Förhållande

känner för att skriva av mig, jobbigt förehållande

2013-12-08 09:46 #0 av: thilda-

Jag är tillsammans med en kille på 32år. Han har ett barn sen tidigare förehållande som är 4år, snart 5. Han var världens underbaraste i början av " resan " och sen har det bara brakat utför och utför.. Vi tjafsar ständigt och han hade svårt för att acceptera min hund och mina intressen.. Allt som är mitt är bara jävlar.. jävla häst / hästjävel, hundjävel, Brukshundklubbsjävlar and so on..... Vad jag än gör så blir det bara fel fel fel fel.. Hans dotter är sjukt bortskämd och han vill ha det så, medans jag kanske kan säga åt henne att spola toan efter sig om hon glömmer det, men enligt honom då så letar jag ju bara fel på henne och bara går runt och " hackar på henne " medans min hund får inte ens gäspa på morgonen så är ju morgonen total förstörd. Och hon får hoppa och skrika i våran säng fast jag vill sova, och ibland kan jag ha sån " tur " att dom kliver upp men då spelar han barnmusik på högsta volym i köket som är ganska vägg i vägg med sovrummet kl 6.30 på morgonen...

Han har noll respekt till mig och lyssnar inte ett skvatt på vad jag har att säga och kunna kompromissa några små saker för att få vardagen att fungera medans en annan ska göra allt för honom, det är som att han tror att hans ord är min lag typ. Igår morse så sa han att han skulle städa hemma för en gångs skull och jag skulle gå ut med barnet så han fick städa ifred sen när han kom hem efter ett ärende... så jag brydde mig inte så mycket om det och satt och vänta på att han skulle komma hem.. Men, tydligen så var ju det helt åt helvete att jag inte hade gjort nått.. Jag hade ju faktiskt kunnat dammsuga eller göra nånting iallafall!!!

helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag vill längre.. och råga på allt så är jag dessutom gravid...

Igår så sa han att jag bara har en vecka på mig att flytta ut! Skit kul.. Jag har ingenting, jag är arbetslös, går på lägsta på alfakassan, jag har inga möbler.. Jag har bara lite kläder och mina djur och dessutom gravid i v.14.


Anmäl
2013-12-08 10:50 #1 av: obstitant

Varför vill du ens vara kvar med honom? Finns det någonting kvar som är positivt?

Vill du behålla barnet?

Sök stöd! Via familjerådgivningen, MVC eller vårdcentralen, t.ex. Du behöver någon vettig utomstående människa att bolla dina tankar och känslor med.

Anmäl
2013-12-08 10:52 #2 av: [silkesnosen]

Ärligt talat varför stannar du? Pengar får inte vara det som är kittet i ett förhållande och behöver du mer stöd så får du söka stöd hos soc. Jag ser inget i det du skriver som visar att ni är särskilt lyhörda för varandra eller kärleksfulla, utan ni tycks mest peka finger....

Anmäl
2013-12-08 10:55 #3 av: thilda-

ja jag vet faktiskt inte heller! ett under att jag har stått ut så pass länge.. men jag är väldigt stark av mig som person.. och jag tänker faktiskt ta och packa ihop mina saker i veckan så får han komma hem till ett tomt hem

Anmäl
2013-12-08 10:56 #4 av: thilda-

jag ska få hjälp av mina närmsta tjejkompisar i veckan här så jag får komma igång med eget boende och grejor

Anmäl
2013-12-08 13:36 #5 av: Calcifer

Stå på dig, vad stark du är som fattat det beslutet!

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2013-12-08 19:17 #6 av: OneSound

Helt rätt! Hoppas allt löser sig väl för dig!

Anmäl
2013-12-08 21:48 #7 av: Gur4m1

Ni låter som min mamma och pappa men de höll ihop i 20+ år innan de fattade att separera. Bra att ni går isär, bra för ert barn om du tänkt behålla det. Han lät inte trevlig alls.

Lycka till!

Anmäl
2013-12-10 23:22 #8 av: thilda-

har umgåtts med han i veckan då han fick sånt " dåligt samvete " av att han hade varit så dum... han var dunder snäll hela tiden sen söndags fram tills ikväll... då braka helvetet lös igen.. jag satt och massera min hund över ländryggen och han tyckte de var så skönt så han börja slicka lite på soffbordet... då sög han tag i nackskinnet och kasta iväg min älskade hund över tvrumms golvet :'( bara för att han tyckte de va äckligt att han slicka på bordet (själv så hade han fötterna på bordet nån min innan)

jag har aldrig blivit så förbannad i hela mitt liv! aldrig aldrig låter jag nån ta till med våld mot mina djur! Det var droppen.. Nu är det verkligen nog! Ikväll åkte jag till min mor och här stannar jag tills jag hinnar något vettigt som jag kan bo i

Anmäl
2013-12-10 23:23 #9 av: thilda-

och dessutom så blev han så förbannad så han knuffar mig så jag åkte nästan i golvet.. hamnade i soffan istället men halvägs ner på golvet! jävla as som knuffar en gravid kvinna!

Anmäl
2013-12-10 23:29 #10 av: [TheMiko]

Tycker det låter som om du fattar rätt beslut! Starkt! Stå på dig!

Anmäl
2013-12-11 01:37 #11 av: Anna4077

Spring! En sån man ska du inte ha nära ditt barn eller hund.

Anmäl
2013-12-12 15:10 #12 av: PennyScarlett

Bra att du är klarsynt och kan se att allt det där är fel! En man som ger sig på djur, barn och kvinnor är inget annat än en ynkrygg och du förtjänar att leva med ditt barn och hund med en trygg, vänlig, stabil och kärleksfull man.

Anmäl
2013-12-12 19:22 #13 av: Emmetem

En man som gör sådant är ingen man. Han är ett svin. Bra att du sätter ner foten och visar vart skåpet ska stå!

/ Medarbetare på Hermelinkanin iFokus och Lejonkaniner iFokus.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.