Känslor

Nätdejt

2017-02-04 13:21 #0 av: Jungfru82

Träffade en kille på nätet via badoo vi bor i samma område och hejat när vi gått förbi varandra...i början verkade han helt okej men nu kommer det bara snusk från hans sida..visst sex är väl okej men från hans sida blir det mer och mer sex prat grövre och grövre och igår ville han att jag skulle se när han runkade.har blockat honom för det blev riktigt obehagligt ..kanske nätet inte är min grej men är alla killar idag bara intresserade av sex? Finns det inte dom trevliga killarna kvar som man tycker om för den han är och som inte bara förväntar sig sex på en gång? Jag hoppas dom finns kvar...men badoo och happy pancake är kanske inte dom bästa sidor

Anmäl
2017-02-04 13:38 #1 av: Em_

Jag hittade min sambo på nätet. Dejtade några andra trevliga killar innan det sa klick. Det var på en sida där man betalade för fullt medlemskap. Gratissajterna gav jag upp på rätt fort. Jag tyckte att killarna som lagt ett par hundra för att vara medlem var mer seriösa och verkligen ville ha ett förhållande.  Men pervon finns nog överallt. 

Anmäl
2017-02-04 13:40 #2 av: [MissMisery]

Det där är helt individuellt. Kryllar av män som enbart är ute efter det seriösa, jag vet inte mycket om badoo men happy pancake är enligt min åsikt en helt seriös sida där mestadels söker seriöst, sen finns det ju alltid dem som söker sexkontakter, gäller att vara extremt tydlig med vad man är ute efter också

Anmäl
2017-02-04 19:58 #3 av: Åsa S

Badoo gillade jag inte heller och visst fanns några knäppgökar på HP med men jag träffade en trevlig man på HP efter nästan 3års dejting och nu har vi snart varit gifta i 3år. Men de där dom ville visa snoppen via datorn var inte helt ovanliga tyvärr oavsett ifall det var en gratissite eller en dejtingsida man betalade för. Bara att strunta i dem och gå vidare, bra ifall man får veta att de är knäppgökar rätt tidigt så man inte slösar en massa tid på dem.

Anmäl
2017-02-04 20:06 #4 av: MissClue

Klart det finns bra män där ute som vet hur man beter sig normalt. Men dessa snuskhumrar brukar ta mer plats så man märker av dom mer. bra att du blockade honom =) Jag var medlem i happypankake en vecka, sen fick jag nog pga sådana personer men det gäller väl att ha tålamod och sortera ut dom. 

I love not man the less, but Nature more...

Anmäl
2017-02-07 00:33 #5 av: Portie

Jag var nog medlem på happy pancake nån dag innan jag fick kontakt med han som nu är min pojkvän. Hade en himla tur att han kontaktade mig, annars hade jag nog aldrig hittat honom. Vi träffades i 1,5 år innan vi officiellt blev tillsammans. Det har alltid känts bra med honom och är väldigt glad över att vi träffades.
Så nej det finns inte bara idioter på såna sidor även om det är dom som utmärker sig mest.

Anmäl
2017-02-07 06:44 #6 av: Devya

Såklart att de finns.

Nu har jag aldrig varit på de nätsidor som du tar upp här utan endast på okcupid. Visst träffade man på ett par idioter där men jag träffade även en massa trevliga typer som var intresserade av något mera seriöst.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.