Singel

Singel i livet någon????

2014-10-14 18:01 #0 av: Mulligkille33

Jag är trött på att behöva vara singel. Nu varit singel i 4år. Jag är trevlig, social, omtänksam och romantisk.... mullig dock.

Har kollat på många platser på internet men många tjejer / kvinnor som är oseriösa... VARFÖR? VARFÖR vara oseriös i sitt sökande?

Jag känner mig sjukt ensam och är 34 år. Finns det ingen tjej / kvinna som vill ha ett romantiskt fint liv med en romantisk kille som mig????

Ensam.......

Anmäl
2014-10-14 18:03 #1 av: Fridaaaa

Om man är mullig eller ej påverkar inte, det är mer kanske ens egna tankar kring det.

Du hittar någon ska du se :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-10-14 18:09 #2 av: Evelina!

Lovar dig att du kommer finna den perfekta kvinnan i ditt liv - mullig eller inte! Det tar bara lite olika tid för olika människor att finna rätt!

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-10-14 18:09 #3 av: Facie

Håller med Frida! De är bara du själv som påverkas av att du är mullig. 
Jag tror att du kommer hitta någon mycket snarare än vad du tror :)

Anmäl
2014-10-14 18:12 #4 av: Aleya

Du har skrivit om detta förr. Men jag tycker att du ska sluta lägga vikt i hur du ser ut och ändra din attityd. Om du sitter och tänker att du är forever alone så har din hjärna målat in sig i ett hörn.

Tips är att kolla på law of attraction här på ifokus.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-10-14 18:23 #5 av: Sarah

Som sagt tidigare, attityd är viktigt i kärlek. Du klankar ner på dig själv hela tiden, Du lyfter fram att du är mullig, att du tycker att du är ful osv. Det är avtändande. Folk skiter väl i om du är mullig, men att du hela tiden ska lyfta fram det som ngt negativt gör att folk förmodligen drar sig undan. 

Jag har varit kär i  flera mulliga killar, men hade de börja tjata om att de är fula, ja då skulle jag aldrig någonsin fallit för dem. 

Många är seriösa i sitt sökande, men om man börjar prata med ngn som bara lyfter sina negativa utseendemässiga sidor, då dör det intresset. Skulle du själv falla för en tjej du inte känner sen tidigare som bara sitter och säger "jag är så tjock, jag är så ful, ingen kan älska mig för att jag är så ful"? 

Om du inte är nöjd med ditt utseende, gör ngt åt det. Om DU har problem med att du är mullig, börja träna. För problemet är ditt, inte tjejernas. 

Anmäl
2014-10-15 12:51 #6 av: Hayabusa

Håller med #5 - det är bara du själv som kan ändra ditt eget liv. Visst är det en ytlig värld vi lever i och nätet är inget undantag, snarare tvärtom. Är man "mullig" så går det faktiskt att ändra på, även om det kan vara ett j-a slitgöra. En sak är säker, det hjälper inte ett skit att se sig själv som ett offer.

Anmäl
2014-10-15 15:08 #7 av: Jessicahagstrom94

Bara ytliga tjejer bryr sig om att du är mullig och sånt går ju faktiskt att ändra på med ändring i kost och träning om du nu ogillar dig själv så mycket pga det.

Jag säger så här: Kan någon som jag ha ett seriöst förhållande så kan du. Jag har så otroligt många "fel" på min kropp, men jag sitter inte och gnäller om det inför killar.

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2014-10-16 00:37 #8 av: obstitant

Jag vet att jag har skrivit ungefär samma sak som jag kommer att skriva här i en annan av TS trådar, men ok.

Jag tror inte det är din mullighet som är den främsta anledningen till att du är ensam.  Visst, en del är ytliga och väljer partner främst efter utseende, men väldigt många är inte så ytliga utan intresserar sig främst för personen. Så, om du träffar på någon som vill lära känna dig och se om du kan vara intressant - vad har du att erbjuda? Vad gör dig till en intressant potentiell partner om du för ett ögonblick plockar bort utseende ur ekvationen? Vilka andra egenskaper har du?

Det enda jag vet om dig är att du är mullig och känner dig ensam. Det har du skrivit om flera gånger. Nu lusläser jag inte allt här, men finns det andra trådar där du skriver om något som intresserar dig, eller där du engagerar dig i någon annans tråd och bidrar med tankar och erfarenheter? 

Det finns massor av tjocka människor som har förhållanden. Mulliga, tjocka, smällfeta, hela skalan. Det kan alltså inte vara så att det finns en generell regel som säger att ingen nånsin vill ha någon som är tjock. Så vad är det som gör de personerna attraktiva? Är det något du skulle kunna jobba på hos dig själv möjligen?

Anmäl
2014-10-18 10:07 #9 av: [sanna70]

Häromkvällen blev det en diskussion just om utseende på jobbet. Det var enbart tjejer (blandade åldrar).   Det visade sig att dem flesta föredrog lite mulliga och kramgoa män i stället för dessa tvättbrädor som finns. Det var flera som uttryckte ren obehag av att krama någon som känns stenhård och muskulös för det kändes onaturligt enligt dem.  

Du är bra precis som du är! 

Anmäl
2014-10-18 10:57 #10 av: Maria

Jag är lite inne på samma som #8 skriver.

Har du något intresse? Gå med i en sajt med människor som delar samma intresse är en bra start. Jag har t.ex träffat flera goa människor här på iFokus genom just intressetrådar och en del har jag träffat IRL.

Gå med någon förening eller liknande. Oftast träffar man någon när man minst anar. Börja med att söka vänner så kanske kärleken dyker upp där så småningom.

/Maria

 

Anmäl
2014-10-19 09:42 #11 av: Hayabusa

"Den ende som kan förändra mitt liv är jag själv" - så resonerar jag. 

Om man sitter och väntar på en "räddande ängel" som ska bringa lycka i mitt liv, ja då får man vänta länge. Min erfarenhet av nätet (typ nätdejting) är inte särskilt bra. Visst går det att hitta rätt på nätet, men det verkliga livet ger helt andra möjligheter. Enligt min mening.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.