Skola

Vad händer?

2015-11-26 22:57 #0 av: random321

Hej jag går i 8an och har hemkunskap (elevens val ) med andra från andra klasser. Finns en kille som jag har krigat mot sen dag 2 från hösten och han brukar säga massa snuskiga ord och vi Håller på varje elevens val så läraren blir skit sur. idag så när vi börja så kollade han lite mke innan vi gick in i klassrummet sen när jag skulle ut o han in för jag skulle säga en sak till en lärare så fick jag o han någon ögonkontakt och sen när jag gick in o han hade satt sig så kolla han på mig o min kompis jobbar med han men de blev ändrat hon flyttade på min plats för hon ville ej sitta brevid han så jag fick (läraren bytte grupper så jag jobbar me min kompis nu) och han säger hela tiden

( Innan ni läser detta om du inte tål snuskiga ord så varnar jag er, ska göra allt för att få er att förstå va han säger och ändå inte säga orden )
han säger hela tiden:
1. Vill du suga ....... mig?
2. Jag var hemma hos din mamma igår...
( jag svarar ju tbx med hans pappa )
3. Du ska få se min ....r
4. Du vill stoppa din hand där nere
Sen säger han massa sånt till mig men näe han pratar me andra då e han helt normal och han går alltid nära mig och han typ hur ska jag säga.. Han shakar sin rumpa framför mig o kommer jätte nära mig o sånt... Vad tror ni han vill mig? Han kan väl int tycka om mig eller?

Anmäl
2015-11-26 23:00 #1 av: random321

han brukar små kolla på mig i matsalen

Anmäl
2015-11-26 23:50 #2 av: MissClue

Jag har glömt hur det var att gå i 8:an men en sån person vill du inte ha att göra med. Han är omogen, låter dessutom väldigt osäker. Han kommer göra många misstag och såra personer under tiden som han eventuellt mognar, bespara dig från att vara en av de personerna och ta avstånd från han. 

Anmäl
2015-11-27 08:48 #3 av: Vanja

jag tycker att det låter som att han inte riktigt vet hur han ska bete sig runt tjejer. Det kan vara så att han exempelvis inte har haft kontakt med tjejer förut, eller så har han ingen äldre att se upp till som är i ett förhållande så har vet kanske bara inte hur han ska bete sig.

när han börjar bete sig sådär och säger snuskiga saker, så istället för att säga snuskiga saker tillbaka kanske du ska prova ha en normal konversation? I början kommer han säkert bli paff och inte veta vad han ska säga. Men prova iaf =)  

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2015-11-27 10:52 #4 av: Sweelin

Jag hade gått till rektorn, oacceptabelt. Han är väl närmre 15? 

Anmäl
2015-11-27 10:59 #5 av: Sweelin

Sen så skulle jag avråda dig från att uppmuntra beteendet genom att ge igen med samma mynt. Utan låtsas som att han inte existerar.

Anmäl
2015-11-27 20:08 #6 av: Aleya

Han är då inte kär. Utan det där ser jag som gränsen till mobbning. Så prata med rektorn.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.