Allmänt

Dagens goda gärning!

2013-09-16 18:46 #0 av: andgustav

Hej!

Vi har en idrottsplats där korpen spelar fotboll under vardagarna den senaste tiden bryr man sig inte om att plocka med sig tomglas utan det precis ingen vacker syn, jag är inte snål men vi har plockat med oss tomglas vilket vi returnerat och får väldigt bra rabatt när vi storhandlat. Dessutom har jag kastat plastpåsar som blåst omkring för under dagarna utnyttjas fotbollsplan av skolklasser. Under veckan var det någon som placerat grovsopor vid planen och under morgonen stod det en moped där. Jag var tveksam om mopeden skulle vara kvar där eller inte, trodde att den var stulen så jag den överlämnade mopeden till polisen och vid närmare granskning hade vederbörande plockat bort värdefulla delar på mopeden. När jag kom till polisen tog jag ett beslut att inte lägga anspråk på mopeden för att reparera den hade det kostat en hel del och det var förmodligen någon person som ville dumpa mopeden vid soporna. Men vad gör man inte för miljön dessutom tycker jag att dessa korpspelare ska sluta lämna en massa skräp efter sig för det finns soplådor att lägga skräpet i och det är inte trevligt för eleverna att komma till en skräpig idrottsplats. För två veckor sedan hade de glömt en påse med åtta oöppnade starköl och de verkar inte ha koll på läget. När Cirkusen var där i somras lämnade de inte spår efter sig och de ha en stor eloge för detta samt skolbarnen som spelar där tar alltid med sina prylar.

 


Anmäl
2013-09-16 18:54 #1 av: Toxics

(Y)

Anmäl
2013-09-16 19:18 #2 av: Gur4m1

Bra jobbat :D

MEn en fråga bara, är du säker på att det är korpenspelarna som sopar ner då?

Vet att vid vår fotbollsplan brukar "löst folk" sitta och skräpa ner på speciellt helgerna, trots att kommunen satt upp 3 (!) jättestora soplådor (för de som stod där förut, normala soplådor- räckte inte till) så är det som att folk inte riktig tlcykas pricka rätt när de tänkt kasta saker- sen har säkert även skator och kråkor en fot med i spelet :P

Men tänkte...Korpenspelare är ju där för att motionera, så att sitta och dricka öl vid spelplanen lät inte...speciellt hälsosamt alls. Det är ju knappast de som lämnat soffa och moppe där heller. Men du borde kanske höra av dig till Korpen angående hur spelarna skräpar ner vid planen, om detta är något du iaktagit flertalet gånger. De kan säkert ta upp det och få iallafall någon att skärpa till sig...:DAnmäl
2013-09-16 19:22 #3 av: andgustav

Ja, ja men det är de som spelar på vardagarna. Bara grabbar och gubbar. Helgerna är helt lugnt där och de kör jag radiostyrt där.

Anmäl
2013-09-16 19:56 #4 av: Gur4m1

Jo :D Men här är det under nätterna/kvällarna nedskärpningen sker, även vardagar (T.ex den dumpade moppen blev kanske dumpad under kväll/natt= folk brukar inte göra sånt i det öppna).

Anmäl
2013-09-16 20:31 #5 av: andgustav

#4 På vardagskvällarna glömmer de alltid Pet-flaskor moppen har dumpats på helgen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.