Allmänt

Ytterligare en jul förstörd.

2016-12-24 23:47 #0 av: [LadyK]

Jaha så lyckades "kära" mamma förstöra en jul till.
Firade en trevlig julafton med mannens syster + hennes familj och svärmor. Vi åt och spelade spel och hade jättetrevligt. Kommer hem och får ett meddelande från mamma på fb. Då är hon jätteledsen för att min dotter inte uppskattat sin julklapp.... Och jag dras in ytterligare en gång i deras bråk. Min dotter är vuxen ska tilläggas. Ja ja tänker jag och passar på att tacka för min julklapp än en gång och får tillbaks ett "tja jag gör så gott jag kan" martyr meddelande. Hon har ännu inte tackat för sin julklapp ifrån mig och mannen. Mår just nu bara skit och det här med jul och julklappar kan man lägga ner vad mig behagar.

Anmäl
2016-12-25 01:23 #1 av: Hera

Säg det till henne. Att ni ska lägga ner det.

Och låt inte sådant trams förstöra en annars bra jul. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-12-25 01:30 #2 av: Agafia

Hos oss ger vi inga julklappar till de vuxna , bara trevligt att träffas o äta gott .

Anmäl
2016-12-25 07:52 #3 av: [Rhonda]

#0 Jag ger inga julklappar till mina vuxna barn enbart till barnbarnen.

 Hoppas det ordnar sig. Kram Rhonda

Anmäl
2016-12-25 12:18 #4 av: Devya

Försök nu att inte låta något sådant komma ivägen om ni annars har haft det trevligt igår. Det kan vara svårare gjort än sagt.

Det är dock en bagatell att bråka om julklappar så försök att inte ta  det så allvarligt om du bara kan.. :)

Anmäl
2016-12-25 15:29 #5 av: Myrra

Om din mor är sur på din dotter angående julklappen som hon inte var nöjd med, varför kontaktar hon dig om det i överhuvudtaget?

Nu vet jag inte hur gammal din dotter är, men det borde ju dom två kunna prata om.

Hade jag varit du, hade jag inte ens besvärat mig med att svara henne.

Tänk istället på hur trevligt du haft med din man och hans syster + hennes familj och svärmor.

Anmäl
2016-12-25 18:02 #6 av: pyromanen

Vad kan du göra för att inte låta en sån tjafsgrej "förstöra julen"?
Kanske genom att inte alld ta ansvar för hur två andra vuxna människor och sätta stopp när hon liksom gör det till ditt problem hur dottern reagerat på mammas present. Om det är två myndiga personer det handlar om så är det ju inte ditt ansvar!!
Säg kanske Det var ju tråkigt men det är inte nåt jag kan ordna åt er. Eller snälla låt bli blanda in mig, ta det med xx ditekt, hon är ju vuxen nu.?

Anmäl
2016-12-26 14:06 #7 av: OlgaMaria

Ni verkar vara tre kvinnor som hanterar situationen omoget. Alla beter sig omoget på ett eller annat sätt i situationen. Och var och en kan ju försöka fokusera på vad man själv kan göra för att bidra till trevligare stämning istället för att tycka att någon annan förstört julen. Att ta emot en gåva på ett trevligt sätt utan att såra den som gett den tycker jag dessutom är en klar uppfostransfråga - så hur har du egentligen uppfostrat din dotter när det gäller att ta emot gåvor? Sen anklagar du din mamma för att spela martyr men hela ditt inlägg här är som ett "martyr-inlägg" så du kanske kan fundera på hur ni kan sluta upp med martyr-spelet och skylla på andra i er familj?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.