Sex

Längtar..men ändå inte :(...

2014-05-30 17:19 #0 av: Dendärtjejen

Hej ifokus ..
Jag är en nog ganska normal tonåring, som är intresserad hur ens först sex kommer bli
Men jag längtar absolut inte egentligen för jag har ganska "stora" blygdläppar, Asså dom är ju inte gigantiska men ni fattar nog
Och jag är rädd för vad killen kommer att tycka.. Han kommer nog se mig som ett jävla missfoster eller något :(

Anmäl
2014-05-30 17:24 #1 av: Fridaaaa

Alla ser vi olika ut där nere, även killarna. 
Finns inga rätt eller fel. Om en kille säger/tänker som du tänker nu, ja då är han inget att ha enligt mig. En kille ska älska/gilla en för den man är.

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-05-30 17:25 #2 av: Hera

Stora blygdläppar är vanligt. Du är absolut inte onormal och ingen kommer se dig som något missfoster. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2014-05-30 17:32 #3 av: JossanH

Ingen är den andra lik och jag har också haft stora komplex för min nakna kropp. Dock har aldrig någonsin någon kille anmärkt på det, utan det är bara jag själv, med mina egna föreställningar om hur man bör se ut.
Ingen kommer tycka att du ser ut som ett missfoster, tro mig :) och om någon idiot skulle uttrycka sig så är den personen förmodligen själv otroligt osäker på sig själv och har troligtvis ingen verklighets uppfattning själv.
Och ärligt talat- snoppar är långt ifrån lika varandra! Det skiljer lika mycket mellan snoppar som mellan kvinnokön! Det finns alla möjliga varianter av böjningar, tjocka, smala, små ollon, stora ollon, korta och långa. Det finns alla varianter precis som hos oss :)
Tack vare en ganska utpräglad porrindustri där alla killar har stora kukar och tjejerna har sina renrakade små muffar med små blygdläppar så kommer tonåringar att ha den skeva bilden av verkligheten.

Jag lovar att när du börjar ha sex så kommer din partner med största sannolikhet tycka att det är så grymt att själv ha sex att de små detaljerna om hur man ser ut inte kommer ligga i fokus och han kommer säkert vara lika osäker och nervös över vad som förväntas av honom att ditt utseende mellan benen kommer vara det sista han tänker på- eller ptja, han kanske kommer vara stum av förundran! ;) vi pratar trots allt om hormonstinna tonåringar här ;P

Var stolt över vad du har! För du ser ut precis som man ska!!

Sajtvärd på Iller.ifokus
Anmäl
2014-05-30 17:39 #4 av: Leon1973

Oroa dig inte, när det väl kommer till saken så kommer inte en kille bry sig speciellt mycket om det.

Som de andra sa, vi ser alla olika ut där nere.

Anmäl
2014-05-30 19:16 #5 av: Outlawly

Killen kommer vara helt tagen över att ens få ha sex med dig att han inte kommer bry sig om dina blygläppar. Jag hade komplex över att en va längre än den andre! Men inte har någon brytt sig. Så varför tänka på något du inte kan hjälpa? ;)

Anmäl
2014-05-30 22:31 #6 av: KimE


Det är fint med stora blygdläppar du kommer uppskatta dem när du blir äldre.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.