Förhållande

Kk och flickvän?

2013-04-30 13:50 #0 av: Sweety

Jag behöver bara skriva av mig lite.. 

Jag har ett kk förhållande som är väldigt bra men min kk har under en tid dejtat en tjej som han inte gärna pratar om. Jag vet inte om de är tillsammans eller om hon vet om mig. Vi har kommit överens om att inte köra oskyddat med några andra (könssjukdomar) men jag vet inte hur långt de har kommit då de dejtat ett tag. 

Om JAG hade varit tjejen så hade jag inte varit ok med att han har en kk. Jag har inga problem med att han dejtar andra men lite moral har jag! Saken är den att jag inte vill vara "bitchen" som förstör deras förhållande men samtidigt finns det inte så mycket jag kan göra eftersom att han inte vill prata om det. :/ 

Skulle ni vara ok med att er kille/tjej hade kk? Jag skulle inte vara det och jag tror inte att hans tjej/dejt är det heller. Det är antagligen därför han undviker frågan.  

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-04-30 14:03 #1 av: ChristineL

Kan väl säga såhär, om jag hade en kk och sen började dejta någon så skulle jag sluta träffa min kk tills jag vet var nånstans jag har dejten, om det leder till ett förhållande eller inte. Och jag förväntar mig att bli behandlad på samma vis. Självklart vill jag inte att personen jag dejtar samtidigt träffar en kk.

Anmäl
2013-04-30 14:04 #2 av: Namiko

Jag har inget emot att någon jag träffar även har andra. Men jag uppskattar ärlighet i alla lägen.

Jag måste bara säga att vad som än händer så är det inte du som förstör deras eventuella förhållande, det är han själv som gör det genom att vara oärlig om han inte berättar för henne eller avslutar det med dig innan han går in i ett förhållande med henne.

Det som spelar roll här är om du är bekväm med situationen. Ska du ta på dig uppgiften att se till att han inte för någon bakom ljuset och avsluta det ni har eller ska du låta honom ta ansvar för sitt eget liv och göra det som känns bäst för dig.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2013-04-30 14:09 #3 av: Sweety

#2 Jag antar att det ligger något i det du säger. :/ Jag vet inte varför jag känner mig "skyldig"..

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-04-30 15:16 #4 av: Gur4m1

När jag haft kk så har jag brutit rätt direkt när jag börjat ha ett intresse för någon annan. Det är dock inte du osm förstör för någon för du är itne den som vet läget eller sätter några krav på honom. Ni har sex öfr att han är en skit. Sen tycker jag väl att det är upp tilld ig hur moralisk du vill vara. Jag skulle inte vilja vara "den andra kvinnan" heller.

Tjejer som medvetet börjar ragga upp upptagna killar är....idioter i mina ögon men det är alltid den som redan är upptagen som avgör om det blir otrohet eller inte. Man kan inte förvänta sig att en total främlging ska ta en moralisk ställning för en.

Så du har inte gjort något fel men om det inte känns rätt så borde du kanske inte fortsätta med relationen. Jag skulle inte ta på mig ansvaret men jag skulle bli avtände av situationen att jag är med en upptagen kille.

Så detta är helt upp till dig själv. Du förstör iallafall ingenting, det gör han själv.

Anmäl
2013-04-30 16:20 #5 av: Sweety

Det är alltid bra skönt att höra vad andra tycker. Tack för kloka och bra svar. Jag får se lite vad jag gör. Jag har medvetet tagit avstånd från honom sedan jag fick veta att de var på g men han fortsätter att skriva så det är lite lite stelt mellan oss just nu.

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-04-30 16:36 #6 av: Gur4m1

#5 starkt jobbat :) tycker jag. Stå på dig, vill han leka med två så ska det vara på lika vilkor rent så. Du måste ju inte veta allt, men man ska ha rätt att veta om man är tredje hjulet, eller om det är enannan kk (vilket borde va lugnt).

Anmäl
2013-04-30 20:07 #7 av: Anna4077

Jag håller med alla andra. Dock skulle jag inte haft oskyddad sex med honom (eller någon). Jag vet inte om ni har det men tolkade det så (kanske har fel). Oskyddad sex är nästan alltid en dålig idé. Tog ett bra tag till jag mår min pojkvän hade oskyddat sex. Det är inte bara med könssjukdomar utan även oönskad graviditet. Visst kanske du har p-piller men dom är inte 100% säkra och sen vet man aldrig vart någon annan varit tidigare speciellt inte med en kk, han har ingen skyldighet att säga till dig vart han stoppat in den. Könssjukdomar är grymt tråkigt och oönskad graviditet är något man får leva med resten av livet

Jag hade en kk när jag träffade min kille och bröt med kkn samma sekund som jag träffade min kille. Då va vi inte officiellt tillsammans och jag var ärligt talat inte direkt intresserad men tycker att man har en i taget även om vi inte hade sex första tiden tillsammans. Tog nog en månad innan vi hade sex (- dagen vi träffades i väldigt berusat tillstånd :p)

Anmäl
2013-04-30 21:40 #8 av: Xristina

#7 TS skrev att de inte har oskyddat sex, just pga könssjukdomar osv :)

Anmäl
2013-04-30 22:12 #9 av: Anna4077

#8 med några andra ja. Men som sagt, jag kan ha missförstått

Anmäl
2013-05-01 16:29 #10 av: Bumsibum

hade inte tyckt de var OK om min tjej haft en kk... o jag hade slutat ha en KK om jag börjat dejta någon.

Anmäl
2013-05-03 16:51 #11 av: Sweety

Alltså när vi pratade så sa han: skyddat sex, bara vi som inte

Alltså bara vi som kör utan skydd.

Så kort sagt så kör vi utan, ja. X)

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-05-03 17:03 #12 av: Anna4077

Jag skulle inte köra skyddad med någon som jag inte är tillsammans med. Han säger en sak men det betyder inte att han gör det

Anmäl
2013-05-03 18:22 #13 av: Sweety

#12 nja, det är ju faktiskt sant.. :/

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-05-03 19:11 #14 av: Underbarn

Hade inte funnit det okej.

Jag känner till en kille som träffar en tjej lite smått, jag tror det är mer seriöst än det har varit med de andra tjejerna han har varit med. Hon gillar han, de har legat med varandra och han har under den månaden de träffats legat med TRE andra tjejer (one night stands, som dessutom tjejen känner). Hon vet ingenting. Enligt hennes vänner kommer hon bli flyförbannad och krigas om hon får veta... han är en jätte bra pojkvän men när han är singel/dejtar whatever då playar han.

Anmäl
2013-05-03 19:54 #15 av: pyromanen

Du kan ju inte ta ansvar för hans situation, det måste han göra, men du kan vara tydlig med vad du kan tänkta dig delta i eller inte. T.ex. säga att ska ni fortsätta träffas då ska han vara öppen med det mot henne (om det nu är så du tycker)

Anmäl
2013-05-04 12:37 #16 av: Sweety

Han smsade här om dagen och frågade om jag ville träffas och jag frågade då om hans tjej var ok med det. Han var väldigt snabb med att berätta att de bara dejtade och hon visste att han hade en kk. Hur sant det är vet jag inte och jag skulle gärna fråga själv men han vill inte säga vad hon heter. :/

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-05-04 14:14 #17 av: annainorrland

Nej jag skulle givetvis inte vara ok med att min kille har en kk vid sidan om.

Anmäl
2013-05-04 15:00 #18 av: [glitterglam]

Nej, jag tycker man kan ha en kk sålänge man är singel och börjar man dejta eller få något mer seriöst tycker jag man ska bryta med kk:n.

#16 Kan förstå om han inte tycker att du ska veta hennes namn, men då låter det å andra sidan inte som att han har berättat. För om han hade lagt alla korten på bordet till sin dejt, så borde det väl inte vara så farligt om ni skulle prata med varann?


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.