Sex

Män och deras behov?

2015-06-26 08:52 #0 av: Game

Jag har funderat kring några saker under den senaste tiden.
Varför det är såå accepterat för män att kolla på nakna kvinnor? Förstå mig rätt, så tycker jag att det är fine att man kollar på andra människor som man möter på stan eller att det dyket upp en naken kvinna i en film på tv:n exempelvis men det jag inte förstår är varför man ska kolla upp nakna kvinnor på nätet?

Att man sitter och kollar sig fram på ex. Youtube. På kvinnor som skakar rumpa, snyggaste rumpan i världen eller sexigaste nakna kvinnorna i världen.

Eller kollar på porr ex youporn?
Nu vill jag bara nämna att killar som är singlar bryr jag mig inte om.. det jag pratar om är män som har fasta förhållanden.

Varför är det accepterat?
Jag frågade min kille varför han kollade på youporn. Han skämdes och sa att han saknade mig och ville ligga och dra i snabeln och för att göra det så kunde han inte använda sig av det naket som han har på mig .. utan är tvungen att titta på nakna tjejer..
Han lovade mig att han inte skulle göra det för min förklaring var densamma, tycker du att det är ok att jag tittar på nakna män och deras snabel? Och hans svar var givetvis nej.

Men en dag nu efter några år så märkte jag att han kollat på en massa youtubeklipp där tjejer med stora bröst och stora rumpor dansar.
Är detta verkligen ok???

När jag var yngre sa jag åt mitt ex att kolla på porr, jag köpte slitz tidningar och bad att han skulle kolla på porr för jag ville slippa ha sex med honom. Samtidigt så tyckte jag då att det var helt ok för alla sa till mig att "boys will be boys" .. men nu i dag när jag vet vad porr sänder ut så tycker jag inte alls att detta är ok.
Det är en förvrängd bild av hur det egentligen ser ut.

Men är det verkligen ok att titta och googla nakna kvinnor? Räcker det inte med mig?
Vad är det som saknas?

Jag har frågat min partner om detta och han säger bara att alla killar gör det, för att killar inte kan visualisera som vi tjejer kan..

Vad är det för j*****vla svar?
Jag förstår inte hur kan vara accepterat.
Jag kollar varken på porr eller nakna snubbar på nätet. Jag har det jag behöver .. jag vill inte ha något annat än min man. Visst att man kollar på killar på stan men dom är fullt påklädda .. jag ligger inte och kollar på nakna män och pillar på fiffin för att tillfredsställa mina behov.

Kan någon förklara för mig varför det är så accepterat??
Varför är det ok för män att kolla på nakna kvinnor?

Tack på förhand!

Anmäl
2015-06-26 09:22 #1 av: m2studio

Tyvärr det som jag har förstått att man och kvinna har mycket olika natur och detta orsakar att man kan samtidigt tycka om eller älskar två eller tre kvinnor men kvinnor i 95% fall kan tycka om eller älskar bara en man, detta natur ger manen en självklarhet att har rätt att kolla på nakna bilder i hans förståelse och då gör han, detta har väckt stora problem men kvinnor själva orsakar detta.

När en kvinna går efter modet på alla möjliga område så man undrar hur ser de andra ut som min kvinna ville vara som de och mm.

Anmäl
2015-06-26 09:31 #2 av: Devya

Tja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är faktiskt likadan och jag är då en heterosexuell tjej.  Jag älskar den kvinnliga kroppen, den är väldigt vacker. Ska vi skämmas bara för att vi tycker om att se på nakna kvinnokroppar?

Min kille får gärna se på porr men han tycker inte att det är lika intressant som mig. Därför blir det också väldigt ofta som han och jag har sex, ca 3ggr om dagen. Det var samma sak med mitt ex. Porr blev ointressant då han och jag flytta ihop.

Får man fråga om ni bor tillsammans?

Oberoende så tycker jag inte att man behöver ta sig illa vid av att sin partner ser på porr. Jag som också ser på porr förstår det bättre nu än tidigare då jag inte såg på porr. Jag ser inte porr som något hot eller som någon ersättning för utebliven sex. Om jag inte skulle se på porr skulle jag säkerligen ha svårigheter för att förstå hela grejen.

Anmäl
2015-06-26 09:40 #3 av: Game

Men det är bara ett skyll som männen gömmer sig bakom. Vem är det sim skriver rapporterna? Jo män. Vem bestämmer lönerna , jo män. Vilka är de som har störst makt, jo män.

Det är lite skrämmande faktiskt. Och ja det är vi kvinnor som accepterar detta. Förut blev män exalterade av att kvinnor visade benet. Nu visar kvinnor upp sina kroppar med bara någon tygbit över vårtgårdarna, fisringen och fiffin.

Det går överstyr. Jag tycker att det är fruktansvärt äckligt. Vad hände med sofistikerade kvinnor som har på sig fina kläder utan att visa sina könsdelar, vad hände med att låta kvinnor lämna lite över till fantasin.

Män vill ha kvinnor som är orörda men samtidigt så ska man ha snyggaste kroppen, bäst i sängen och veta vad man gör och hur man gör.
Jag blir så upprörd.

Männen styr men vi kvinnor följer deras behov som slavar. Så ser jag på detta faktiskt. Det handlar om ren okunskap..
Överbefolkning, sjukdomar och reeen okunskap leder till detta. Av män till kvinnor..

Om jag ska hård dra detta så tycker jag att det räknas till otrohet. Folk säger att det inte är fysikt .. för man tittar ju bara. Men jag tycker visst att det är delvis fysiskt.. för männen tittar och drar i deras könsdel .. vilket är för mig väldigt fysiskt.

Och en till sak.. har du foskningsresultatet där det står att män kan älska tre kvinnor samtidigt?

Anmäl
2015-06-26 10:15 #4 av: [Hadraniel]

Handlar väl rätt mycket om att många män av rent biologiska skäl i fortplantningssyfte snabbt tänder på väldigt många olika kvinnor då de tjänar på att göra så många kvinnor som möjligt med barn så att deras gener sprids vidare lättare.

För kvinnor är det ju viktigare att vara selektiva då de inte kan få hur många barn som helst och därför är det ju troligen svårare för en kvinna att tända på helt främmande män som de inte har starka känslor för och som inte har en speciellt bra biologisk matchning i genuppsättningen.

Sen finns det väl också andra skillnader mellan könen där män i större utsträckning tänder direkt på det visuella medan kvinnor oftare tänder på det känslomässiga, situation och sammanhanget.

Men det finns ju givetvis skillnader inom båda könen där vissa kvinnor funkar som män oftast gör och män som funkar på det sätt som är vanligare hos kvinnor.

För egen del vill jag helst inte fantisera om eller kolla en massa på andra kvinnor när jag är i ett förhållande. Vet ju att min potentiella partner kan bli sårad, ledsen eller på annat sätt må dåligt av att jag fantiserar om andra kvinnor och det vill jag ju undvika om jag kan det såklart. Jag tycker också att det blir lättare att uppskatta sin partners kropp om jag inte hela tiden bombarderas med en massa nakna kroppar som har vissa attribut som jag saknar hos sin partner. Säg att kvinnan jag är tillsammans med har väldigt små bröst medan jag egentligen föredrar medelstora bröst. Inte är det speciellt positivt för min attraktion till min partner om jag sitter och kollar på kvinnor som har större bröst än henne hela tiden och då blir lite besviken när jag väl ska se min kvinna naken igen. Dessutom blir jag oftast mer upphetsad när jag har en intressant personlighet att knyta till den jag fantiserar om vilket gör att jag har lättare att fantisera om verkliga människor som jag finner intressanta än om okända kvinnor på nätet.

Skulle jag tycka att min partner hade en tråkig personlighet inom sexlivet skulle jag nog dock troligen kolla på massa andra kvinnor för att kunna fantisera om sådant sex jag går igång ordentligt på. Då går det ju knappast fantisera om sin partner i sådana sammanhang då man vet att hon inte är intresserad av de saker man själv blir extra upphetsad av.

Anmäl
2015-06-26 10:16 #5 av: [Torpedtass]

Vet inte vad du träffat för män men jag har väl bott på en annan planet för de män jag träffat har inte alls varit sådana, av alla har bara en tittat på porr och jag brydde mig inte speciellt om det.

Min man tex tittar inte på porr så att alla män gör det är bull****.

Sen är det upp till var och en vad man accepterar och inte i ett förhållande. En del gillar porr och andra inte, det gäller båda könen och är inte direkt kopplat till det manliga. Cool

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-06-26 10:31 #6 av: m2studio

#3 

Forskning ja, det finns från psykologerna du kan läsa var som helt i det nya forskningars resultat. MEN du har rätt i vissa fall också plus att det finns gott om porr för kvinnor som man visar sig naken, men om du tycker att bara kvinnans kropp är fint i porr industri så måste jag säga att många tycker att du har fel.

Om man njuter av porr det kan tolkas olika från person till person med olika anledningar enligt forskare och psykologer.

Jag tycker att hela kroppen man eller kvinna inte är så konstig om man ser på det som en naturligt sak så som djur.

Människan täcker över vissa område p.g.a. religionernas råd från början annars huden och kött på ansikten är samma som hud och kött mellan ben.

Man har en viss natur som skall kunna kontrollerar i den nya samhälle om man tror på att man och kvinna är likadant som människan med samma rättigheter, men man har fortfarande den där naturen också.

JAg har sett att vissa kvinnor vill ha flera man också och de inte var bara några stuckna utan faktiskt många kvinnor, men kvinnor vågar inte visar och är rädd att blir stämplad.

Anmäl
2015-06-26 11:33 #7 av: Game

#4
Män och kvinnor är naturligtvis olika , helt rätt. Men det är väl ingen anledning till att det ska vara accepterat att män kollar på nakna kvinnor när dom har en partner?

Tycker att det låter som att du respekterar din partner och inte utsätter henne för obehag. Tummen upp för dig. Trist dock att det är få män som tänker så? Det kanske handlar om mognad? Eller avsaknaden av den empatiska förmågan? Och naturligtvis medias bild och samhällets regler och normer.

Du skriver att du skulle kolla på porr om din partner inte kan tillfredsställa dina behov. Alltså göra på det sätt som du önskar.

Tänker på mig och min partners sexliv. Jag gör det han oftast ber om. Men vissa saker vill jag inte göra och det mesta kommer från porrfilmer och dagens twerking.. han tänder mycket på mig vilket han visar. Han älskar vårat sexliv men ändå så känner han behov av att kolla på nakna kvinnor, det blir svårt för mig att förstå när han säger att alla killar gör sånt. Han berättar om hans kompisar, hur de pratar om det kvinnliga könet och säger till mig att han inte är värst, att han är en bra pojkvän och att jag ska vara glad.

#5
Jag träffade en man som ALDRIG visade intresse för nakna kvinnor trots att jag köpte slitz tidningar åt honom. Men han valde att gå och vara otrogen istället.

En annan man som jag var tillsammans med berättade att hans ex alltid bad honom att tillfredställa henne efter sex vilket resulterade i att han inte hade sex med henne och satt hellre i ett annat rum och kollade på porr när hon hade somnat.. detta var min högsta rädsla..

Och nu detta. Jag litar på min partner fullt ut. Alltså att han inte skulle kunna vara otrogen. Men jag litar inte på honom just kring detta, inte för fem öre. Jag vet att han kollar och det gör mig äcklad och ledsen. Han gör det trots att han vet hur jag känner inför detta..

Och visst är det inte bara av det manliga könet som detta händer.. men det är främst av det manliga könet.
Många kvinnor gör det också..

Anmäl
2015-06-26 12:15 #8 av: Loris M

#1 Vad pratar du om? FörskräcktDet där måste vara årets fördom. Hur har du kunnat dra den slutsatsen? Vilken forskning? Män och kvinnor är absolut inte så olika till sin natur som du vill påstå. Men samhällets värderingar och normer gör att de blir olika. Det är en annan sak. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-06-26 12:23 #9 av: Loris M

#0 Jag skulle inte bry mig och det känns som att du överreagerar. Både män och kvinnor tittar på porr och det behöver inte betyda något mer än att man just sitter och tittar på porr. Det har med största sannolikhet inget med dig att göra eller att han är missnöjd med er relation eller ert sexliv. Jag får uppfattning att du verkar tro det. 

Själv tycker jag inte om porr och tittar inte mest för att jag tycker att kvinnor förnedras och exponeras. Men min man får titta om han vill. Det har inget med mig att göra, jag vet att han inte längtar efter något annat eller försöker ersätta mig. Jag ser det inte som otrohet. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-06-26 12:54 #10 av: Game

#9
Men så bra för dig att du inte bryr dig, ddt är många kvinnor som inte bryr sig.

Jag är inte osäker, men man kollar väl för att det fattas något i ens liv. Så är det ju med allt, man försöker fylla det som är tomt i en.. på alla olika plan? Om du förstår hur jag menar?

Har suttit och läst en massa inlägg på andra sidor och där tycker dom precis som du.. vilket stör mig. Men man har ju absolut rätt att ha sin egen åsikt om saker och ting.

Jag tycker inte att jag överreagerar. Det är mina känslor och åsikter och dom har jag rätt till. Du får tycka precis som du vill..

Något betyder det! Man tittar på saker och håller på med saker av en anledning.

Jag stör mig bara på att man säger att alla gör det, kvinnor som män. Så om alla hoppar från ett tak så är det acceptabelt. Om alla är otrogna så är det acceptablt? Förstår inte resonemanget?

Bra att du tror att din man bara tittar och att det inte har med dig att göra, men du kan aldrig veta!

För mig är det vidrigt , jag tycker inte att det är ok. Jag är inte uppfostrad så.

Alla får göra precis som dom vill. Men att man kollar på naket och drar i snabeln kan skada människor i ens omgivning.
Det tycker jag är destruktivt. Kan man verkligen inte hålla sig ifrån allt naket så är man ju beroende?

Anmäl
2015-06-26 13:32 #11 av: escanny

Det är inte OK för fem öre att min partner söker upp andra nakna tjejer och kvinnor på nätet som han tittar på i syfte att kåta upp sig. Då åker han ut. Men min partner tycker lika om porrtittande som jag så vi har det bra.

Anmäl
2015-06-26 14:17 #12 av: [Torpedtass]

#7 Alla män är olika helt enkelt precis som kvinnor. Utan vetenskaplig statistik skulle jag inte vilja säga att det är mer vanligt bland män än hos kvinnor men däremot mer känt hos män och kanske är det för att män utan problem kan prata om sådant medan kvinnor kanske håller det bakom stängda dörrar.

"I will always be me but if me fails I will be I so in the end I will always be me"

Anmäl
2015-06-26 14:19 #13 av: Game

#11
Tack äntligen någon som jag. Känner mig inte som ett UFO längre!
Trodde att jag var helt ensam om att tycka så! 😄

Anmäl
2015-06-26 14:29 #14 av: Loris M

#10 Får han onanera för dig eller är det också otrohet? Jag tror att jag förstår hur du resonerar men jag håller fast vid att det inte behöver betyda något. På samma sätt som man ibland kanske tycker att det är skönt att onanera istället för att ha sex med sin partner, så tycker man kanske att det är skönt att bara slappna av och titta på porr. Det betyder  inte att något fattas i förhållandet eller att man tycker mindre om sin partner eller att ha sex med hen.

Jag stör mig bara på att man säger att alla gör det, kvinnor som män. Så om alla hoppar från ett tak så är det acceptabelt. Om alla är otrogna så är det acceptablt? Förstår inte resonemanget?

Vem säger det? Inte jag. Och alla gör inte det. Det vet jag eftersom jag inte tycker om det. Jag accepterar inte porrtittande för att "alla" gör det och för att det är allmänt accepterat, utan för att jag inte tycker att det är någon stor grej. 

Du kallar det för destruktivt, beroende, att du inte är uppfostrad så.... och tydligen så är det här något som stör dig och sårar dina känslor. Av den anledningen borde din partner visa hänsyn. Jag menar inte att han ska sluta med tittandet (så länge det inte går överstyr eller påverkar hans vardag) utan att han ska titta på det när du inte är med. Hur vet du att han tittar? Jag menar du borde inte kunna kräva av honom att han ska sluta bara för att du tycker att det är vidrigt. Men han borde visa hänsyn till dina känslor och inte titta när du är med, inte prata om dessa filmer eller att han blir upphetsad av det, eller något annat som får dig att må dåligt. Sen tycker jag att du borde prata med honom utan att skuldbelägga. Det kvittar om det är normalt eller inte utan det som spelar roll är hur det får dig att känna och hur det påverkar ert förhållande.

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-06-26 15:19 #15 av: Game

#14
Absolut så tycker jag att man får onanera om man känner det behovet.

Men varför ska man onanera och titta på porr? Det blir ju ändå gjort utan porr.. ?

Visst det är ju "skönare".. men då kan jag ju lika gärna säga så här : att jag kan inte visualisera, jag är ständigt kåt och då måste du acceptera att jag är otrogen när jag känner behov av det.

Visst är det att hårdra men du kanske förstår hur jag tänker.

De flesta säger det så.. jag säger inte att du tycker så. Jag kanske formulerade mig fel.. jag menar de flesta!

Jag tycker inte att det är ok att han ens tittar på det när jag inte finns med. Han går inte runt och säger det. Jag har sett det som han varit inne på.. det kommer automatiskt upp det som man har varit inne på. Det är så jag har märkt det..

Han känner skuld och skam när han gjort det men han fortsätter ändå.. tycker att det är lustigt?
Inte för att jag sagt det utan för att han säger själv att han tycker att det är fel att göra så..
Men han gör det ändå!

Anmäl
2015-06-26 15:27 #16 av: pyromanen

I min värld är sex med sin partner en sak och självsex är en annan. För en del ingår tittande på bilder sv anonyma personer (porr) vid sjålvsex, för andra ingår inte porr. Att vilja kontrollera hur nån annan har sjålvsex tycker jag är oschysst och nån sorts svartsjuka som knappast är bra. låt bli kolla i datorn vad han kikat på och bestäm dig för att det är hans ensak, då tror jag du mpr bättre.

Anmäl
2015-06-26 15:33 #17 av: Sarah

Kan bara hålla med #16. Hur folk onanerar är deras "problem" och inget för andra att lägga sig i. Det betyder inte att ens partner inte räcker.

Anmäl
2015-06-26 16:29 #18 av: Game

#16 .. du vänder det till svartsjuka? Klart att det inte är trevligt när ens partner ser på kvinnor som man inte kan nå upp till.. kvinnor som gör honom kåt..
räcker det inte med att jag gör honom kåt? Jag ger honom gladeligen nakna kort på mig som han kan få och ta fram när behovet infinner sig.
Det är väl samma sak? Eller måste man se på nya kvinnor med större rumpa och bröst?

Du tycker att det är oschysst att kontrollera hur man väljer att onanera? Men hur man än gör det så ska väl inte den andra parten skadas av det?? Det tycker jag är oschysst..

jag skiter i hur du onanerar Sarah .. men det är väl ändå min ensak när det handlar om min partner som gör saker som jag tycker är olämpligt??

Jag vet inte, jag lever väl i en bubbla? Eller så följer jag nog inte dagens "mode" .. så som man borde göra.

Anmäl
2015-06-26 16:58 #19 av: pyromanen

På vilket sätt skadas du Game? Om inte du snokade i hans webbhistorik skulle du då ens ha märkt av det?

Anmäl
2015-06-26 17:03 #20 av: Gaara

Känns som att du drar alla män över en och samma kam... Ingen av mina pojkvänner har varit intresserade av att kolla på sånt, i alla fall inte när de varit i ett förhållande med mig. Vissa tycker väl att det är ett bra sätt att fantisera på när de runkar. Inget mer med det liksom. Men ALLA män är inte besatta av att kolla på sånt. XD

Anmäl
2015-06-26 17:14 #21 av: Game

ag känner obehag i kroppen, känner mig äcklad. Tycker att det är både respektlöst och jag blir ledsen av det.
Jag har inte snokat.. jag skulle gå in på youtube och söka ett klipp och när du klickar på rutan så kommer det upp det man tidigare sökt på?! Är det att snoka????

Alla män är inte besatta av att kolla på sånt men många är det.

Önskar att jag kunde tänka som du ..
men jag antar att det handlar om svartsjuka..

men då kan ju jag lägga upp en video där jag twerkar eller tar på mig själv med bara några fingrar.. för jag blir upphetsad när andra ser på..

du det skulle inte min kille tycka om. Han skulle heller inte gilla att jag kollade på nakna killar..vilket han medgett.
jag får ha lättklädda kläder på mig så länge jag är med honom men när jag inte är det ska jag täcka över .. för då kan andra killar stöta på mig vilket han ogillar.

Men det är ok för honom att kolla på nakna tjejer när han runkar? För att alla killargör det enligt honom..
Men iaf så tycker jag inte att det är ok..

skulle vara kul att veta vilken ålder det är på ni som svarat?

Anmäl
2015-06-26 17:30 #22 av: Rita-S

Som jag ser det, Game.. Det är inte okej att din kille ser på filmer och sådan när han förbjuder dig att göra samma sak. Om det är okej att han gör det, så skall det vara okej att du gör det med. Jag personligen skiter i om min kille ser porr och runkar. Jag skulle däremot se det som ett problem om han skulle neka mig att göra något han anser är en självklarhet att han får lov att göra själv. Det är en helt annan sak än principen "är porr okej eller inte". Detta är hyckleri från honom: Han ogillar tanken på att du skall se på nakna killar, och vill inte du skall göra det, men han anser det är okej att han gör det för att "alla killar gör det". det är hyckleri. 

Som jag ser det är det "lagligt för dig är lagligt för mig". Får han lov så får du lov. Får inte du lov är det hyckleri av honom att han skall få lov ändå. 

Jag anser man får inte begära av någon människa att denna skall ändra sig. Man kan berätta man inte vill den andra skall göra vad katten det nu gäller, och man kan berätta "jag vill inte leva med någon som gör detta". Det kvittar om det handlar om att se på porr eller lämna smutsiga strumpor på badrumsmattan. Men om en människa inte vill sluta med något som får en att må dåligt måste man revidera hela förhållandet. Vill du verkligen dela ditt liv med en som har denna attityden, att det är okej för honom att se nakna kvinnor men du får inte se nakna karlar om du skulle vilja det? Vill du dela ditt liv med en som inte vill sluta se porr? Det vill han uppenbarligen inte, och du kan faktisk inte tvinga honom. 

Däremot kan du lämna honom och hitta en man som delar dina principer och/eller som respekterar din känsla runt porr och avstår att se på det för din skuld. tro mig, det finns massor med karlar som inte gillar porr, eller som anser sig inte behöva det om de har en flicka och endast ser på porr om de är singlar. Och det är faktisk helt likgiltig om du ogillar porr av svartsjuka, om du ogillar porr för att det äcklar dig över lag, eller om du ogillar porr för att du känner du aldrig kan bli "så vacker" som dessa "perfekta" barbiedockorna är. Det är likgiltig varför du ogillar porr, fakta kvarstår: Du förtjänar en kille som har samma principer som dig oavsett vilken anledning du har för att inte vilja ha porr som en del av förhållandet. 

Jag säger inte du inte kan få det från det förhållandet du har nu. Men det kräver att ni talar tillsammans om detta. Detta utan att du skuldbelägger honom för att han tittar på snuskig porr, utan att du känner dig mindervärdig. Du har rätt att berätta om hur hans porrittande får dig att må, och att om han vill behålla dig måste han faktisk sluta med det helt annars kommer du lämna honom. Många som gillar porr kan ofta låtsas må dåligt över det för att täckas tjejen, jag kan inte svara för hur han känner inför det, men om det är som så att han faktisk mår dåligt över att han kikar porr, och faktisk inte klarar låta bli ändå kan man ju undra om han har ett beroende av porr han inte kan kontrollera. Vi som sitter här på forumet kan inte bedöma om hans porrtittande är som grund i ett beroende eller inte, endast han kan svara på det, och om han själv anser han har problem finns det hjälp att få precis som med allt annat beroendeproblem. 

Och fall nu inte för frestelsen att snoka efter om han faktisk gör det han lovar eller inte med flit, för det är faktisk inte heller okej att göra. Men om du vid olycksfall skulle upptäcka att han lovar igen, och fortfarande skiter i att göra som han har lovat  (som du förklarade att du via youtube sin sida med förslag på saker liknande det man sökt efter tidigare, och vad man har tittat på exempelvis ) måste du konkludera att han inte kommer sluta oavsett hur han lovar. 

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2015-06-26 18:07 #23 av: pyromanen

Håller med om att det inte alls är ok att han anser sig ha rätt att göra saker att inte tycker du får göra. Det spelar ingen roll om man är man eller kvinna så bestämmer man själv vad man vill kolla.
Alls män kollar inte på porr. En del har t.ex. istället jävligt snuskig fantasi men dEt syns ju inte på youtube.

Anmäl
2015-06-26 18:20 #24 av: Sarah

Ni verkar ha grundläggande problem i relationer, som egentligen inte har med porr att göra. Att porr blir ett problem är bara ett symptom på svartsjuka. Ni försöker båda kontrollera den andre och det verkar inte vara ett hälsosamt förhållande öht. Kanske är det bättre att hitta en partner som får dig att känna dig trygg i relationen.

Anmäl
2015-06-27 08:56 #25 av: Sk007

Det här låter sjukt. Hur kan du Game ifrågasätta varför det är så accepterat att män tittar på porr när du själv accepterar det? Hur kan du vara tillsammans med någon som äcklar dig och som dessutom inte respekterar dig?
Erat dåliga förhållande har inget med porr att göra utan enbart med din låga självkänsla och hans respektlösa beteende att göra.
Jag skulle aldrig få för mig att vara tillsammans med någon som äcklar mig, varför är du det?

Anmäl
2015-06-27 12:38 #26 av: Hera

#21 Det där är ju bara löjligt. Han kollar på porr, han visar inte sig.

Men visst,  det är din kropp.  Vill du blotta dig så är det du som bestämmer det.

Ni verkar ha problem. Han gör något han inte vill att du gör. Antingen accepterar du det eller inte.

Och det är verkligen inte bara män som kollar porr. Och definitivt inte alla.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-06-27 23:42 #27 av: Game

Absolut så får ni tycka att det är löjligt. Det struntar jag i..

Min syn på porr ändras inte och vill man göra det så absolut. Men jag tycker fortfarande att det inte är ok, inte accepterat från min sida.

Ni får kolla på porr hur mycket ni vill men jag står fortfarande för min åsikt , att det är vidrigt och ger en felaktig bild om hur det egentligen ser ut. Jag har analyserat och anser inte att jag är svartsjuk. Inte det minsta, tycker bara att det är vidrigt. Tycker även när man är i ett förhållande så ska man respektera den andra partnern och inte göra sådant som kan skada relationen. Vilket jag anser att porr i det långa loppet gör.

Anmäl
2015-06-27 23:54 #28 av: Sarah

#27 så gör slut, du kan inte tvinga ngn att ändra sig. 

Anmäl
2015-06-29 10:31 #29 av: Game

Ditt råd är att göra slut. Får jag fråga hur många förhållanden du haft?
Det måste vara måååånga. Du lär nog aldrig bli nöjd..

Älskar man en människa måste man kämpa om man är villig till att kämpa dvs. När man är i en relation ska man inte lämna den om det uppstår svårigheter vilket det kommer att göra .. mer eller mindre. Jag och min man har det bra.. vi har även pratat om detta ganska mycket och han håller med i mångt och mycket. Jag anser att när man har konflikter i ett förhållande och om man löser dom så blir man antingen starkare eller glider isär. I detta fall blir vi efter varje konflikt bara starkare.. banden stärks. Vilket vi båda upplever.

Om man däremot inte kan förlåta eller vill kämpa i ett förhållande så är man nog inte så kär som man trodde att man var.

Visst ska man acceptera att alla är olika och att man inte är perfekt på alla plan. Men gör man saker som sårar den andra så kanske man ska göra något åt det. Tänker jag. Försöka åtminstone.
Men jag tycker inte att man ska släppa den man älskar för allt och inget.
Så ser jag på kärlek. Men som sagt så ser alla olika på det som kallas kärlek..

Jag har verkligen hittat min rätta och sanna mina ord atr jag inte kommer att släppa honom bara så där.

Han anser inte att han har behovet av att titta på det som jag tycker är olämpligt i ett förhållande. Men han har gjort det och bett om ursäkt. Jag har förklarat varför jag har blivit upprörd och han förstår varför.

Men jag kvarstår med mitt första resonemang. Att jag tycker att det är fruktansvärt (motbjudande) att det blivit så accepterat i dagens samhälle. Vi blir bombade med en massa dagligen vilket gör att vi blir avtrubbade.
Och det kan ni inte förneka. Annars lider ni av bristen på kunskap och logiskt tänkande.

Anmäl
2015-06-29 11:30 #30 av: obstitant

Du sa ju i trådstarten att han hade sagt att han inte skulle titta mer, och sen hade du upptäckt att han gjorde det ändå. Det tyder på att han förmodligen inte kommer att sluta titta för att det besvärar dig.  Du verkar upprörd över hans tittande och det är tydligen väldigt viktigt för dig. 

Som jag ser det har du två val. Antingen accepterar du att han ibland kommer att titta på porr och dra i snabeln, och väljer att istället ha som krav att han gör det så diskret att du inte märker det. Eller om du absolut inte står ut med att han gör det så har du ju inget annat val än att göra slut, nej.  Gå inte i den urgamla fällan att tro att "min kärlek ska förändra honom".

Anmäl
2015-06-29 18:29 #31 av: pyromanen

Att "jobba på" en relation i meningen lösa konflikter, bli bättre på. Konfliktlösning, lära känna vara dra och lära sig bli bra på att låta det bra ta stor plats och tona ner sånt som fungerar mindre bra. Ja! Vill man ha en djupare och i längden bra relation så funkar det inte att göra slut för minsta lilla. Fast många har försökt och försökt och kommer flr alltid misslyckas därför att man tror man kan förändra sin partner. Förhandla, argumentera, hota, böna, pressa, skuld- eller skambelägga eller älska fram en förändring. Det kan man inte. den enda man eventuellt kan förändra är sig själv.

Anmäl
2015-06-29 22:45 #32 av: Sarah

#29 ah, var det till mig? Tja, det förhållande jag har nu har hållt i 9 år. Imorgon flyttar vi in i vårt nya hus och om 3 veckor kommer vårt första barn... Ja jag har haft många (långa) relationer och jag har gjort slut när jag insett att det funnits avgrunder som inte går att överbygga. Har aldrig ångrat att jag inte nöjt mig, jag har världens bästa kille nu.

Anmäl
2015-06-30 13:38 #33 av: [Grädd]

I min förra relation var detta ett stort problem. Han kollade på porr och ljög om det, jag sa att jag inte tyckte om det och att han inte skulle göra det och han lovade såklart att inte göra det men detta återkom hela tiden. Idag har jag ett nytt förhållande, jag vet att han kollar på porr även fast han inte sagt det själv. Men jag bryr mig verkligen inte, denna kille visar att han verkligen vill ha mig och att jag är det bästa i hans liv .Han ger mig den bekräftelse jag behöver och lite till vilket gör att jag känner mig trygg i förhållandet och bryr mig inte det minsta om vad han gör och inte gör. Detta fick jag inte i mitt tidigare förhållande vilket ledde till att jag kände mig otillräcklig och otrygg.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.