Känslor

Hur vet man?

2013-10-05 06:23 #0 av: karamell

Hur vet man att man träffat den rätte?


Anmäl
2013-10-05 07:41 #1 av: Gur4m1

Man mår bra....även i längden. Även med rätt person kan vardagen ha sina upp och ner men på det stora hela så känner man sig respekterad, omtyckt och man kan känna samma sak mot sin partner. I början så är det ju alltid svårt att säga VAR det kommer att leda (eller sluta) men då brukar jag gå efter magkänslan men även huvudet.

DÅ jag gått emot min första känsla har det också slutat dåligt för egen del. JAg har lixom "tvingat" mig, eller verkligen vänt upp och ner för att hitta något att tycka om hos killen, eller så har det enbart funnits en fysisk attraktion.

Med min nuvarande som är det längsta förhållandet jag haft, om det är mitt sista vet jag ju inte ^_^ Men hoppas iallafall på det. Där kändes allt rätt från dag ett, vi möttes och blev vänner. Han var inte bara snäll och omtänksam, och gjorde mig trygg. Han hade tålamod och lät "oss" ta tid, både för mig och sig själv- han rusade inte in i relationen och tvingade inte heller mig att ha brottom. Attraktionsmässigt så föll jag för honom vid första ögonkastet. Vi tog tid på oss att lära känna varandra, ävenom jag normalt gärna hade hoppat isäng med honom från dag ett så tog det några veckor (det är lång tid för mig XD).

Man vet. Känns det inte rätt... så är det nog inte rätt. Men ge det tid och lär känna killen. Får han dig att må bra, eller är det bara hans uppmärksamhet som får dig att må bra, dvs att man är smickrad över att någon vill vara med en.

Anmäl
2013-10-05 09:19 #2 av: Hera

Man klickar, allt blir bättre när man träffas, man saknar personen och man kan se en framtid med den.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-10-06 00:05 #3 av: PennyScarlett

Alla killar man varit med har ju varit den rätte just då, det man behövde då och det man mådde bra av då. Killar du möter i framtiden kommer också att vara rätt, just då. 

 Jag har gått med dåligt samvete i så många år för att jag haft många killar och ALDRIG hittar jag "den rätte", den som jag ska begravas med, eller vad man nu gör med "den rätte". Så för att avlasta mig själv lite och gjort mitt kärleksliv aningens mer uthärdligt så har jag valt att anse att alla är rätt just när dom är där. 

Anmäl
2013-10-06 12:54 #4 av: Hera

3 tyvärr är det inte ens så att man alltid känner att den man träffar och inleder förhållande med är den rätte.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-10-06 13:02 #5 av: Gur4m1

Ja, jösses. jag tror inte på att det finns "En" den rätte där ute- som vi på något MAGISKT sätt hör ihop med. Att vi kan missa denna osv. Nej nej, den rätte är när man hittat en partner som man tycker om, och som tycker om en tillbaka- bara det är rent fantastiskt att uppleva och att det kan hända. Men är man med en som känns fel, av rädsla för att vara ensam, så är ju möjligheten att hitta "den rätte" dvs "någon som känns rätt" rätt liten?

En del av mina ex har kännts som den rätte, men intevarit det. Andra har inte kännts som den rätte ens från början men ändå varit en trevlig och nyttig upplevelse (andra mindre trevliga men ändå bra erfarenhet).

Anmäl
2013-10-07 10:04 #6 av: Sarah

Tror inte man kan veta det direkt, i början känns ju många rätt. Det är först när man lärt känna varandra ordentligt som man kan veta att det här är en person jag kommer må bra med i många många år. 

Anmäl