Allmänt

Presenttips sökes

2015-11-25 22:17 #0 av: Emelie-E

Min man fyller år på söndag. Jag brukar inte köpa present till honom så söker därför efter lite tips på vad man kan köpa.

Jag har kanske 5-600kr att röra mig med. Jag själv tänkte se om jag hittar någon parfym, men om jag inte gör det, vad tusan kan man hitta på då?

Dator/tv-spel är ingenting jag vill ge bort. Inte heller kläder.

Har ni några bra tips? :)

Anmäl
2015-11-25 22:42 #1 av: jagga-ewe

Böcker! Det funkar alltid, iaf i det här huset.

Annars beror det ju på vad han är intresserad av. På min mans önskelista står alltid en massa olika verktyg. Jag tycker det är urtrist, men han blir glad för sånna.

I don't have hobbies - I have obsessions!
Ebmfh
Trollcaféet

Anmäl
2015-11-26 12:28 #2 av: Zadeira

Det beror ju verkligen på vad han är för person och vad han gillar. Kanske något du vet att han  behöver men inte köper själv?

Min kille får en elektrisk fotfil och fotkräm. Skittråkigt egentligen, men något han verkligen vill ha och aldrig kommer iväg att köpa själv.

Nån tidningsprenumeration på något inom hans intresse, upplevelse-paket, kanske nåt verktyg eller apparat han behöver, badrock och morgontofflor, någon bok, sällskapsspel...


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.