Förhållande

Några tips?

2013-06-21 20:07 #0 av: Polish

Jag är tillsammans med en tjej som bor ganska långt bort, så vi kan bara ses på helgerna eller bara vissa helger snarare.

Det är mitt första förhållande så mycket är nytt för mig, men vi har redan stött på problem redan efter de tre månader vi har varit tillsammans.

Jag är jätte kär i henne och vill träffa henne så ofta det bara går.

Hon älskar mig säger hon, men hon vill inte träffas så ofta och vill hellre vara med sina kompisar än mig, verkar det som.

Hon har mycket kompisar och jag har väldigt få. Ingen bra kombo kanske men så är det.

Hittills så är det bara jag som har velat träffas och är alltid den som pushar för att träffas.

Hon säger att hon vill ha ett stadigt förhållande med mig och att det är exklusivt. Vilket är jättebra tycker jag.

Hon är väldigt dominant och jag har svårt att få fram min åsikt och vilja utan att vi blir osams.

Efter att vi har bråkat senaste gången så har mitt "straff" blivit att inte få träffa henne den helgen och nästa.

Allt det här gör att jag känner att hon inte är så intresserad av mig trots allt. Det känns som om jag alltid kommer i sista hand.

Har jag valt fel person efter 30 j-ä års väntan?

Vad skall jag göra, vad tycker ni?


Anmäl
2013-06-21 22:07 #1 av: karamell

dumpa skiten

Anmäl
2013-06-21 22:09 #2 av: Snovit79

Jag tycker att hon låter som en dålig flickvän som inte lyssnar på dig. Du behöver träna på att få fram din åsikt kanske, men man ska inte behöva säga allt verbalt för att någon ska vilja lyssna.
Sedan att hon har ett stort umgänge och Du inte har inte så stor betydelse sålänge Ni kan få tid tillsammans. Varken vän eller partner ska behöva gå undan. Om Ni bara kan ses på helger nu, så tycker jag att det inte är svårt att planera vänner i veckorna. Och ev att Du är med att träffa vännerna på helg. Kanske kan Du få nya goda vänner via henne.
Först och främst måste Ni prata om hur Ni båda vill ha det. Av egen erfarenhet så är det en varningsklocka att bråka redan. Men kan man prata, så går mycket att lösa.


Anmäl
2013-06-21 23:12 #3 av: Polish

Tack för dina tips snövit79. Jag vill ju att det skall fungera mellan oss, men om det fortsätter att vara så här i för en längre tid frammåt, så måste jag nog tänka om. Jag vill ju träffa den jag älskar. Som det är nu så gör det mer ont än vad det känns bra.

Jag skall ge det här lite tid, det kanske blir bättre med tiden.

Anmäl
2013-06-22 01:03 #4 av: Gur4m1

Det låter som att ni är ojämlika så att säga och du vet ju om det eftersom du kallar henne för den dominanta. Detär jobbigt att vara nyförälskad och kära och vilja ses _massor_ och partnern beter sig sådär. Ni verkar inte alls vara på samma nivå i relationen. Du åste få henne att vilja kommunicera med dig- prata alltså, och även lyssna, våga sätta ner foten. Efterosm DU redna går oh funderar på att göra slut, så var inte rädd att hn ska göra slut pga det DU har att säga om dina behov.

Jag är själv lite som din flickvän, jag behöver mycke egen tid oh skulle knappast pendla _varje helg_ till min pojkvän/eller låt han komma till mig varje helg- jag har annat att göra också och på veckorna jobbar/pluggar man ju oftast. Ni kanske kan lösa den biten på andra sätt, ör du verkar behöva mer bekräftelse från henne medan hon verkar nöjd med hu ni har det nu...

Anmäl
2013-06-22 19:35 #5 av: [silkesnosen]


Alltså va?? Utdelar hon straff???? Jag tycker att det här låter osunt i alla högsta grad. Ta dig ett allvarligt snack med personen! Sedan var ärlig mot dig själv. Hur vill du leva vad är viktigt för dig??!!

Anmäl
2013-06-22 22:28 #6 av: polgara

Straffas för att ni bråkat? skojar du?

Bryt detta medan du har hedern i behåll

Anmäl
2013-06-23 12:50 #7 av: Polish

Vi har suttit och pratat en del igår. Hon menar att jag lätt blir besatt av allt jag är intresserad av, även hon. Det föll lite pusselbitar på plats. Jag har orsakat en stor del av problemen inser jag.

Det är ju sällan bara den ena personens fel.

Anmäl
2013-06-23 13:22 #8 av: Gur4m1

#7 nej det håller jag med om. Även om jag tycker att straff inte hör hemma i en relation. Men ja, ni verkar ha olika uppfattningar, och det finns inget som säger att du eller hon har mer rätt att känna som ni gör så det är bra att ni kommunicerar! Jättebra :)

Anmäl
2013-06-23 16:42 #9 av: Polish

Tack för era tips. Det var bra att få stöd tycker jag. Det stora problemet har varit att jag har haft dåligt tålamod, medans hon ser det mer långsiktigt och behöver mer tid att utvecklas.

Så hur tar jag bort denna tråd?

Nu är den bara onödig tycker jag.

Tack skall ni ha för ert stöd.

Anmäl
2013-06-23 18:34 #10 av: Gur4m1

#9 den här trådne kan ju vara till hjälp för andra så du kan kanske be admin låsa den? Annar sär det nog även Admin som tar bort trådar. Kontakta t.ex Hera i Pm.

Anmäl
2013-06-23 22:33 #11 av: Hera

Kan svara här. Vi tar inte bort trådar på det viset bara för att man "är klar med den". De får finnas kvar eftersom de är intressanta och fler kan ha hjälp av dom.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-08-13 16:32 #12 av: Polish

En liten uppdatering till de nyfikna: Det sket sig.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.