Dejting

Tjejen

2016-12-11 11:47 #0 av: Goagubben94

Hejsan

Nu kan jag se efter hur jag kan få den tjejen som jobbar på Pressbyrån att vinna mitt hjärta och jag hennes hjärta

Tips? :-)

Anmäl
2016-12-11 13:19 #1 av: Shailina

? Nu fattar jag inte vad du menar. Vinna ditt hjärta? Du är alltså inte intresserad än?

Och har du gjort slut med din förra? Du har ju haft ett velande som hette duga med att göra slut och laga förhållandet fram och tillabaka, har du gjort slut nu?

“A single dream is more powerful than a thousand realities.” 
― J.R.R. Tolkien
http://www.fyllepenna.net

Anmäl
2016-12-11 14:12 #2 av: Aleya

Om du inte ens är intresserad så varför ska du då försöka fånga en tjej?
Om detta är en person som du träffat bara för att hon jobbar just på pressbyrån och inte känner henne så skulle jag föreslå för din skull att INTE ragg. Hon kan uppfatta dig som stalker i värsta fall och så får du problem.

Sen tycker jag att det är inte ok att ragga på folk på deras arbetsplatser. Står man i kassan så är man där för att jobba och inte bli raggad på.

Lär dig lite sociala saker innan du ger dig ut och raggar. Sen hoppas jag att du gjort slut med din förra tjej.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-12-11 15:59 #3 av: Goagubben94

Jag är intredserad, har gjott slut med den gamla

Anmäl
2016-12-11 16:01 #4 av: Goagubben94

Får fråga henne om hennes namn och om hon vill typ träffas

Anmäl
2016-12-11 16:55 #5 av: Aleya

#4 Men om du inte ens känner människan så är det inte klokt att bara gå fram och fråga om hon vill träffas. Du kan ju börja med att prata lite snabbt med henne.
Men hade jag jobbat i butik och en person kommit och börja göra som du tänker göra utan att jag ens pratat med om innan hade jag nog undrat vad det är för konstig människa och sagt nej tack.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-12-11 17:15 #6 av: Maria

För 5 dagar sedan skrev du och ville ha tips för att väcka liv i ditt förhållande?

Är det slut nu? Har du redan spanat in någon i en kiosk???

/Maria

 

Anmäl
2016-12-11 17:31 #7 av: Hera

#4 Efter dina inlägg här avråder jag från det. Det lär få henne att känna dig som påträngande. Har du ingen kontaktperson eller närstående som kan ge dig råd? 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-12-11 18:41 #8 av: vendelay

Eftersom jag själv jobbat "bakom disk" måste jag avråda från att stöta på henne när hon är där. Jag vet förstås inte hur hennes chefer är men mina har i stort sett alltid varit väldigt noga med att kunden har alltid rätt. Det innebär att jag alltid varit tvungen att le och allt det där och på något sätt krångla mig ur det utan att göra snubben arg eller ledsen (och de flesta vet ju att nobbade män har en tendens att bli jäkligt stötta).

Du kan prata med henne, sure, men "ragga" INTE på henne på hennes jobb! Det är extremt påträngande och faktiskt elakt.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-12-11 18:44 #9 av: Shailina

det värsta jag vet är när folk raggar på mig när jag är på jobbet och skall vara proff. Det hände mig när jag jobbade i belysningsaffär, det hände när jag jobbade som städerska och har banne mig hänt på kundtjänst via telefon med. Det är garanterat det sämsta du kan göra och jag personligen tappade absolut all respekt för de som raggat på mig när jag är på jobb. 

“A single dream is more powerful than a thousand realities.” 
― J.R.R. Tolkien
http://www.fyllepenna.net

Anmäl
2016-12-11 18:48 #10 av: vendelay

#9 Jobbade som telefonförsäljare för många år sen och en snubbe ville bjuda mig på hotell. Han bad om namn och nummer och allting och jag gav honom ett påhittat namn och numret till kundtjänsten Tyst Han köpte det jag sålde i alla fall... Hoppas han inte bokade ett hotellrum Gapskrattar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-12-13 12:57 #11 av: obstitant

Som flera har sagt, om man jobbar med service och _måste_ vara trevlig mot kunder är det väldigt jobbigt och påträngande om någon försöker ragga på en. OM du ska ta kontakt med den här tjejen på något vis är det jätteviktigt att du tänker på det. Ett sätt skulle kunna vara att i vanlig trevlig samtalston säga att du tycker hon verkar trevlig, och OM hon till äventyrs skulle vilja prata med dig utanför jobbet nån gång så har hon en lapp med ditt telefonnummer här. Därefter avslutar du raskt och går därifrån utan att avkräva henne något svar. Och i full medvetenhet om att hon kanske slänger din lapp i soporna så fort du har gått, och det är helt ok. Och nästa gång du kommer in säger du INTE ETT ORD om saken för att inte göra henne mer obekväm än du redan har gjort.

Det finns en stark möjlighet att hon inte är ett dugg intresserad av dig och enbart har varit professionellt vänlig, och i så fall får du vackert lov att acceptera det och absolut inte börja tjata eller försöka få henne att ändra sig, i en situation där hon varken kan gå därifrån eller be dig dra åt helvete om hon tycker du är jobbig.

Anmäl
2016-12-13 23:46 #12 av: Goagubben94

#11Seriödt, som sagt är jsg ingen sådan typ

Oh fan, då förstår jag pronciprn

Anmäl
2016-12-13 23:52 #14 av: Goagubben94

Men iallafall är jag seriös mrd det jag vill

Anmäl
2016-12-13 23:58 #15 av: Aleya

#13 sluta bete dig som en grinig snorunge som inte fått det han vill. Men eftersom du verkar ha diverse problem med förhållanden och annat samspel så är inte ragga på någon i butik du borde göra alls. Sen fattar jag inte varför du ska hoppa från tjej till tjej.

Lär dig gilla och hantera dig själv FÖRST innan du skaffar någon tjej.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.