Singel

Nybliven singel

2016-05-21 22:53 #0 av: jokkoono

Hej!

Jag har nyligen blivit singel...Tänkte höra med er här om ni känner till någon bra dejtingsajt online som är gratis? Det var ett tag sedan jag var på marknaden så har inte så bra koll. Gärna någon annan sajt än HappyPancake...

Hittar inte så mycket när jag googlar runt så jag vore tacksam för svar.

Ha en bra kväll!

Sajtadmin på Funktionshindrade iFokus.

http://funktionshindrade.ifokus.se/

Anmäl
2016-05-21 23:01 #1 av: taylor__lambert

finns inte mycket som är gratis, man får ofta betala för det mesta. Det finns gratis till viss del, men då kanske du inte kan se personens bilder eller chatta med dom, då måste man betala.

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2016-05-22 05:57 #2 av: Devya

Jag rekommenderar okcupid. Jag fick en massa meddelande  per dag där och tycker att det är en ganska så användarvänlig sida, åtminstone på den tiden jag höll till där. 

Anmäl
2016-05-22 10:41 #3 av: jessR

Tinder, Badoo och Maizly är gratis. Jag föredrar tinder, där kan ingen kontakta dig om du inte "matchat" först. Pratar med några trevliga där i alla fall :) 

Anmäl
2016-05-22 17:03 #4 av: Åsa S

Alla siter funkar lika bra eller dåligt tycker jag, man träffade på lika mycket knäppgökar på betalsiter som man gjorde på gratissiter tycker jag. Inte tyckte jag folk var seriösare för att de betalade. Testade många siter när jag var singel men träffade min man på Happy pancake nu har vi snart varit gifta i 2år. Var många oseriösa människor + såna som nyss blivit singlar som nog inte var riktigt redo än för något fast förhållande. Först och främst ska man nog fundera igenom vad man vill och vad och vem man söker och inte desperat fråga "chans" på alla som ser det minsta bra ut, +inte haka upp sig enbart på utseendet, det finns en människa bakom utseendet med sina fördelar, talanger och nackdelar.

Anmäl
2016-05-23 09:53 #5 av: jessR

#5. Jag tycker inte TS verkar desperat och vilja fråga chans på alla som den ser? Hon verkar veta vad hon vill, att träffa lite nya människor och dejta lite. Vet inte riktigt var du får det där att fråga chans på alla och vara desperat??

Att matcha med någon är att säga, ja jag kan tänka mig chatta lite med dig. Mer än så är det inte, sen kan det efter man pratat lite leda till något mer. Självklart är ju insidan viktigast men om man absolut inte känner någon attraktion för personens yttre är det ju inte så troligt att det kan bli en romantisk relation.  Jag har tinder och jag är inte det minsta desperat. Jag har det mest som en kul grej, att prata med lite nya människor och skulle det klicka så gör det det, annars har jag i alla fall haft roliga samtal. 

Anmäl
2016-05-23 11:04 #6 av: Åsa S

Menade inte attTS var desperat utan mång av de män man mötte på siterna, man förstod av deras mail att det var mängdutskick de satsade på och hade något slag standardbrev som de skickade till 50 tjejer i taget för att se om nån av dem nappade . Nappade man och svarade tillbaka förstod man av deras svar att de inte ens läst eller tittat så noga på sidan hos den de skickat brevet till. Frågade man varför de verkade skicka till vemsomhest fick man ofta till svar att det var så ensamt och många av dem var nyseparerade eller höll på att separera. .

Och TS är en man enligt profilen

Anmäl
2016-05-23 11:33 #7 av: jessR

Aha det var så du menade! Då ber jag om ursäkt för att jag missförstod. Trodde dessutom TS var en kvinna. Jo jag har med varit med om män som skickar ut massbrev och det hamnar ju direkt i papperskorgen. Generellt funkar ju kvalitet mycket bättre än kvantitet, lägger man inte energi på någon särskild blir det oftast ingenting i slutändan. Skrattar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.