Förhållande

oberoende..

2014-01-12 12:37 #0 av: Game

Alla killar vill ju ha en oberoende tjej?! Precis som vi tjejer vill ha en oberoende kille..

Men hur visar man oberoende?! Hur visar ni det?!

Anmäl
2014-01-12 13:06 #1 av: Vyer

Oberoende på vilket sätt? Emotionellt kan en ju visa det genom att inte hänga upp hela sitt välmående på partnern/blivande partner och har ett liv/intressen/vänner utanför förhållanden/den andra personen. 


Anmäl
2014-01-12 13:26 #2 av: ChristineL

Oberoende på så sätt att man klarar av att göra saker utan att partnern är med, och att partnern får göra saker på egen hand hen också, är det så du menar?

Anmäl
2014-01-12 14:32 #3 av: Snovit79

Som jag ser det så är det som de ovan skrivit - att inte boka upp all ledig tid på en partner. Då ens partner är ens enda bästa vän och intresse - då kan det aldrig gå väl. 

Säg nej ibland, för man kanske går på gymmet fasta dagar, har tjej/herrmiddag 1 gång/mån osv. 


Anmäl
2014-01-12 16:02 #4 av: [LinneaSwensson]

Jag tycker dock inte att du (TS) borde skriva "Alla killar" och "vi tjejer".
Alla tänker och tycker ju inte likadant angående det. :)

Anmäl
2014-01-12 23:36 #5 av: Game

Ja det är ju sant. 

Man kan ju inte prata för alla, alla gillar vi ju olika så klart. Men jag menar just att man göra saker vid sidan av och inte ramar upp hela livet kring killen/tjejen.. 

Men dock är det ju väldigt vanligt att det blir så. Man vill ju passa på att vara med sin partner när man väl träffas, speciellt vid lång distans förhållande. 

Man får ju inte bli för klängig.. utan ha någon slags distans. Man måste ju fortfarande ha sitt eget liv, att inte tappa sig själv. Vilket hände mig i mitt förra förhållande. Är väldigt mån om att mitt nuvarande förhållande inte ska bli så. Dock är det väldigt svårt, det blir en ond cirkel på något sätt. 


Anmäl
2014-01-13 00:55 #6 av: MsSofieG

Över analysera inte bara. Så länge allt känns bra så kör på det. Har ni en period ni vill träffas mycket gör det! Och har ni en period ni vill ha mer space, ja men då är det ju bara fixa det ;) Så länge det känns bra är det inte så mycket att fundera på :D

Anmäl
2014-01-13 09:20 #7 av: Sarah

Jag går min väg och han går sin. Sen är vi varandras bästa vänner och våra vägar går parallellt en del  och korsas en del, men generellt går de åt samma håll. Tycker inte att mitt liv ändrats speciellt mycket sen jag var singel, utom att jag inte dejtar såklart och jag festar inte speciellt mycket längre. Jag lever fortfarande mitt liv som jag vill. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.