Otrohet

Hur gör man nu...

2013-08-05 14:27 #0 av: sofielundinn

Jag och min kille sitter i en klämd sits, såg på hans fb här om dagen att han raggar och klänger på andra tjejer, bestämmer träff mm, När jag påpekade det här skrattade han och sa att jag ej ska ta det hårt och att han driver med de, han gör det för bekräftelse och för det är kul. Jag blev förbannad på hur han flinade, så jag drog upp att jag låg med 2st under den tiden vi gjorde slut för 2månader sedan (i ca ''2v''). Han blev jätte ledsen fick ångest och grät, jag tröstade honom, men sen slängde han skit över mig och kallade mig hora och sa jag var otrogen, men samtidigt hade han gjort slut med mig då och jag tog det hårt då. Känner inte att jag ska behöva be om förlåtelse eftersom han dumpat mig. Men nu då han raggar på andra tar det väldigt hårt på mig, han skriver till dom ''gillar du inte mig längre?'', och ''hoppas vi springer på varandra'' och bestämmer träff, frågar om de bor själv mm. Tycker inte det är ok ALLS! han säger att han inte skulle träffa dom, men jag tar det hårt. Han bryr sig inte då jag pratar med honom, då han ''driver med dom och tycker det är kul'' vad ska jag göra?

Jag är allmänt ostabil och haft en del problem tidigare, så står inte riktigt på egna ben och då sånt här händer så tar det verkligen hårt. Varit tsm snart 2år.

Är det ok att de raggar påsidan av förhållandet i smyg? Hur ska jag hantera det

Anmäl
2013-08-05 14:48 #1 av: skotty

Två ord, avsluta det.

Anmäl
2013-08-05 14:59 #2 av: zzzAnGeLzzz

Gör slut med honom, han värkar ju inte så klok.

Anmäl
2013-08-05 15:01 #3 av: andgustav

Avsluta detta förhållande omedelbums!


Anmäl
2013-08-05 15:03 #4 av: Zolah

Låter inte bra alls, jag skulle nog säga att det är bättre att göra slut once for all. Det är inte OK att låtsas flörta med andra, och det säger sig självt.

Det låter som det finns en risk att ni hamnar i en spiral där ni sårar varandra som 'hämnd' , och det finns ingen direkt väg uppåt ur ett sådant förhållande fören nån tar det större steget och skärper sig.

Det är alltid tungt att göra slut, men man ska inte heller falla i fällan där man blir ihop igen för att det kändes tryggt innan det var bråk . Det är väldigt ofta man sätter på sig rosa hjärtformade glasögon och bara minns det som är bra.

Om du kan försök överblicka vad som igentligen händer, vad säger ni till varandra? var gör ni emot varandra? är allt verkligen bra? ta sedan ett beslut utifrån det.

Anmäl
2013-08-05 15:48 #5 av: sofielundinn


tack så mycket för svaren, nu vet jag vad jag ska göra!

Anmäl
2013-08-05 16:37 #6 av: ramm5tein_

Kan bara hålla med ovanstående. Att ragga på andra på nätet när man är i ett förhållande - inte okej alls! För jag antar att ni inte har ett öppet förhållande. Och att han säger att han gör det för bekräftelse och att han dessutom på något sätt lurar dem? Nej, han verkar inte vara mogen för att vara i ett förhållande. I ett förhållande (som ej är öppet och dylikt) har man automatiskt bara ögon för varandra. Annars är det något som är galet.

Anmäl
2013-08-05 18:04 #7 av: Sweelin

Jag själv har ett flörtigt sätt att skämta på så jag kan ju själv bete mig sådär fast pojkvännen har ju inga problem med det osv. 

Tycker du ska prata med honom ordentligt faktiskt då jag inte tycker det verkar direkt så allvarliga texter att man måste göra slut. 

Anmäl
2013-08-05 19:50 #8 av: [Emma--]

Är det inte okej för dig, så är det inte okej. 

Medarbetare på devon rex ifokus & katter ifokus

Anmäl
2013-08-05 20:05 #9 av: Individuell

#8 Håller med. Tycker absolut att det hade varit allvarligt om min pojkvän suttit och flörtat och stämt träffer med tjejer över internet. Tror nog att de flesta inte skulle gilla att en partner gjorde så.

Anmäl
2013-08-05 23:14 #10 av: polgara

Låter som mitt ex, ja han blev snabbt mitt ex när jag fick reda på vad han höll på med

Anmäl
2013-08-06 07:19 #11 av: Calcifer

Tycker han agerar väldigt fel som gör som han gör och tycker du gjorde väldigt fel när du drog upp att du legat med andra helt sonika som hämnd. Ni är inte bra för varandra, helt klart.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.