Sex

Sex tips?

2014-04-09 20:44 #0 av: christina-1980

Hejsan!

Nu är det så att jag och min pojkvän skulle vilja testa något nyss i sängen. Vi båda är nyfikna och skulle vilja testa nya saker. Då menar jag inte bara sexet utan också förspel osv.

Skulle vara kul om ni kom med förslag? :)

Anmäl
2014-04-09 20:57 #1 av: idaaforsling

Följer :)

Anmäl
2014-04-09 21:08 #2 av: ChristineL

Vad som är nytt för er beror ju på vad ni brukar göra ;) Så det är svårt att ge tips när man inte vet det. Kolla porrfilm tillsammans, läsa erotiska noveller tillsammans, spela spel nakna, ögonmask, rollspel, smisk. missionären, skeda, doggystyle...

Anmäl
2014-04-10 06:27 #3 av: Roamer

På senare tid har kvinnor berättat för mig att många män fortfarande, underligt nog, vet vart klitoris sitter. Sen har jag varit med kvinnor som inte ens vet vart deras egen g-punk finns, och detta är förvånande då de har varit väl över 30. Så, om ni inte provat att hitta de punkter som finns så gör det, och i annat fall kan ni ju ge er på fontänorgasmer. Även denna aktivitet är uppenbarligen få män som känner till om hur det funkar och går att framkalla. Många kvinnor hävdar att de inte kan få och ser rätt överraskade ut när man bevisar motsatsen. Det är svårt att framkalla själv första gången innan man vet hur det "ska" kännas, men sen brukar det gå bra. 

Om detta är något ni redan gjort så testa någon form av BDSM. Går att variera i det oändliga med olika lekar som kan framkalla djup frustration och kroppar som skakar av åtrå. Finns en del material på olika forumsidor. Det måste ju inte vara med någon form av våldsinslag utan kan baseras på frihetsberövande och fjädrar lika gärna, orgasmförbudslekar eller varför inte inslag av uniformer och rollspel. Skicka ett pm om du önskar mer detaljerade förslag för jag vill inte förolämpa någon eller göra någon illa berörd.

Anmäl
2014-04-10 08:29 #4 av: [elmaek]

Köp sexspel, bind varandra och bara ge den som är bunden massa härligheter (byt så det blir så båda får och ger), köp sexleksaker, kolla på porr, kör lååååångt förspel = slicka/sug, ta på varandra, hångla länge, ha kläderna på lääänge innan dom åker av (vissa är så snabba att det ska vara pang på), testa nya ställningar, köp sexiga underkläder (eller vad som än ni tänder på) och dylikt.

Anmäl
2014-04-10 19:10 #5 av: Emmetem

Gör som jag gjorde på min pojkvän i helgen!
Bind upp i sängen, på med headset på honom så han får lyssna på sin favoritmusik & på detta ögonbindel!
Sedan kan man hitta på mycket roligt..Skrattar

Det var uppskattat :D

/ Medarbetare på Hermelinkanin iFokus och Lejonkaniner iFokus.

Anmäl
2014-04-17 11:36 #6 av: christina-1980

#2 Jag och han brukar ofta köra missionären, skeda, och doggystyle.
Vi har ofta långa förspel där vi hånglar, smeker varandra, slickar och suger varandra.

#3 Det vore intressant och testa sig på :)
Hur ska man gå till väga?

#4(5 Ja, vi får testa oss fram och se vad som funkar bäst :)
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.