Dejting

Sexfixerat på skype

2014-10-27 15:42 #0 av: gunliz

Visste inte vad jag skulle sätta för rubrik som passar till texten.

Jag är medlem på ett par olika dejtingsidor där jag söker kärleken. Jag har gjort en tydlig profil där jag berättar att jag söker ett seriöst förhållande med en man och jag har beskrivit vilka egenskaper jag värdesätter hos en partner och lite sådant.

Jag har också flera gånger trott att jag hittat en bra kille och vi har börjat skriva pm till varann om ditten och datten och det har känts äkta och bra.

Sedan har det utvecklats så att han frågat om jag vill fortsätta på skype. Men där har det sedan totalt gått riktigt åt skogen. Så fort vi börjar "skypa" så upplever jag att de blir en helt annan person. Från att vi skrivit trevliga meddelanden till varandra utan att komma in på ämnet sex en enda gång så blir det ett mycket grövre språk och väldigt sexfixerat, helt plötsligt på skype. Då är det pang på "Kan du visa dina bröst" "Du har väl nyrakad fitta" "Får jag ta dig analt" osv

Om det varit en enstaka person så hade jag inte sagt något, men nu har historien upprepat sig. Det är som att de skärper sig och är trevliga för att få tillgång till min skype och sedan tror de att det är fritt fram att släppa ut all sin sexuella frustration som de verkar ha inom sig.

Jag förstår inte varför de inte bara säger direkt vad de är ute efter. Männen är inga tonåringar heller utan alla över 25.

Anmäl
2014-10-27 15:49 #1 av: Åsa S

Känner igen det där men jag dejtade killar runt 40 och använde messenger. Killar verkar aldrig växa upp. Och vem blir intresserad av nån som helt plötsligt infogar en bild på sin snopp och frågar intima frågor? Stötte på alldeles för många såna knäppgökar på dejtingsidor innan jag hittade min man på HP. Var väldigt skönt då äntligen träffa nån som behandlade en som bästa vän och utstrålade värme och kärlek och inte höll på och snuskade sig.

Anmäl
2014-10-27 16:52 #2 av: Skogsraah

Det är åt helvete med den äckliga macho-kulturen som ständigt nedvärderar kvinnor och respektlöst ber kvinnor att visa sina intima delar. De slutar aldrig förvåna. Jag kan köpa att en hormonstinn pojke under 17 kan häva ur sig något sådant, men inte en man.

Anmäl
2014-10-27 18:43 #3 av: _Fisken

Trist att ni ska behöva möta såna där....det är så lågt och ociviliserat. 

Anmäl
2014-10-27 18:50 #4 av: [VampireGirlElvira]1

Tycker som #1 & #2.

Anmäl
2014-10-27 21:29 #5 av: citytjejen

Oj, det där känner jag också igen. Förut när jag var singel så var jag också med på ett par dejtingsidor och man skrev till varann via dejtingsidans meddelandefunktion och allt var frid och fröjd. Sen gick man över till Msn (som var vanligt då) eller Skype. Inte sällan alls som sexfrågor kom, eller att killen ville att man skulle slå på webcamen och visa både det ena och det andra. Och för att inte tala om de snoppar som jag ofrivilligt fått se i webcamenKräksOch vi talar här om killar i åldrar från 25-45. Själv var jag 34-35. 

Så ja, jag håller verkligen med om att det är sexfixerat!

Anmäl
2014-10-28 08:02 #6 av: Hayabusa

Helt oacceptabelt uppförande Arg Varför är det så? Vad är det som gör att (vissa) män uppträder på detta vis? 

Anmäl
2014-10-28 08:06 #7 av: Åsa S

Tror dessa män kollat lite för mycket på internetporr och har lite problem med att förstå vad som är verklighet och vad som inte är verklighet.

Anmäl
2014-10-28 08:27 #8 av: gunliz

men jag förstår ändå inte varför de bara inte säger det direkt på dejtingsidan. Varför låtsas de vara så reko där? Bättre säga jag är bara ute efter sexchatt och visa kön i cammen. Men de låtsas vara på samma nivå som jag fram till skype, då brakar det lös.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.