Sex

Ont i magen vid samlag

2014-02-18 22:58 #0 av: Soleii

Hej!

Jag har ett problem som jag är orolig över. Jag får fruktansvärt ont i magen/livmodern och huggande smärta utåt äggledarna när jag har sex. Min sambo kan inte alls komma lika djupt som förr då jag snabbt får ont. Jag tog för tre veckor sedan ut en hormonspiral (om det kan ha med saken att göra) efter en massa problem med den. Jag var orolig för äggledarinflammation, men när jag ringde VC sa de att jag skulle vända mig till Mama Mia i samband med att jag tog ut spiralen. Jag sa till de på Mama Mia att jag var orolig för inflammation i äggledarna, men hon sa bara att allt luktade och såg helt normalt ut.

När det nu gör såhär ont blir jag ändå orolig, och också förbannad för att jag inte fått komma och ta prover. Har ni här på iFokus någon erfarenhet av liknande? Är livrädd för att inte kunna få barn i framtiden.

Var för övrigt på gyn undersökning för 6 månader sedan och jag hade inga cystor eller dylikt.

Anmäl
2014-02-19 05:54 #1 av: Hera

Ring igen och säg att du inte kan ha sex mer.
lyssnar inte mamma mia så ring någon annan. En gynekolog.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2014-02-19 18:27 #2 av: Anna4077

Jag har haft liknande problem. Minns inte om jag fick någon hjälp eller vad som va problemet men gå till gyn för en undersökning. Det är bättre att gå en gång för mycket än för lite. Troligen är det inte något, ibland blir det bara så men kan ju vara något som kräver behandling och inte är något större om det bara blir behandlat.

Anmäl
2014-02-19 20:07 #3 av: Gur4m1

JAg får ont sådär, men under ägglossningen. Mena tt få ont varje gång låter inte normalt eller okej så stå på dig! Kräv att få bli undersökt mer noggrant. Säg som det är, att det faktiskt påverkar ditt sexliv- så ska det inte behöva vara.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.