FörhÄllande

Ingen riktig möhippa, aningen besviken 😯

2016-05-23 21:40 #0 av: Inglebert

ar nyss fÄtt veta av min tÀrna att det Àr svÄrt att fÄ ihop planerat en möhippa till mig. Denna tÀrna har varit underbar och verkligen försökt trots skilsmÀssa i hennes egna liv och andra problem. Jag Àr nog lite besviken pÄ detta Àven om jag intalat mig sjÀlv att jag vill inte skÀmma ut mig offentligt som vissa möhippor gÄr ut pÄ.

Nu Àr vi 3 stycken nÀra vÀnner som bestÀmt att vi Äker till London en weekend strax innan bröllopet för att fira dÀr istÀllet. Jag Àr med pÄ planerna och vill verkligen Äka, men pÄ ett sÀtt kÀnner jag mig ÀndÄ besviken dÄ mina andra bekanta (obs, dessa andra Àr inga riktigt nÀra vÀnner utan bekanta och flickvÀnner till min blivandes kompisar) inte kunnat ens vara lite hjÀlpsamma angÄende en hippa.

Men vad tror ni om en weekend istÀllet? Skulle ni vara besvikna?

AnmÀl
2016-05-23 21:41 #1 av: Hera

Hellre en resa Ă€n möhippefjanterier. 

Sugen pĂ„ att köpa eller sĂ€lja nĂ„got? Klicka hĂ€r!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frÄgor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

AnmÀl
2016-05-23 21:44 #2 av: Åsa S

Skulle vara överlycklig att fÄ resa och lÀttad över att slippa en fÄnig möhippa som mera kÀnns som en amerikansk tradition.

AnmÀl
2016-05-23 21:49 #3 av: korseett

Uppskattar hellre en mindre hippa med Àkta vÀnner Àn en stor med mÄnga som bara vill sola sig i blivande brudens glans. Jag tror er resa till London kommer att bli perfekt som hippa. Ska be att fÄ gratulera i förskott.
Jag har haft tvÄ hippor dÄ jag Àr gift för andra gÄngen nu. Första blev en katastrof dÄ vÀninnans exman hittades död. Inte sÄ kul att fÄ se prÀsten komma och knacka pÄ dörren. Vi försökte ÀndÄ göra nÄgot den kvÀllen men det blev bara grÄt ÀndÄ. Min andra hippa var det nÀra vÀnner men en sÄ kallad vÀn gjorde mig mycket besviken dÄ hon ringde och sa att hon inte hinner men möter upp pÄ torget senare. Det visade sig att hon hade tyckt det var roligare att förfesta med andra kompisar och de var sÄ osmarta sÄ de taggade henne pÄ fb. Damen i frÄga Àr en slank över 50 sÄ inte vÀrst mycket förstÄnd dÀr inte. Med sÄdana vÀnner behöver man inga ovÀnner. Det var bÀst det som skedde för nu har jag helt kapat kontakten med henne

AnmÀl
2016-05-23 21:49 #4 av: Kneko

LÄter ju hur underbart som helst. Jag menar, vad Àr det du annars ville ha?

AnmÀl
2016-05-23 22:11 #5 av: Inglebert

Jag Àr ju egentligen en sÄn person som inte vill stÄ i centrum av nÄn möhippa och tvingas göra pinsamma saker sÄ en get away weekend resa Àr ju nog rena drömmen. Hade vÀl ÀndÄ pÄ nÄt sett velat att kanske nÄgra till hade brytt sig mer.

Jag tror de blir bra ÀndÄ.

AnmÀl
2016-05-23 22:13 #6 av: Maleficum

Jag skulle som de andra sÀga weekend!

Alla de möhippor jag varit pÄ har vi bara varit fÄtalet som varit nÀra blivande bruden pÄ ett eller annat vis (syskon, nÀra vÀnner). I min bÀsta kompis fall hade vi möhippan ungefÀr en och en halv mÄnad innan bröllopet dessutom eftersom jag skulle vara bortrest tiden innan.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och mÄlningar
Instagram

AnmÀl
2016-05-24 00:59 #7 av: Zadeira

Hellre Àn weekend med riktigt nÀra vÀnner Àn en fest/möhippa dÀr folk som ÀndÄ inte betyder sÄ mycket ska göra bort mig offentligt.

Jag tror din besvikelse ligger i att de andra kanske inte brydde sig sÄ mycket som du hade önskat. Det Àr inget man kan göra nÄgot Ät och inget man ska lÀgga vikt vid. Varför grÄta över spilld mjölk som man brukar sÀga!

Det som betyder nÄgot Àr ju att dina nÀra vÀnner och du gör nÄgot som kÀnns roligt, meningsfullt och blir bra. Det Àr de minnena som verkligen betyder nÄgot! Inte fasiken vill man minnas en halvdÄlig möhippa om man istÀllet kan minnas en helrolig helg med bÀsta vÀnnerna?


AnmÀl
2016-05-25 16:00 #8 av: jagga-ewe

NÀr jag o maken gifte oss var det en hemlighet för alla utom nÀrmaste familjen. SÄ ingen möhippa för mig. NÄgra kompisar har Àven sagt efterÄt att de aldrig skulle hittat pÄ nÄgot sÄnt ÀndÄ, för de vill inte sjÀlva vara med om det. Fast jag hade Àlskat att fÄ stÄ i centrum för en dag/kvÀll. Men men... Nu ville maken ha det hemligt sÄ jag backade.

Men, vad jag skulle föreslÄ Àr en sk "fruhippa". Det Àr samma som möhippa, fast EFTER bröllopet. Funkar precis likabra. Jag hjÀlper till mycket i ett turridningsstall, dÀr har vi mÄnga möhippor och pÄ senare Är Àven mÄnga fruhippor. Just i lÀgen dÀr man inte fÄtt ihop gÀnget till en möhippa eller dÀr bruden överraskat alla med ett hemligt bröllop.

I don't have hobbies - I have obsessions!
Ebmfh
Trollcaféet

AnmÀl
2016-05-25 17:09 #9 av: citytjejen

Helt klart en weekendresa! Möhippa Ă€r inget att strĂ€va efter, tycker jag iaf. SjĂ€lv slapp jag möhippa dĂ„ vi gifte oss i hemlighet Skrattar

AnmÀl
2016-05-26 10:48 #10 av: frejaspluto

Möhippa Ă€r ganska vanligt, mina vĂ€nninor ordnade en sĂ„dan , jag njöt och hade det kul! Det var mer som en tjejkvĂ€ll , vi hade fĂ„niga lekar, hĂ€nga gubbe, ansiktsmĂ„lning, klĂ€dde ut oss min vĂ€ninna har en helt rum med klĂ€der och skor det Ă€r rena Sex and the city kvinnogarderob! Sen kom min bĂ€ste kompis och va strippa i tvĂ„ min sen Ă„kte han vidare med dina kompisar , han visste att det möhippa och han hade med sig snacks och go dricka till oss ( spontan rolig sak för mig ) Haha đŸ€—Det Ă€r ju Ă€ndĂ„ tanken som rĂ€knas Ă€ndĂ„. Man kan ha tjejmys! En weekend Ă€r ett plus!

AnmÀl
2016-05-27 09:17 #11 av: Forest

  Jag skulle inte vara besviken, tvĂ€rtom :) SĂ„ passa pĂ„ att njut ha kul med dina vĂ€nner Skrattar

Sophie-Medarbetare pÄ pudel

AnmÀl
2016-05-27 11:10 #12 av: Thiah

Åh jag skulle Ă€lskat en weekendresa med de nĂ€rmaste.
Jag Àr inte mycket för möhippor sÄ det kanske Àr orsaken.

En smula hÀnsyn och lite omtanke betyder sÄ mycket. /Nalle Puh

SajtvÀrd pÄ Gravid.ifokus.se

AnmÀl

Det finns en till kommentar till den hÀr diskussionen. Den Àr bara synlig för medlemmar pÄ iFokus. För att lÀsa kommentaren, logga in eller registrera dig pÄ iFokus.