av: drika

umgås med sin fd kk, jo tjena! Klart du inte passar in där när dem har sex? Jag skulle inte stanna, var det inte han som slagit dig som du skrev om i en annan tråd?:s

Anmäl
2013-02-23 22:50 #14 av: PogoPedagog

Jag hade oxå en hemsk alla hjärtans dag. Dagen började med att en kompis skulle komma på besök. Min sambo som känner henne bäst hade sagt till mig att hon o hennes föräldrar skulle komma framåt kvällen. På morgonen fick jag reda på att de kom om bara några minuter. Hela huset var katastrofalt ostädat och kompisen har astma och hennes föräldrar är städpedanter så det är inte så kul att visa upp sitt hem när dte är som sämst. jag hade ju sparat på städandet flera dagar för att göra det rejält den dagen.

Dessutom är jag lite rädd för folk och måste ha stenkoll på när de ska komma för att inte få ångest. Så jag fick igång ett storbråk med min sambo för att han ännu en gång inte kollat upp när saker ska ske, när det är så himla lätt och han vet att jag mår så dåligt av att inte veta sådant.

Sen bråkade vi om flera saker under dagen och jag var allmänt otrevlig mot både kompisen och sambon för att jag inte fått förbereda mig på dagen innan och därmed inte var beredd och orkade bete mig som man ska:P Skulle vara skönt att vara en sådan människa som tycker om spontana besök!

Dessutom förstörde hennes tidiga ankomst min alla hjärtans dags-present till sambon: Jag skulle göra riktigt fint i vårat sovrum som han äntligen gjort klart lamporna till och sätta upp ett fint kort från när vi blev tillsammans, men det hanns inte med och jag fick inte ett dugg av honom. Ville verkligen inte ha något materiellt men kanske en gullig lapp, ett etxra "jag älskar dig" eller vad som helst

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.