Känslor

Är jag attraherad av henne?

2013-04-04 01:28 #0 av: Smack

Innan vi börjar; Jag är en bi kvinna. Just so you know.

Jag har länge funderat på en relation jag haft med en ex-väninna jag hade från gymnasiet.

Hon var snygg, kort, vackra blå ögon och bara allmänt attraktiv. Jag avundades henne för att hon var just så snygg(jag tror inte det fanns en enda som gillade brunetter som inte tyckte det), för i jämförelse med hennes spädhet var jag en jätte och grov som en stock. Hon hade dåligt självförtoende och var mycket blyg kroppsligt. Hon var rolig, busig och generös. Hon var en av de jag vill räkna som närmsta vänner, tills hon blev bästis med en jag ogillar, då började hon bete sig spydigt, men bara när bästisen var med(vilket kunde bli rätt ofta eftersom vi var en liten 5-mannagrupp som gick i samma klass). Jag började umgås mer med andra men var ändå med henne varje dag på skolan. Vi tränade tillsammans och pluggade, som grupp då.

Sen kom vi in i festandet. Vi skaffade alla pojkvänner och började gå på fest. Jag tog själv aldrig initiativet, men var gång jag fick tillfälle att ta på henne, sätta handen runt midjan, i håret, ge nackmassage, så var det underbart.

Jag tänkte inte på det förrändet började knaka i fogarna och hon bråkade med en i gruppen. Jag gjorde dumheter och sa upp bekantskapen.

Men, det gör fortfarande ont i mig att se på hennes bilder. Jag har länge frågat mig varför, för det är ju varken förakt eller ilska(eller jo, i början var jag arg för att hon fortfarande var äckligt snygg), utan ett sting. Jag vill inte ta tillbaka henne som person, för hon är inte den som glömmer och sånt kan jag leva utan, det är mer att hon är så vacker att det gör ont, och jag saknar att inte ha det i närheten längre.. tror jag.

Med det jag just berättat; Hur tycker ni det ser ut? Är det attraktion, avundsjuka eller nåt annat?

Anmäl
2013-04-04 01:43 #1 av: Gur4m1


Kan tänka mig att det är attraktion :) Men även vänskap. Jag skulle sakna min vän även om jag väljer att bryta upp. Lät som att ni var ett gäng och tonåren är en sån period när allt är ...lite extra allt ^_^ Svårt att förklara men så känner jag, när jag tänker på mina relationer under högstadiet och gymnasiet. Det är inte likadant med mina relationer idag. Så kan bara utgå från mig själv när du undrar hur vi tycker att det ser ut. Du är ju bisexuell, så jag tycker det låter som attraktion. Var hon bi? "avundsjukan" du talar om var kanske även var en reaktion för att det inte kunde bli/blev mer? En tanke som slog mig.

 

Anmäl
2013-04-04 02:01 #2 av: Smack

Även om hon varit bi kändes det som att hon var way out of my league. Den typen av tjej snorfagra idrottare får.

Anmäl
2013-04-04 02:42 #3 av: Gur4m1


Så kan man inte tänka ;) Eller kan kan man men bör..bör man inte. Att en perosn utseende måste matchas med en annan med liknande utseende för att få ett par stämmer inte men jag ser ofta att folk känner så- Jag är inte fin nog åt en fin/snygg person. Även en skitsnygg tjej har ju saker hon attraheras av. Nu var det kanske kört redan för att ni var vänner? :) Eler menar du att du inte känner dig självsäker nog att faktiskt ragga på en så snygg tjej?

Funderar du något på att återuppta kontakten? Alls. Vad ska du göra med detta, de tankar och känslor du kommit fram till.

 

Anmäl
2013-04-04 09:45 #4 av: [Yllhilda]

Det låter lite som att du nog var lite attraherad, fast blandat med vänskap och avundsjuka. Ärligt talat är det svårt att veta exakt, för det verkar vara lite av alla delar, men du poängterar mycket om hur hon ser ut och om kroppskontakten, nästan som att hon står över dig. 

På vilket sätt är hon "way out of your league"?

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.