Singel

Varför e jag ensam?

2014-07-08 11:08 #0 av: Mulligkille33

Något jag hatar är ensamheten. Jag saknar verkligen att ha en kärleksfull flickvän vid min sida.... Jag är kanske för ful för att någon skall älska mig, jag är bra kraftig.

Jag hatar ensamheten, har varit singel nu i 3 år. Saknar verkligen tvåsamheten.

Anmäl
2014-07-08 11:24 #1 av: Zolah

Ofta handlar det mer om att man förlorar självförtroendet och sitt själv värde - och det skrämmer bort en del folk. det låter säkert som en vanlig sak som alla säger men ' ge inte upp!'.

Visst om man är större så brukar det vara svårt att göra ett bra första intryck, jag vet om det själv. Men det spelar egentligen ingen roll om man behåller kontakten, för inga förhållanden varar om det endast handlar om utsidan på en människa. Varken som vän eller som en flickvän/pojkvän.

Så ge inte upp, testa nya saker, ta möjligheten att träffa många olika människor. Alla  blommor växer inte på samma ställe liksom, man får söka runt lite :)

Lycka till!

Anmäl
2014-07-08 20:54 #2 av: [Nappiz]

Sluta upp med det där snackat! Lite hull på kroppen är alltid bra! Så länge man inte är så stor att det blir till en allvarlig hälsorisk så spelar det ingen roll. Ha lite självförtroende! Dessutom fruntimmer som bara bryr sig om utseende är inget att ha iallafall ;)

Tänk positivt istället och tänk på dina bra egenskaper :)

Anmäl
2014-07-08 22:01 #3 av: Gur4m1

Skall erkänna att ja, jag skulle själv inte börja dejta en man som är så stor att han inte orkar göra någonting (eller kanske inte klarar av att vara nära mig sexuellt). Som andra tagit upp är självförtroendet och självänslan däremot det absolut viktigaste. Att sitta och tycka synd om sig själv- se sig som "så snäll och en bra person, som borde förtjäna en partner"  hjälper dig inte alls.

Om du tror att din kroppsstorlek är _en del_ av problemet (för det är inte hela, jag lovar, finns inget tråkigare än killar osm går upp 100% i att se snygga ut med sin träning, kost och ...bara prat om utseende och hur de uttrycker rädsla inför att bli tjocka igen.*gäsp*

....då är mitt tips; gör något åt det. Såvida du inte äter medicin så borde det inte finnas någon speciell orsak till att du MÅSTE vara en knubbig kille, eller?

Att träna och bli mindre, kommer säkert göra sin del i din jakt på bättre självförtroende, du kommer att orka mer med tiden och kläder kommer att sitta bättre på dig. Du kommer att känna dig mer sexig på utsidan, och får därmed även störrec hans att visa vad din insida går för också :)

Så...

Om din lägntan efter tvåsamhet verkligen är så stor, kanske se över vad du kan göra åt din situation? :D Du duger säkert som du är, menefterosm du själv säger att din vikt kan vara en bidragande orsak så har du ju en hint på var du kan börja.

Lycka till!

Anmäl
2014-07-08 22:11 #4 av: IceTee

Känner igen mig! Men jag lovar att tjejer inte bara bryr sig om din kropp! Jag träffade en kille med tatueringar och en massa muskler. Men oj vad fort jag tröttnade! Aldrig kunde man sitta och äta godis/glass/chips! Har du testat dejtingsiter? Träffade min nuvarande på nätet! Glad

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2014-07-09 10:44 #5 av: obstitant

Instämmer med föregående, och jag tror inte det i första hand beror på din storlek, även om det säkert (om vi ska vara ärliga) gör det svårare att få den där snabba ytliga kontakten när någon spanar in en på håll. Men det är långt ifrån alla som är så ytliga. Och ja, det är mer sannolikt att det är din självkänsla som spökar.

Visst är det så att man ska vara sig själv och hitta någon som älskar en som man är, men om det är så att man har svårt att hitta någon som finner en attraktiv kan det ändå vara läge att fundera på om man kan ändra på något i sig själv. Din vikt kanske verkar vara det uppenbara, men det är faktiskt inte där jag skulle börja om jag var du. Fundera istället över hur du är som person. Hur är du när du träffar andra? Är du trevlig och rolig att prata med? Börja med att bli bättre på att träffa och prata med nya människor generellt, inte i första hand för att hitta en partner. Om du börjar prata med en tjej och hon sen inte är intresserad på det sättet, se det inte som ett misslyckande utan som ett möte med värde i sig.

En sak som är rätt avtändande, som jag inte vet om du är i riskzonen för eller inte, är (lite som #3 är inne på) killar som enligt sig själva är "för snälla" och därför inte får någon partner trots att de "förtjänar" det. En partner är inte en belöning för gott beteende, och det finns inget som heter "för snäll". De flesta som beskriver sig som "för snälla" har blandat ihop snäll med feg, mesig och konflikträdd. Vilket inte alls är sexigt. Särskilt inte i kombination med en känsla av att vara berättigad till andra människors kroppar och känslor enbart pga att man inte är direkt elak. Fundera på om du kanske gör det här misstaget, gör du det så behöver du såklart inte ta åt dig.

Anmäl
2014-07-10 18:17 #6 av: pyromanen

Är du rolig att umgås med ? Trivs folk i ditt sällskap? Bra på att prata om sånt som är viktigt? Har du intressen du brinner för, saker du älskar att göra? Vad får man ut av att umgås med dig?

Anmäl
2014-07-23 20:16 #7 av: IceTee

hur har det gått? Glad

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2014-08-25 02:55 #8 av: Tommyishome

Är helt ny här. men jag tror de är helt okej att hålla med nappiz. bra tal där!

Anmäl
2014-08-25 10:24 #9 av: Sarah

Gissar att du är ensam pga bristen på självförtroende, att du lyfter fram det som du anser vara dina dåliga sidor. Det är inte attraktivt och får människor att dra sig undan. Titta runt dig, titta på hur människor som är i par ser ut, de ser ut hursomhelst! De är korta, långa, smala , tjocka, "vackra" och "fula". Det finns inget utseende som hindrar en relation, men det finns inställningar som gör att folk backar. 

Anmäl
2014-08-26 10:08 #10 av: Devya

Jag var tillsammans med en kille som vägde 130kg och jag var väldigt attraherad av honom. Det handlar inte alltid om siffrorna på vågen. Sen då jag fick reda på att han var otrogen så blev jag allt mindre attraherad av honom.

Anmäl
2014-08-26 14:04 #11 av: Tant Grön

Jag vet många smala som varit ensamma längre än du. Min erfarenhet är att dom killar som lätt hittar tjejer är dom som vågar visa intresse. Hoppas du hittar någon.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.