Förhållande

Helvetes förhållande = Alltid så?

2015-12-15 10:45 #0 av: My Morin

Hej!

Jag flörtar med en kille som är helt underbar!! Han tänker på vad jag känner och är villig att skit i sig själv för min skull! Och då tänker ni säkert så bra?! MEN!!

Jag har haft väldigt mycket otur i min andra förhållande och dom har alltid gått helt åt h*****e hela tiden. Så jag har sagt till mig själv att jag ska låta bli förhållanden men jag gillar denna killen jätte mycket och han har gått i min förra klass innan vi kom i olika klassen på högstadiet. Men vi ses varje dag i skolan i korridorerna. Vi kramas i korridorerna när vi har tid och så vidare. 

Men ska jag bli ihop med honom? Förra gången så tog jag råd av mina kompisar och då sket dig sig (Det var med en annan kille och pratar knappt nu) så?! 

Vad ska jag göra? 

Tack för svar! 

Anmäl
2015-12-15 10:48 #1 av: VoxBauers

Avvakta så länge...

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2015-12-15 10:50 #2 av: Maria

Det är knappast någon annan som kan svara på det än du själv.

Du verkar väldigt ung så ta det lugntSkämtar

/Maria

 

Anmäl
2015-12-15 12:41 #3 av: Hera

Du går i högstadiet alltså? Ta det lugnt.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-12-15 16:06 #4 av: Gaara

Inte för att vara sån. Men i den åldern så brukar de flesta förhållanden gå åt helvete. :) Det är ju inte alla vuxna förhållanden som håller heller. Men vad menar du med att han är villig att skita i sig själv för din skull? Man ska aldrig åsidosätta sig själv för någon annan. Man får så klart göra uppoffringar i ett förhållande, men då gäller det båda två och inom rimliga ramar. Inget förhållande blir lyckligt av att den ena offrar sig själv för den andras skull.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.