Förhållande

Han åker bort

2014-10-21 19:22 #0 av: Moalundgren

Min pojkvän sen en-två månader tillbaka kommer att åka till Sydamerika på obestämd tid, ca 6månader. Jag tycker verkligen om honom, han är den första killen jag varit med som inte varit en skitstövel och känner verkligen att jag vill vara med honom. Men jag vet bara inte vad jag ska göra angående detta.
Någon som har några liknande erfarenheter?

Anmäl
2014-10-21 19:50 #1 av: ChristineL

Inte mycket du kan göra åt att han åker iväg. Men prata med honom om hur ni ska ha det under tiden, ska ni försöka hålla ihop, kommer ni kunna hålla kontakten osv...

Anmäl
2014-10-21 19:55 #2 av: Moalundgren

Vill absolut inte hindra honom. Vet bara inte om vi kommer klara 6månader ifrån varandra, eller ja, om jag kommer klara det. Vi har inte ens känt varandra så länge och mycket händer på en sån lång tid. Behöver verkligen tips, kan inte sluta tänka på hur detta kommer gå

Anmäl
2014-10-21 20:04 #3 av: ChristineL

Som sagt så måste du prata med honom om detta, hur du känner. Kanske han känner likadant och det gör ju det hela lättare, att ni är två om att dela en oro.

Anmäl
2014-10-21 21:58 #4 av: Miniland

Som ChristineL säger är det viktigt att du pratar med honom. Så ni båda är överens om vad som gäller. Det är inge kul om den  ena väntar på andra och den inte gör detsamma tillbaka.  Jag tror att så länge båda vill och är villiga att vänta så är det möjligt att ni är så lång tid ifrån varandra. Glad Har själv varit ifrån min partner längre tid.  Var också i början av förhållandet. Det är inte alltid lätt. Men det gäller att ha kontakt med varandra samtidigt som man får dagarna att gå.  Om du verkligen gillar den här killen låt dig inte skrämmas av att ni kommer vara ifrån varandra ett tag. Tiden går fort! 

Anmäl
2014-10-22 13:19 #5 av: hugoochip

Jag har varit i en liknande situation, dock åkte min pojkvän iväg i 6v och inte månader. Detta var också i början av vår relation, typ 2 månader in, och vi såg väll den händelsen lite som ett test typ. Det var sjukt jobbigt för mig, speciellt början då han var så exalterad över att resa, och för mig var det typ jordens undergång. Men ja, det gick, och nu ett år senare ska han snart resa igen. 

Denna gången i 7 veckor.. längtar inte dit kan man lugnt säga, men samtidigt känns det lättare nu när vi vet var vi har varandra och att vi älskar varandra. 

Detta kommer dock vara sista resan han gör utan mig när han är borta så länge, så känns ändå bra :)

Anmäl
2014-10-22 13:34 #6 av: Jojaton

Ca två månader efter att mina föräldrar blev tillsammans åkte min pappa till London för att plugga. Det är klart de tyckte det var oerhört jobbigt, men de är väldigt glada över den tiden. De skrev brev tillvarandra VARJE dag, berättade om allt som hänt under dagen osv. På så sätt lärde de känna varandra väldigt väl. Nu över 25 år senare är de fortfarande gifta :)

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.