Förhållande

Komplicerat eller okomplicerat

2013-09-16 21:02 #0 av: Anna4077

Har läst ett helt gäng med trådar om komplicerade relationer redan i början. när jag träffade min sambo var det väldigt komplicerat. Han gillade mig, jag gillade honom. Ingen press, krav eller gnäll. Vi blev naturligt ett par trots att jag envisades med att jag inte ville det. Jag var rädd och ville inte bli sårad mer. Killen innan var otrogen flera månader. Tillslut var vi plötsligt ett par. Klart vi hade våra grejer att sammanlänka om man säger så men det var aldrig tjat om "vad menar han" "gillar han mig" osv. Min pappa sa alltid till mig när jag va yngre att när den rätta kom skulle det aldrig vara någon tvekan på om han gillade mig.

Nu när det verkar som att jag hittat "the one" så hade min pappa rätt. Det var aldrig någon tvekan, det blev bara vi. Jag hade inget att säga till om. Nu undrar jag, var det samma för er? När ni hittade "the one", "Mr right"? Hur länge har ni varit tillsammans nu?Anmäl
2013-09-16 21:06 #1 av: Toxics

Ja, det var ganska struligt när vi träffades och vi vart inte tillsammans på riktigt förän kanske ett år efter det, men nu har vi varit tillsammans i 4 år och kommer vara tillsammans livet ut. 

Anmäl
2013-09-16 21:11 #2 av: [rumelle]

Det var precis så när jag och min fästman träffades. Fastän vi bodde på olika kontinenter och fastän det tog två år innan vi överhuvudtaget kunde träffas på riktigt och fastän det tog sex år innan vi kunde flytta ihop så var det aldrig någon tvekan om att det helt enkelt var meningen att det skulle vara vi. Nu har vi varit tillsammans i nio år och allting känns lika rätt som det alltid har gjort. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.