Sex

Annat analsex

2013-03-03 12:42 #0 av: Allims

Hej alla!

Jag har läst olika inlägg om analsex och det är roligt att läsa. Fast nästan alla inlägg handlar om analsamlag och jag tycker att analsex är mer än så.

Jag är inte så mycket för analsamlag. Någon gång ibland är det riktigt skönt, men tycker mest att det blir för mycket av den känslan. Svårt att förklara. Fast analsex med fingrar eller en dildo tycker jag om!

Vad har ni för erfarenheter av detta? Vad tycker ni om det jämfört med analsamlag? Har ni provat med dubbelpenetration?

 


 

Anmäl
2013-03-03 12:52 #1 av: dejtbar

Jag har inga erfarenheter alls då sådan typ av sex inte tilltalar mig det minsta

Anmäl
2013-03-03 13:03 #2 av: Gur4m1

:> Provat, men gillar det inte. Men har en del väninnor som uppskattar sådant och pratar om det ibland. En annan ty av orgasmkänsla av vad jag förstått, en del upplever rent av att de får en bättre. Själv är jag väl felkonstruerad för jag vekrligen avskyr att få upp saker där, fingrar eller annat. Däremot är ju hela arean där erogen, för de flesta. UTanpå också.

Anmäl
2013-03-03 13:10 #3 av: ChristineL

Har provat och gillar både kuk, fingrar och dildos/analpluggar. Även dubbelpenetration med analplugg eller fingrar samtidigt som vaginalt samlag.

Anmäl
2013-03-03 13:12 #4 av: Gur4m1

heh... jag undrar mest hur man får in något i vaginan om man ahr något i bajjan. Stört omöjligt de få gånger jag försökt mig på det.

Anmäl
2013-03-03 13:13 #5 av: ChristineL

För mig går det bra ;) Tajtare blir det och det är ju skönare för oss båda.

Anmäl
2013-03-03 13:17 #6 av: Gur4m1


Ingen risk att man råkar ha sönder något? Mellan analtarmen och vaginan? O.o Men att det blir aningne tightare försåtr man ju nästan att det måste bli en annan och kanske skönare känsla. Jag skulle kunna tänka mig att bli slickad där- om jag inte var så fruktansvärt öcklad av analen, som bajshål, känns det ohygieniskt att ha den någonstans i närheten av munnen. Efterosm jag aldrig skulle göra det själv på killen så känns det inte riktigt okej att få det på sig själv....men skönt är det nog :>

Anmäl
2013-03-03 13:29 #7 av: ChristineL

Huvudregeln med analsex är ju att man är ordentligt uppvärmd och använder glidmedel, jag skulle aldrig kunna köra upp nåt bara sådär, då skulle det nog kunna spricka lite och göra ont. Men med tanke på att man är skapt för att kunna trycka ut en vattenmelon genom vaginan så är det nog rätt liten risk att man spricker den vägen ;) Men uppvärmningen är ändå viktig där med naturligtvis.

Anmäl
2013-03-03 14:35 #8 av: Allims

#6 Jag har inga problem att få in något i vaginan samtidigt som jag har något i analen. Det går ju att göra på olika sätt! Men viktigast är att vara upphetsad, uppvärmd och att man själv verkligen vill det. Annars går det inte, eller ja, det kanske går, men skönt blir det ju inte!

Alla är ju olika, men jag tror att om man kör dubbelt så är det ingen risk att man skadar väggen mellan vaginan och analen. Om man använder en buttplugg och eller liten dildo.

Det blir tajtare med något i båda hålen och jag tycker det blir skönare då och får starkare orgasmer!

Att bli slickad där är skönt! Har aldrig slickat en kille där, men kan tänka mig att göra det.

Anmäl
2013-03-03 16:50 #9 av: [helenal]

Jag gillar anal sex men kan inte ha de för ofta då jag får lite små ont dagen efter och bubblig i magen;) Men jag gillar själva känslan också att ha analsex, blir mer kåt av tanken också.

Men kan inte ha analsex jätte länge för gör ont tillslut, men sen har min kille väldigt stor också så.. då gör de ju ondare;)

8# jag har faktiskt slickat en kille där bak en gång;) va inget speciellt, ingn jag vill göra igen heller faktiskt

Anmäl
2013-03-05 13:20 #10 av: Allims

#9 Jag blir också kåt av tanken på analsex. Synd bara att det inte funkar lika bra att ha det. Känner igen det du skriver ;)

Om din kille har väldigt stor så förstår jag att du inte kan hålla på så länge.

Var det du eller han som ville att du skulle slicka där?

Anmäl
2013-03-05 13:35 #11 av: adoptera

Jag blir äcklad av tanken på analsex. Och att slicka nån i rumpan, nej fy fasen så sjukt avtändande. Analen förknippar jag med bajs och det är absolut inget som har med sex att göra i min värld

Anmäl
2013-03-05 17:14 #12 av: [helenal]

10# nej det är på ett gammalt ex ja gjorde det, mest för att testa på. Jag gillar att utforska och hitta på lite nytt inom sex;) blir lätt halvtråkigt med samma hela tiden, men det är jag iallafall.

Anmäl
2013-03-06 22:47 #13 av: Gur4m1


#11 jo så är det nog för många, men för många är analen, precis som munnen också förknippad med sexuella aktiviteter- sedan årtusenden ahr människan haft både anal och oralsex- även om min gammelmormor (vila i frid) pratade om oralsex som om det var djävulens verk-  trots att det ses som fullkomligt normalt i de flestas ögon idag). Bajs kommer ur analen, i munnen stoppar vi mat, eller har en kuk- och ur slidan blöder vi, sen kissar vi just där i öppningen...usch.

Anmäl
2013-03-21 15:14 #14 av: Niol

Vad är den stora skillnaden i känslan och upplevelsen, när man jämför vaginal och anal penetration?

Anmäl
2013-03-21 17:39 #15 av: ChristineL

#14 - Ingenting "bara glider in" i analöppningen kan man väl säga. Känsla och upplevelse är olika för alla, jag kan inte beskriva det på annat sätt än att det är en skön känsla för mig helt enkelt.

Anmäl
2013-03-21 21:36 #16 av: Lina

Ni som tycker det är skönt att bli slickade i gumpen, hade ni en tanke på att det kunde vara skönt innan ni provade? Jag har aldrig blivit slickad där och det är inget som lockar mig öht.

Anmäl
2013-03-22 00:21 #17 av: Gur4m1


#15 fast samidigt har slidan miskler som kramar om medan analen, där är det enbart själva slutmuskeln som är rätt "styv" dessutom och bör slappnas av lite? Annars får man lätt skador- sen är det bara tarmar, inga muskler i rumpen... Men ja, inget "glider bara in" :´(

#16 en kille uppmuntrade mig att försöka men jag avstod men när jag tänker på det (aldrig tänkt på det innan han bad om det) så verkar det ju onekligen trevligt (för mottagaren). Slicka rumpa är inget för mig och jag tar inget jag inte är redo att ge själv så blir inget sånt för min del.

Anmäl
2013-03-22 08:21 #18 av: [helenal]

När de gäller analsex krävs de väldigt mycket glidmedel om den bara skall glida in. För mig gör de lite ont just när kuken skall in vill säga, sen när den väl är inne och han försiktigt börjar stöta in och ut så känns de skönt men gäller att vars försiktig och små rörelser i början.boch jag vill bara ha analsex en stund sedan bryter vi. Har de heller inte så ofta utan ibland.

Anmäl
2013-04-03 12:17 #19 av: Tinderglitt

Jag förstår inte ni som har analsex. Duger inte det vanliga hålet för er?!!

Analsex det kan ge skador och gör ONT, det är vetenskapligt bevisat att det inte ger njutning. Det är också kvinnoförnedrande!!!

Det finns ju dem som säger att de njuter av analsex. Men det är tråkigt nog tjejer som ställer upp på analsex för att de har pressen på sig. De intalar sig att analsex är skönt. Fast det inte är det!!!

Anmäl
2013-04-03 12:23 #20 av: [helenal]

#19 har du testat analsex själv?? Jag gör de inte om jag inte skulle tycka de va skönt. Gör inget mot min vilja. De vanliga hålet duger jätte bra men jag vill spexa till sexlivet lite eller ha lite variation så blir de analsex

Men smaken är som baken,delad och tur är väll de:)

Anmäl
2013-04-03 12:39 #21 av: vallhund

#19 Skärp dig, bara för att du inte anser att det inte ger njutning (dina vetenskapliga källor ger jag 0 för så länge du inte anger källor), dessutom är vi ganska många miljoner genom årtusendena som vet att du har fel. Rätt utfört gör det inte ont o det är verkligen inte kvinnoförnedrande, så behåll dina fördomar för dig själv! Har du provat själv eftersom du påstår att det gör ont?

Beskriv gärna hur ett manligt homopar som idkar analsex skulle utsätta kvinnor för förnedring!

Analsex kan vara så mycket annat än penetrering med en kuk, finns gott om sexleksaker typ vibratorer som man kan föra upp i anus under samlag för att förhöja kvinnans njutning.

Det finns inget rätt o fel när det kommer till sex, så länge det handlar om två vuxna individer som själva väljer o som är trygga i relationen att de när som helst kan sätta stopp/säga nej.

Moralfanatiker kan ju syssla med et dom vill, men predika inte för andra.

Det viktiga att tänka på vid analsex/penetrering är hygienen, så man inte skiftar från anal till vaginal/oralsex utan avlägsnad kondom/rengöring däremellan.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2013-04-03 13:00 #22 av: ChristineL

#19 - Det finns inga rätt i det du säger.

Vaginalt sex kan också ge skador och göra ont.
Vaginalt sex är lika kvinnoförnedrande som analsex om det är påtvingat.

Dina åsikter är att det gör ont, det är tråkigt att du varit med om det men det har inte alla andra.

Anmäl
2013-04-03 13:13 #23 av: Hera


#19 Din text skriker rakt ut om okunskap.
Tvärt om än det du skriver är det bevisat att det faktiskt ger njutning.

Att det skulle vara kvinnoförnedrande är ju bara löjligt.
De som säger att de njuter gör antagligen också det.

Att du inte gillar det är en sak, men tro inte att du känner hur alla andra känner det i analen ;)

 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-03 13:54 #24 av: Tilde

Man kan förstöra tarmen och få framfall, osv. Så det är inget jag skulle få för mig att testa. Bli äcklad av bara tanken xD Men det är ju jag.

♥ Tilde

Anmäl
2013-04-03 14:13 #25 av: Niol

Jag har aldrig förstått varför så många som ogillar analsex, måste predika om hur "äckligt" och "förnedrande" det är. Det är synd om ni nu har negativa erfarenheter, av er som faktiskt provat analsex (finns ju de som inte provat alls, men som dömer ut det ändå). Men det ger er ingen rätt att predika någon slags "sanning" och döma ut dem som faktiskt tycker om analsex. 

Analsex är faktiskt inte som på porrfilm, om ni nu tror det! 

 

Anmäl
2013-04-03 14:14 #26 av: Hera

#25 Hur är analsex på porrfilm?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-03 14:20 #27 av: Tilde

#25 Självklart kan man döma analsex, precis som med allt annat sex. Rumpan är ju inte till för sex, utan för att få ut avföring. Inte konstigt att det äcklar många människor. Bajs är ju inte direkt trevligt. Lipar

♥ Tilde

Anmäl
2013-04-03 14:21 #28 av: Niol

#26 Att gå från vaginalt till analt på nolltid, utan glidmedel, uppmjukning och försiktighet och "köra på" i samma tempo som innan. Jag tycker det ger en snedvriden bild av analsex.

Anmäl
2013-04-03 14:21 #29 av: [helenal]

I vissa porrfilmet kan de se väldigt hårt ut o att han bara sticker in den utan glidmedel och man kan se hur hon grimaserar att de gör ont tex

Anmäl
2013-04-03 14:21 #30 av: Hera

#28 Ja det gör det säkert.
Är nog inte många som kan göra på det viset.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-03 14:23 #31 av: vallhund

#24

Vad du blir äcklad av är ganska ointressant. Skulle man få framfall (uterus) utav analsex? Kom gärna med fakta om det om du vill bli tagen på allvar

Btw, hur får killar framfall?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2013-04-03 14:23 #32 av: [helenal]

27# vem har sagt att rumpan inte är till för sex?

Anmäl
2013-04-03 14:25 #33 av: Tilde

#31 Fakta på det kommer från en läkare och en "sexexpert". Framfall av tarmen menar jag då.

#32 Få se.... evolutionen? :P

♥ Tilde

Anmäl
2013-04-03 14:29 #34 av: [helenal]

33# skitsnack.. Bara man är försiktig och de känns bra så är de ingen fara att få den i rumpan;)

Anmäl
2013-04-03 14:31 #35 av: Tilde

#34 Nu säger jag inte att folk "inte får" ha analsex eller något liknande konstigt, säger bara att kroppen är inte skapad för det, dvs. kvinnor har en vagina och blir endast gravid genom vaginalt sex. Så enligt evolutionen är det så man ska ha sex :) Enligt människor kan det ju vara helt annat. Skämtar

♥ Tilde

Anmäl
2013-04-03 14:31 #36 av: Niol

#29 Precis! Jag tycker det inte är en bra skildring när det framställs så. Av egen erfarenhet kan jag säga att det knappt skulle funka att ha analsex i verkligeheten, på samma sätt som det framställs i många filmer.

Anmäl
2013-04-03 14:34 #37 av: [helenal]

36# håller med men tur att de är skönare i "verkligheten"

Anmäl
2013-04-03 15:15 #38 av: ChristineL

#35 - Så det är meningen att vi ska ha sex enbart för att föröka oss?

Anmäl
2013-04-03 15:26 #39 av: vallhund

#38, det där med bibeln o annat i samma anda, du vet....Missionärsställning under ägglossning, allt annat är synd.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2013-04-03 15:31 #40 av: Gur4m1

haha varför tror ni att det heter missionsställning gott folk?

:>

Den end tillåtna sexställningen under lång tid. Jepp, de hade folk som skulle kontrollera det. Jösses vad glad jag är över att inte leva under medeltiden...även om jag nog tillhör generationen "kärnvapenkrig etc etc".


 

Anmäl
2013-04-03 15:32 #41 av: ChristineL

#39 - Jaa! Men det är klart! ^^ Vad tänkte jag med...

Anmäl
2013-04-03 16:44 #42 av: [Yllhilda]

Vilken skojjig diskussion!

Äventyrlig som jag är har jag så gott jag kunnat mig utforskat mig själv med både tillhyggen och en äkta manslem. Men ack, jag var inte välsignad med partners som delat min entusiasm och nyfikenhet!

Dessa män har gladeligen sänt in sin lille krigare i det bruna förbjudna området, men ingen har tillåtit mig göra något liknande på dem ens med ett litet finger, ej heller har de velat delta i uppmjukningen innan de invaderat min bak. Jag är i sanning olycklig! *snyft*

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl
2013-04-04 01:13 #43 av: Gur4m1


...JA, de män jag mött i sänghalmen har varit besynnerligen egoistiska och beskyddande om sitt eget lilla brunöga. :(

Anmäl
2013-04-04 10:58 #44 av: Klara75

De karlar som velat utföra analsex på mig då har jag krävt att få köra upp liknande föremål på dem också men nej då backar de. "Usch...Det är ju inte samma sak"  Nähä? Vad är skillnaden då? Anal som anal..

Anmäl
2013-04-04 20:09 #45 av: [Funeral]

Vad tycker ni om män som gillar att få anal stimulans då? Jag tar hellre emot än ger analsex. Jag är man och straight,skulle inte klara mig utan min g punkt =)

Anmäl
2013-04-04 20:11 #46 av: [Yllhilda]

#45 Tummen upp skulle jag förmoda är den generella responsen från oss nyfikna Lipar

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl
2013-04-04 20:26 #47 av: Gur4m1

#45 spännande skulle jag säga. Jag själv skulle känna att det är kul att ha ännu ett sätt att kunna tillfredställa och ge njutning till en kille.

Anmäl
2013-04-04 20:38 #48 av: taggigarosen

Tycker det hålet är till för annat som ska ut än att stoppa in saker. Enda gången jag stoppat in nåt där var när jag låg på sjukhus och fick ett lavemang. Det var inte skönt.

Anmäl
2013-04-04 21:37 #49 av: [typellisch]

Jag försöker att inte vara dömande mot .... åh, vad ska jag kalla det? ''Vad andra vill göra i sängen'' låter bra Tummen upp
Killar har tjatat om jag vill testa osv.. men nej, det är bara ett nej ifrån min sida. Det skulle inte kännas... bra rent utsagt.

Äckligt är det inte då jag inte testat och inte kan säga nåt om det. Jag är bara ointresserad utav det.

Anmäl
2013-04-04 21:56 #50 av: [Funeral]

Ja det är spännande och härligt att bli väl omhändertagen i sängen. Mina manliga kompisar tycker att det är äckligt,men dem vet inte vad dem går miste om :)

Anmäl
2013-04-05 14:55 #51 av: Niol

Det är en intressant fråga om kvinnor som vill ge män analsex. Hur vanligt/ovanligt är detta och hur stor är nyfikenheten och lusten hos kvinnor att vilja göra detta?

Sen är det nog en hel del motstånd också hos en del män, om att ställa upp på detta, som inte kan tänka sig att bli penetrerade. Inte helt ovanligt att en del, väldigt felaktigt dock, förknippar det med "homosexualitet", eller åtminstone omanlighet.

Anmäl
2013-04-05 20:45 #52 av: [Yllhilda]

#51 Jag skulle gissa på att fler kvinnor än män låter sig tas i nummer 2 för att 1) man ju faktiskt kan bli naturligt penetrerad bara någon cm brevid, och 2) att vi inte har något att penetrera med, ty vår "penis" är som regel så liten att det bara är krångligt, därmed kommer man förmodligen inte att tänka på att sticka in den (eller nåt annat tillhygge) i våra manliga partners diverse kroppsöppningar.
Cool

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl
2013-04-05 21:43 #53 av: Hera

52 "vår penis"?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-05 22:09 #54 av: amandanill

var sitter vår penis då?

Anmäl
2013-04-05 23:20 #55 av: Gur4m1


Klitoris? Tänker jag om någon säger kvinnans penis.

Anmäl
2013-04-05 23:26 #56 av: Gur4m1


Men jag tror det beror på sciala normer snarare än bekvämligheten. Jag är tjej men jag låter inte män stoppa in den, hur "lämpligt nära" det än  är:) Att stoppa in saker i en man och vara närvarande är väl på samma nivå som när en man kanske vill leka med en leksak i sin sexpartner/tjej? :) Man njuter/roas av att tillfredställa den andra.

Jag är otroligt nyfiken på männens orgasmer som är knutna till att man stimulerar honom analt. Tyvärr har alla män jag mött varit av den åsikten att 1. Det gör nog ont så vi skiter i det va? Du sliooer också då ;D 2. De jag är inte bög, vet du va?*kniper åt rumpan*". Tror det är mer öppet bland "Svensson" och vanilla att en tjej har analsex medan det mer och mer börjar talas om att faktiskt även män kan njuta av den här typen av sex utan att det betyder att man vill ha upp en annan MAN i rumpan. Dildosar, pluggar, strapon.... ett finger?

Jag gör det inte med min "snopp" iallafall ^_^

Anmäl
2013-04-05 23:27 #57 av: ChristineL

Klitoris skulle man kunna kalla den kvinnliga penisen. På embryon och foster ser det ungefär likadant ut på pojkar och flickor de första månaderna. Även om könet sedan befruktningstillfället redan är bestämt, så tar det ett tag för penis och vagina att utvecklas åt varsitt håll.

Anmäl
2013-04-05 23:37 #58 av: Gur4m1


Ja, av vad jag förstått så motsvarar toppen på kvnnans klitoris penisens ollon osv,  men ja. Sen vet vi alla att det ser annorlunda ut. Men rätt kul grej är ju om man tänker äggledarna som punkulor osv så ser man rätt snabbt att våra kön är rätt lika...men ändå olika.  Detta är varför jag inte bara är emot stympning av kvinnokönet utan även av mannens penis.

Booyaah!

Jag vill se den klitoris som klarar av att penetrera ett anus dock. Skulle vara så grymt coolt att kunna göra det....

 

Anmäl
2013-04-05 23:47 #59 av: [Yllhilda]

Precis som Gur4m1 och ChristineL säger menade jag givetvis: Klitoris!

#56 Det är i sanning en sorg när man inte får utforska.

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl
2013-04-06 02:24 #60 av: [Funeral]

Roliga kommentarer :)

Anmäl
2013-05-29 17:50 #61 av: Allims

Vad intressant och kul tråden blev, det med analt på killar är en fin twist på tråden Glad

Tråkigt bara när vissa skriver så respektlöst om de inte gillar något.

Anmäl
2013-05-29 19:46 #62 av: Hokus pokus

Har kört med fingrar LITEGRANN för killen tycker om det (hans fingrar i mig men jag klarar inte av ett helt finger, än) samtidigt som vi kör vaginalt.

Själv är jag kanske lite smått nyfiken men inget jag ännu vågat prova fullt ut.

Försökte prova en gång men var nog inte tillräckligt uppvärmd för det gjorde ont så vi avbröt. Sen har jag inte riktigt blivit tänd på tanken, och det känns jätte konstigt. Som att man är bajsnödig.

Dessutom får ingen komma i närheten och försöka slicka mig där bak. Att använda munnen där går min gräns.

Anmäl
2013-05-31 02:09 #63 av: annajohannan

sex kan ju se ut på många sätt, men till dig som sa att det inte är meningen att vi skall ha analsex... med sådana tankegångar så tänker jag att vi inte alls ska ha sex för njutningens skull utan bara för fortplantningen. alltså slutlegat om det inte är avling på gång. näe, det låter ju inte så vettigt va?

Anmäl
2013-05-31 22:07 #64 av: MirakelBetty

Yay, rolig diskussion :)

Jag är ju sån att jag har inget emot vad folk gör bara båda är med på det och BÅDA njuter av det.

Jag själv gillar inte analsex där snoppen ska in någonstans. När det inte gör ont på mig så känns det bara inget alls. Som om man skulle klia mig på ryggen när jag har dunjacka typ haha :P

Däremot kan jag njuta av att bli berörd runt eller ett finger som ger lite lätt "tryck" emot liksom. 

Men det är därför det heter "Smaken är som baken, delad" haha ^^  

Skamligt att somliga har en tråkig och inskränkt syn på sex, tycker jag. 
Det är okej att gilla missionären, det behöver inte vara tråkigt att inte vilja göra de lite mer annorlunda eller lite "grovare" grejjerna. Men för det så behöver man inte se ner på andra. :) 

Anmäl
2013-07-05 00:30 #65 av: Boschkis

Ja älskar analsex! Dock mer förr än nu men visst händer det ibland. Tycker jag känner så mycket mer och blir mer kåt. Kan nog säga att jag i perioder föredrar det framför vanligt. Jag tycker själv att jag har ganska okänslig ****så det hänger nog ihop med det att den nästan känns bortdomnad vid vaginalt samlag, borde inuti och utanpå, och det är nästan bara vid analsex jag blir sådär galet kåt. 

Jag gillar både analt samlag och med leksaker, om det är någon annan som sköter det. Har lite svårt ibland för när han vill slicka mig där men det är mest för att jag bara tänker "varför sjutton vill han ha sin tunga där?!" Så får jag bara skakat bort dom tankarna är det rätt skönt det också.

Jag har provat dubbelpenetration några gånger, både med leksaker och med två killar. Och visst är det grymt skönt! Men jag hade nog lite för höga förväntningar.

Anmäl
2014-03-13 09:14 #66 av: anonymis

Har nu provat med kille + en dildo analt. Det var galet skönt!!!

Anmäl
2014-03-13 10:23 #67 av: Toxics

Lite tråkigt att bara de som gillart får yttra sig. 

Så fort någon ogillar det så är alla på och hackar och menar att det är tråkigt med människor som inte låter andra människor ha egna åsikter. (?) 
Det är precis lika normalt att tycka det är skönt som det är att tycka att det inte är skönt eller att det är äckligt. Alla har vi våra egna uppfattningar om vad som är äckligt, för en del är det just analsex. Då borde de få tycka så. 

Tänk om alla kunde respektera varandra! =) 
Anmäl
2014-03-13 11:51 #68 av: sisela

#67 Det är ju massor som inte gillar det som har yttrat sig. Jag känner inte alls igen det du skriver. Den enda som blev "hackad" på var väl #19 som påstod att alla som njuter av det ljuger? 

Annars har det varit en helt vanlig diskussion. Det är också skillnad på att få uttala sig och få uttala sig oemotsagd. Det senare sker sällan på internetforum.

Anmäl
2014-03-13 14:38 #69 av: Hera

67 Den uppfttningen har inte jag alls fått av tråden. En medlem skrev felaktig information och fick höra det. Det handlade inte om att denne inte gillade analsex utan om att den skrev fel "information".

För övrigt har det varit väldigt bra nivå på diskussionen.

Kan svara själv. Jag är en av dom som absolut inte skulle vilja ha något i analen! Det är heligt och till för avföringen :P

Och tanken på att slicka någon där får mig nästan att spy! :P aldrig i livet!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2014-03-13 15:47 #70 av: MsSofieG

Jag har provat men anala "lekar" är inget för mig. Tycker det gör ont många gånger och är mer obehagligt än skönt :/ Men har vänner som älskar det och inte skulle kunna ha ett förhållande om inte deras man ställde upp och gav dom den njutningen också :)

Anmäl
2014-03-13 16:22 #71 av: Devya

Jag älskar analsex och det var mitt förslag från första början att testa på. Killen hade aldrig ens nämnt tanken om det tidigare.

Analsex får mig alltid att komma så snabbt och inget glidmedel har någonsin behövts, faktiskt. :)

Anmäl
2014-03-14 22:10 #72 av: Underbarn

#62 håller 100% med dig, det var som att du tog alla ord från min mun :) precis exakt så tänker jag kring analsex och precis så har jag det med min sambo.

Jag har blivit slickad i rumpan och INGET för mig, min sambo tycker om det men jag drar mig undan varje gång. Det äcklar mig nå enormt och jag visste inte ens att man gjorde sånt haha. Det är inte heller "skönt" (men inte obehagligt heller bara liksom ... Obetydligt.)
Fy att stoppa tungan kring analen. Jag skulle Aldrig göra det på någon heller. Haha men jag bryr väl mig inte om andra gör det :)

Anmäl
2014-03-16 13:10 #73 av: Malin688

Jag och min sambo har analsex rätt ofta, då både samlag och annat skoj, han älskar att ge mig analt och jag älskar att få. 

Vi har testat att han slickar mig där bak - SJUKT SKÖNT! :P Gäller ju dock att vara nytvättad ;) 

Analsamlag med buttplug i musen, vaginalsamlag med buttplug i baken. 

Vanligt analsamlag utan leksaker

Analsamlag med vibrator på klitoris

Analsamlag med en vibrator i musen och en på klitoris.


Nu har vi även börjat exprimentera med olika ställningar, jag rider av honom analt och så vidare.


Jag ÄLSKAR analsex och den som säger att det är förnedrande, kvinnor vill egentligen inte m.m har inte testat själv och bara lyssnat på vad "det normala" folket säger. Jag skulle aldrig göra nått jag inte vill eller inte tycker är skönt.


Vid mensen brukar vi köra analt eller så går jag ner oralt på honom, det är ju jobbigt att vänta en vecka ;) 

Anmäl
2014-03-16 13:15 #74 av: Malin688

Såg några kommentarer om att män inte vill ha nått där bak. 

Har ett ex som gillade både fingrar, dildo och tunga där bak, han älskade att bli avsugen samtidigt som ett finger eller dildo var inne och när man "lekte" med tungan längs skaftet ned till analen, slickade lite både i öppningen och runt m.m

Han var helt straight och otroligt manlig! Tyckte bara det var extremt skönt med anal stimulans..

Anmäl
2014-03-17 05:10 #75 av: Toxics

73# Man kan väl tycka att det är förnedrane fastän man har provat. Alla kanske inte tycker att det är skönt bara för att du gör det. :-)

Anmäl
2014-03-17 06:49 #76 av: Malin688

#75 Det sa jag inte heller :) Jag sa vad jag tycker om saken :)

Anmäl
2014-03-18 20:50 #77 av: Sk007

Jag har alltid varit faschinerad av analsex och har numera en hel del erfarenhet av det. Många tjejer jag mött har många gånger rent spontant sagt nej till alla former av analsex, men faktiskt så har många ggr tungan varit rätt verktyg för att "komma till skott".
Att slicka en tjej i rumpan kan omöjligen få tjejen att känna smärta. Sedan har man med mycket tålamod jobbat sig vidare därifrån, och hittills har ingen misstyckt. Har till och med fått en och annan som påstått sig ha testat analt men inte gillat det att ändra på sig.

För övrigt kommer en del tjejer enklare om man sätter på dom i rumpan.

Min egen rumpa är supererogen och jag har alls inget emot att någon vill hitta på nått där. Dock har de tjejer jag stött på sällan varit särskilt initiativtagande när det gäller den biten, så det är bara några få som varit där".

Anmäl
2014-03-19 08:30 #78 av: Forest

33 Aldrig hört framfall så det vill jag ha fakta om, mer källa info om det tack. Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-03-19 16:19 #79 av: Sk007

Skulle man ha sex efter principen att det är evelutinonens regler som styr skulle straighta tjejer ha ett obefintligt sexliv. Då skulle man som kille se till att komma, inget annat. Och man skulle dessutom aldrig fundera över att bara ligga med bara en tjej.

Anmäl
2017-04-03 01:49 #80 av: Niol

#74 Bra inlägg! Verkar som ditt ex hade  en helt avslappnad inställning till vad han gillar sexuellt. Annars verkar det ju finnas en föreställning att killar som gillar att bli penetrerade av sina tjejer per automatik är omanliga...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.