2015-12-09 22:11 #0 av: [Hadraniel]

Jag funderar lite på de råd man ofta får gällande hur man ska göra för att hitta någon då de ofta säger emot sig själva.

Ett råd som ofta ges är ju att man inte ska försöka hitta någon utan att det kommer av sig självt man inte längre letar. Hur ska detta gå till om i princip de enda gångerna man vistas i folksamlingar med nya människor är när man tvingar sig till det bara för att kunna träffa någon trots att man verkligen vantrivs där? Det är ju inte så att potentiella partners letar upp en när man är hemma i sin bostad, rör sig ensam i naturen eller samlas ett litet gäng nära vänner och spelar sällskapsspel.

Det brukar ju också föreslås att man bara ska gå ut bland folk för att ha roligt och inte för att hitta någon därför att man då kommer locka till sig en partner genom att man strålar ut massa positiva saker och verkar vara en trevlig och social person. Men om man enbart vantrivs, blir hyperstressad och tycker det är en plåga att gå ut i offentliga miljöer, folksamlingar eller att göra saker i grupp? Hur gör man då?

Lägger till en liten röstning för vad ni tycker är det mest rimliga tillvägagångsättet.