Förhållande

Ni som är polyamorösa

2013-07-24 16:04 #0 av: nyfikenstrut

Hej

Jag undrar hur det funkar som för er som är polyamorösa och har barn?

Håller ni barnen helt utanför det faktum att ni lever som polyamorösa? Spontant kan jag tycka att man håller barnen utanför. Men sen kom jag på att det kan ju bli knepigt när barnen blir äldre och kanske råkar se mamma/pappa på stan pussandes med andra pojk/flickvänner än partnern hemma.

Så hur gör ni? Talar ni om för barnen att ni har andra pojkvänner och flickvänner utanför hemmet som ni träffar ibland?

Hälsningar från en som undrar 

Anmäl
2013-07-24 16:25 #1 av: regskylt

Jag är poly och har en 5åring. Hon vet inte. Just nu så lever jag och min sambo utan andra relationer av lite anledningar men så lär det inte alltid vara.
Vet inte riktigt hur det blir i framtiden med om min dotter får veta det där med min läggning. I tonåren kommer hon att få veta har jag tänkt, men när och hur jag berättar vet jag inte.

Anmäl
2013-07-25 12:46 #2 av: [Yllhilda]

Jag vet flera som är polyamorösa(min polyamorösa kompis kompisar), men dem har inga barn och vill inte heller ha några. Det passar inte in i deras livsstil att ha barn då några flyttar ofta, andra håller på med tyngre vuxensaker(så att säga).

¨* Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben *¨
Medarbetare på virkning och gravid ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.