Känslor

Saknar honom snälla hjälp

2016-12-01 15:44 #0 av: Helena1995

Hej!
Min man är på resa till Kurdistan och kommer hem om 10 dagar. Jag har jätte svårt att vara ensam och saknar honom så hela jag gör ont. Har ständigt ångest och mår helt enkelt riktigt dåligt över det här och har ingen aning om hur jag ska klara 10 dagar till.

Försöker vara upptagen men har inga vänner tyvärr och vet inte vad jag ska göra. Snälla hjälp mig, hur klarar jag mig igenom det här?

Anmäl
2016-12-01 22:17 #1 av: Anonymos

Nu såhär i juletider kan det ju vara härligt att ta hand om sig själv lite extra, men även för andra... Unna dig en shoppingdag eller någon annan "lyx"... Julpynta... Köp julklappar... Baka... Kolla om det finns några aktiviteter i stan, kanske någon julmarknad eller liknande som du kan gå på... :) 

Anmäl
2016-12-02 00:11 #2 av: vendelay

Du kanske ska börja med något där du kan få vänner? Gör något du är intresserad av så kommer du förhoppningsvis träffa någon likasinnad! Några exempel är gå med i en bokcirkel, gå till ett stickcafé, volontärarbeta, gå en kurs (dansa, måla, ett nytt språk, data). Vänner är alltid bra att ha.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-12-02 22:28 #3 av: Pytteliten

Jag håller med föregående skribent om att du behöver ett umgänge. Det är garanterat bra för ert förhållande också, så det finns bara fördelar! Man kan inte hänga upp hela sitt liv på en person, hur viktig denna person än är. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.