Förhållande

Fotostudio som tar erotiska foton

2014-06-07 11:49 #0 av: Forest

Jag har funderat kring ge min man en present på mig som mer "sexig" eller mer vacker tolka det som man vill SkämtarMen jag kan inte hitta någon studio som tar dessa kort. 

Jag tänker inte visa mig helt naken men kanske högklackat och sån typ av underkläder jag vet att min man uppskattar mer när jag tar på mig och vara i olika positioner. Kanske någon mer med i bilden men inget onani eller naket. Låter det helt onormalt detta? Tänkte ge det när han fyller år men kanske ska man slopa hela iden. 

Är det någon som har tips vart man kan vända sig, ser helst en kvinnlig fotograf som fotar och gärna i Östergötland för slippa smussla en heldag Cool 


Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-06-07 12:24 #1 av: Gur4m1

Skulle kalla det för erotiska eller sensuella bilder, exotiska låter mer som att du söker någon som fotar djungeldjur. ;)

Du känner ingen som fotar, bland dina vänner? Jag har vänner som tagit mer erotiska eller....mer sensuella, fortfarande rumsrena foton som är väldigt vackra. Men de är tagna av en kompis som har fotograferingen som hobby. Annars är det faktiskt bara att kontakta lokala fotografer och fråga om de gjort sånt förut/kan göra det med dig- En fotograf nischar sig och sådär men de flesta gör även saker utanför det studion kanske är mest känd för. Tex en "brllopsfotograf" kan ju såklart även fotografera dig och din häst eller en begravning. Så kontakta olika fotografer och hör dig för. Det är inget att skämmas för, det är nästan garanterat att fler som hört av sig om samma ämne och det är ganska vanligt att man vill ta fina bilder på sig själv,sin familj osv. Enda skillnaden här är ju att du ska se sexig/fördelaktig ut.  Så välj en fotograf som kan fotoredigera sina foton.

Anmäl
2014-06-07 12:33 #2 av: Forest

tack för tipset, kanske man vågar ringa runt nu efter du säger att det är inte så ovanligt. Jag har funderat lite fråga en person som är mer öppen av sig som jag, jag kan fota henne i gentjänst så kan hon även ge sin man lite smarriga kort :) ända ordet exotiska till erotiska om någon funderar på 1 fick exotiska ifrån Skämtar

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-06-07 12:37 #3 av: Gur4m1

:D Nu blev jag sugen på ananas, appropå exotiskt. Men ja, våga höra med fotograf. Det är ju bara ni två som kommer att se bilderna och tänk alla de som vill ta fotografier till sina portfolios osv, som vill bli modeller ^_^

Anmäl
2014-06-07 12:47 #4 av: Forest

3 haha sant men jag är knappast någon modell o kan känna mig lite obehaglig att visa mig och framförallt som jag tänker han skulle uppskatta se mig på bild.  Oskyldig

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-06-07 16:20 #5 av: Praefatio

Borde verkligen inte vara omöjligt att hitta, med tanke på att det är rätt vanligt bland kvinnor att ge sin man sensuella bilder i morgongåva när de gifter sig. Säger som Gur4m1, våga höra av dig till fotografer. Jag skulle lägga ut en krok eller två hos bröllopsfotograferna faktiskt! Just för att det är en ganska vanlig morgongåvepresent.

Anmäl
2014-06-07 17:15 #6 av: Gur4m1

#4 alltås många tjejer drömde om att bli modeller när jag var ung ;) och tog foton osv. Men jag kan säga, inte blev nån av dem modeller för det ;) Bröllopsfotografer och fotografer allmänt som jobbar med porträtt oc att ta  familjefoton osv borde vara ba på att instruera dig för att få fram en fördelaktig bild! ^_^

Anmäl
2014-06-08 10:55 #7 av: obstitant

Sök på "secret box" eller "boudoir-fotografering"!

Anmäl
2014-06-08 11:57 #8 av: JazzBass

En sak att tänka på är att en fotograf alltid äger rätten till bilderna denne tar, om man inte har kontrakt som säger nånting annat, så se till att fixa ett sånt som säger tydligt vad båda parterna får göra med bilderna. Var noga när du väljer fotograf, det är nog klart säkrast att vända sig till en kvinnlig sådan om det inte är fråga om nån väldigt välrenommerad person. En sån kunde vara dock Per Ellström med nicket pellepiano här på ifokus och även generellt, t.ex. på fotosidan. Driver www.studiobild.com, som du kan ta en titt i. Fotar mycket modeller och även lite mer avklätt, dock verkar han vara baserad i stockholmsregionen. Verkar vara mycket pålitlig och intresserad av mycket annat inom foto än att plåta avklädda tjejer, vilket alltid är ett gott tecken. Annars kan du prova lägga ut en krok på modellfoto.ifokus och se vad du får för svar.


Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2014-06-08 12:54 #9 av: ChristineL

Jag tror att de flesta studios har sånt numera. Det brukar kallas Secret box-fotografering, fråga efter det.

Anmäl
2014-06-08 14:49 #10 av: _Fisken

Fin present skulle jag vilja säga.

Anmäl
2014-06-08 15:15 #11 av: LillPom

Jag kan rekommendera en fotograf som är väldigt duktig annars :) Dock är de en han.. Göran Magnusson heter han och han är super duktig :) Annars kan jag ställa upp och fotografera annars :) Vet också lite grupper man kan kolla runt på facebook. Så skicka PM isf :) De du ber om är inte så konstigt alls de är väldigt vanligt så inget som någon kommer tycka är konstigt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.