Vänskap

Få fylle flört sms av kompis....

2015-05-21 10:15 #0 av: Hallu86

Hej alla... 

Jag har en fundering... jag har en killkompis som är jätte schyst osv tills alcohol.. då börjar helvetet kan man säga.

Han skickar mycket menat till flört osv... är detta vanligt att killkompisar fylle flörtar på sms? Om inte annat så var det  vissa saker som gjorde mig bara förbannad..... 

Men hur vanligt är detta egentligen?? För då jag är håller mig ofta lite utanför sociala cirklar så är det inte många som dricker i min närvaro tills nu då.

Ska jag ta det chill bara och skita i det eller ska jag säga till ?

Anmäl
2015-05-21 10:20 #1 av: Maria

Eftersom han är din kompis så kan ni väl prata om det. Visa honom vad han skrivit i fall han inte kommer ihåg?

/Maria

 

Anmäl
2015-05-21 10:32 #2 av: ChristineL

Jag skulle inte bry om ifall jag fick sånna sms, i min värld betyder ord ingenting om man är så alkoholpåverkad så man inte kommer ihåg nånting.

Fråga honom i nyktert tillstånd om han vet vad han gör.

Anmäl
2015-05-21 13:07 #3 av: Skogsraah

Ja du kan ju göra honom medveten om vad han gör. Han ska ju inte flörta med dig om du inte vill det. Är ni bara vänner får gränsen gå där.

Anmäl
2015-05-21 15:03 #4 av: Em_

Det har hänt mig en gång. Han sa efteråt att han skickade till fel person och sen har vi inte pratat mer om det. Jag vet inte om det var en vit lögn eller inte men det har aldrig hänt igen.Visst kan man göra impulsiva grejer när man är full, men om alla spärrar släpper så har man druckit för mycket. Jag hade nog sms:at tillbaka dagen efter när han förhoppningsvis är bakfull och ångrar sig lite. Hade skrivit typ "Dina flirt-sms kommer inte leda till något, det är bara pinsamt när du håller på sådär." 

Anmäl
2015-05-21 17:00 #5 av: WinterPrince

Beror väl lite på hur gamla ni är... Är ni tonåringar så kan jag tänka mig att han nog gillar dig men inte vågar säga något, men alkoholen lättar på spärren.... 

Beroende på vad jag hade känt själv så hade jag agerat olika.

Mvh Emelie & Jack
Exa Equestrian, Ingen död fisk, 141km

Anmäl
2015-05-21 17:28 #6 av: Gur4m1

i fyllan kna sms lätt hamna fel. Men i fyllan kan även vissa spärrar suddas ut. Vilket som, så är detta nog inget han vill diskutera i nyktert tillstånd i så fall. Känner du dig kränkt? För det är den enda orsaken jag kan hitta för att du ska ta upp detta.  Jag tycker absolut att man kan göra en markering att personen gott kan ta bort ditt nummer från sin bok om denne inte kan hantera att ha tillgång av det,om du inte bara kan ignorera dessa sms  eller om dessa sms blir väldigt grova eller personliga.

Jag har bara fått fyllesms av killkompisar som jag vet varit intresserade av mig, coh man småflirtat med lite redan innan. 

Om du själv är intresserad så ska du kanske bara försöka ta upp det...på ett öppet sätt.

Anmäl
2015-05-22 00:32 #7 av: Jojaton

fylleflörtande (via sms eller face to face) som man inte märker av i nyktert tillstånd är nog ganska vanligt, ja.

tycker du att det är jobbigt när han skickar flörtiga meddelanden - ta upp det, men stör det inte dig så mycket så hade jag låtit det va.

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.