Sex

Pojkvän kan inte komma vid sex

2013-09-08 15:27 #0 av: idaaforsling

Min pojkvän kommer aldrig då vi har sex, aldrig. Vi har varit tillsammans i cirka 2,5år. Han har berättat att han ALDRIG har kommit vid sex.

Han kommer om jag/han funkar och så, det är bara vid sex det inte går. Någon som varit med om detta? Någon som veta om de går att föra något?

Anmäl
2013-09-08 16:12 #1 av: Hera

Har hört talas om det. Finns inte mycket mer att göra än att testa olika ställningar tror jag. för en del går det helt enkelt inte. Precis som det inte går för alla tjejer heller vi samlag. Det är dock ovanligare för killar.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-09-08 17:07 #2 av: Devya

Den kille jag träffar nu så hade det problemet med sin förra flickvän, han kunde aldrig komma tillsammans med henne. De brukade istället smeka varandra istället för att ha samlag. Han hade också svårt med att komma i början med mig då vi hade samlag men nu har det löst sig. Nu kommer han varje gång och snabbt också.

Inte vet jag om det var något särskilt vi gjorde. Jag gör bara mitt bästa att få honom väldigt upphetsad innan vi börjar ha samlag.

Anmäl
2013-09-08 20:49 #3 av: majaliten

Kan de va att man är för slapp?

Anmäl
2013-09-08 20:56 #4 av: Hera

3 skap?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-09-08 21:03 #5 av: idaaforsling

Här läst att det kan vara psykiskt, har han då inte kommit förut kan det ju mycket väl vara så att det är en psykisk spärr som blivit. Hmm, får väl ta det lugnt och prova lite olika ställningar kanske :)

#3 menar du slapp? Har ju svårt att tro att varenda tjej han varit med här varit slapp.
Va jag vet är inte jag det heller, sen är han ganska välutrustad så det skulle väl jämna ut sig lite om fallet varit så.

Anmäl
2013-09-08 21:12 #6 av: majaliten

Nämnde va inget dumt jag menade va bara en tanke hade en bekant med de problemet men de visa sig att tjejen va ganska slapp :)

Anmäl
2013-09-08 21:28 #7 av: Hera

Väldigt få kvinnor, speciellt unga är slappa så det påverkar sexlivet.
Och här är det ju tydligt något snnat eftersom han aldrig kommit.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-09-08 21:54 #8 av: Gur4m1

En tjej är sällan för slapp, handlar mer om att man passar olika bra där nere :> Lite som ett pussel. Haft en pojkvän som hade samma problem, kunde aldrig komma vid vaginalt samlag, men jag har haft många killar som kommit på det viset med mig efter det, många som varit mindre utrustade och större utrustade. Så det kan mycket väl vara en mental spärr (som det också allt för ofta även är för oss tjejer- när vi inte kan få orgasmer). Har tyvärr inga egna råd att ge för att komma tillrätta med det. Ordentligt med förspel lät som ett bra tips. Om han kan komma när man smeker så kan man ju testa att göra det så att man kommer nära, sen börja ha sex. När han väl gjort det några gånger "med dig" släpper det kanske?

Anmäl
2013-09-08 22:38 #9 av: idaaforsling

#8 bra tips, det kan vi prova :)

Anmäl
2013-09-09 05:44 #10 av: Tomteslakt

Det är absolut inget ovanligt, en del killar "tränar" sig till och med det till det för att vara mer uthålliga och inte komma i förtid. Det är däremot ett problem för många killar att man kommer snudd på direkt.

Det finns många saker inom sex som killar inte kommer av som man förväntas göra det av. Jag kan ta mig som exempel, jag har aldrig någonsin kommit av oralsex. Vilket väldigt många blir jätteförvånade av, för det ska man ju göra som kille har jag hört.
Så var inte orolig, det är helt normalt.

Anmäl
2013-09-09 05:49 #11 av: Tomteslakt

Det är ju för övrigt ganska många tjejer som aldrig kan komma utom med onani, eller som inte alls kan komma alls. Så varför skulle det rent krasst inte kunna vara som för killar?

Anmäl
2013-09-09 05:54 #12 av: [elmaek]

#10 Tummen upp

Jag är en av dom som bara kan komma vid onani. Det stör mig inte eftersom sexet ändå är skönt och bra. Man kan alltid krydda till det och spexa lite om man vill det. Det finns mycket man kan göra trots allt!
Men det är också viktigt, enligt mig, att inte pressa din pojkvän till nåt. Man har förväntningarna på att man minsann ska kunna komma vid sex och om någon pressar en på det så blir det jobbigt, i alla fall för mig och jag är nog inte ensam om det heller. Har ni pratat om hur han känner angående det? Mår han dåligt över sin situation eller bryr han sig inte så mycket?

Se till så han är väldigt upphetsad, kör lite samlag tills kanske du kommer och sedan runkar du av han. Det kanske vore nåt? Testa er fram och prata om det! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.