Förhållande

Relation med yngre kille!

2016-11-29 23:27 #0 av: Gumman11

Hej
Jag är en tjej på 46 åt dom varit ihop med en 36årig kille i lite över ett år!
Jag är bara intresserad av seriösta förhållande som man känner kan leda nån stans!
Pga hans ålder och pga att jag opererat bort livmodern pratade vi barn i framtiden !
Jag har en 25 årig dotter men kan ju inte få fler! Han har inga!

Vi har pratat om d och i början sa han att han inte visste om han ville ha barn och att han inte ens gillar barn!
För nån dag sen sa han att i framtiden när han får barn....osv

Vi pratade o d visar d sej att han ändrat sej och att han säger att han givetvis i framtiden vill han ha barn och familj...Och säger även ; men det kommer ju inte bli med dej då du inte är fertil!

Då säger jag att det är nog slut nu..men han tycker att det är dumt då vi tycker om varann och vi kan vara med varann så länge.. eftersom han inte vill ha barn på typ 5-10 år!!

Vad är för resonemang? Hur skulle ni göra?! Och är d inte egoistiskt av honom att tänka så?!
Skulle ni vara vara ihop med nån ni visste inte ville ha er in The long run?!

Mvh tacksam för svar

Anmäl
2016-11-29 23:33 #1 av: [rumelle]

Jag skulle inte klara av att fortsätta att ha ett förhållande med någon om jag vet att den personen kommer att lämna mig i framtiden. Jag skulle inte känna att personen älskar mig  och jag skulle gå runt och må dåligt. 
Visst hade jag haft förståelse för hans sida av det hela, med att det är naturligt att vilja ha egna barn, men samtidigt tycker jag det är fel av honom att ha dig som någon slags tillfällig trygg hamn tills han hittar någon som han kan skaffa barn med. Känns som att han utnyttjar dig för att sedan kasta bort dig när det inte passar honom längre. Ja, det är egoistiskt av honom.

Anmäl
2016-11-29 23:40 #2 av: Em_

Jag hade inte heller klarat av att gå runt och vänta på att bli dumpad. 

Anmäl
2016-11-30 00:16 #3 av: Mirinda

Du är värd bättre än så. Jag tycker att du ska göra dig fri från honom och gå vidare.

Någonstans där ute finns det någon som kan älska dig utan förbehåll. Sitter du fast med honom som bara vill ha dig tills han träffar någon att bilda familj med, så riskerar du att missa den man du kan bli lycklig med - någon du kan leva tillsammans med i en varaktig relation. Och även om man bortser från det, så ger du bort din frihet till någon som egentligen vill ha någon annan. Om du funderar på hur det skulle få dig att må i långa loppet, så finns det nog bara en väg att gå.

Medarbetare på Marsvin i Fokus
”Be true to yourself and you will be false to nobody.” Shakespeare

Anmäl
2016-11-30 00:22 #4 av: mangemani4

han menar att du ska slänga bort 5-10 år på honom för att en dag, när han har hittat någon, så vinkar han hej då och tackar för de åren? vem tror han att han är? någon oemotståndlig kille som man ska ha äran att få vara ihop med så länge som möjligt? du har facit i din hand och jag tror nog du förstår vad du bör göra. DUMPA!

Anmäl
2016-11-30 04:54 #5 av: Myrra

Vilken skitstövel han är!

Nej, säger som ovan, DUMPA!

Anmäl
2016-11-30 10:08 #6 av: Hera

Fy vad respektlöst. Lämna honom.  Han har ju redan planerat att lämna dig.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-11-30 13:54 #7 av: Vanja

Jag tänker som Hera, han har redan planerat att dumpa dig när han "hittar något bättre". Lår det inte gå så långt utan gör slut med honom nu. 

/ Vanja 
Sajtvärd på Politik I Fokus. 

Anmäl
2016-11-30 20:38 #8 av: Gaara

Jag skulle säga tack och hej till en kille som endast ser mig som ett tidsfördriv tills hans "riktiga" liv börjar... Nä fy fan. Dumpa honom. Jag kan lova att det finns någon där ute som kommer ge dig den respekt och kärlek du behöver och vill ha. :)

Anmäl
2016-11-30 21:21 #9 av: pyromanen

Han har ändrat sig när det gäller barn. Det innebär att han inte ser dig som sin livskamrat utan betraktar eran relation som något tillfälligt. Eftersom du inte är intresserat av att lägga din energi/kärlek på något tillfället behöver du vara tydlig med det och stå upp för dig.

Anmäl
2016-12-01 01:03 #10 av: [LadyK]

Lämna honom omedelbart, varför ödsla tid på någon som planerar att lämna dig i framtiden.

Anmäl
2016-12-01 09:17 #11 av: [LarssonA]

Va??

Vilken idiot rent ut sagt! Lämna honom!

Anmäl
2016-12-31 10:42 #12 av: MustangNettan

Åh, känner tyvärr igen mig i din situation, är ihop med en 13 år yngre man som inte har några planer på en gemensam framtid. Han är inte ärlig utan skyller på olika saker varför vi inte kan bo ihop. Har haft så i 3 år. Jag är för gammal att bli gravid naturligt och behöver en äggdonation men det vill han inte bekosta. Han har ett barn sen tidigare och mamman är singel...Verkar som om han vill ha ett förhållande i några år till med mig och om det inte blir barn så kan han alltid gå tillbaka till henne. Så jag känner igen mig i din situation. Det enda rådet jag kan ge är att du planerar in något roligt som du vill göra inom 5 - 10 år, en resa en utbildning eller börja yoga OAVSETT om du är i en relation eller inte! Under tiden måste du ju också må bra och äta rätt och motioner och ta hand om dig. Hjärta 

Anmäl
2016-12-31 11:54 #13 av: Agafia

Jag fattar inte hur man kan fortsätta ett förhållande med någon som man VET kommer att dumpa en ?! Herregud ! Det finns väl andra bättre Män som inte behandlar sin kvinna så respektlöst !
Sorgligt när en vuxen kvinna inte har större självrespekt .....

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.