Sex

kladdigt med sex

2017-05-22 10:40 #0 av: janejane

Är det bara jag som tycker det blir för kladdigt med sex? Jag är tjej alltså. Och när killen kommer så blir det så himla kladdigt och besvärligt tycker jag. Jag vill helst han ska ta ut innan han kommer och sen spruta det nån annan stans. I handduk eller papper eller i toan ja vart som helst men inte i eller på mig!

Men han vill inte det. Han tycker det mysiga med alltihop är när han får komma i mig eller utanpå min kropp typ på min mage eller bröst.

Jag kan och vill inte prata med mina vänner om det här så jag vill gärna fråga här, Gillar alla ni andra tjejer och kvinnor allt kladd som sex ofta innebär? Jag har svårt att fatta hur alla kan tycka det är så "mysigt"  Ja killar och män får ju svara också förstås om ni vill.

Anmäl
2017-05-22 10:43 #1 av: Fridaaaa

Tycker inte det blir massa kladd :) 
Bara att torka upp snabbt eller in i dusch :) 

Kan din kille inte använda kondom då? Så hamnar det ju där - så får ju båda kombinerat?
Elelr ha sex i duschen ibland?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2017-05-22 10:49 #2 av: Gronstedt

Just kladdet är väl inte den mysigaste delen, men det ingår liksom. Man får ju torka av sig det värsta när det kommer utanför. En inte så romantisk stund efteråt, kanske, men ändå full av kärlek, gemenskap och en del fniss. En pappersrulle och en papperskorg bredvid sängen underlättar.

Så får man turas om att sova på den våta fläcken, alternativt hållas på en handduk som man kan gnida av det värsta på innan man makar undan den.

Ett annat alternativ är att undvika pökande vid sovdags, så är det inte så jobbigt att tassa iväg och spola av sig. Morgonsex är mer praktiskt för att rationalisera hygienarbetet.

En kondom håller ju annars undan den del av det värsta. Men man ska inte glömma att flickor svarar för en hel del kladd själva.

Anmäl
2017-05-22 10:51 #3 av: janejane

Kondom funkar sådär... Det "kärvar" och skaver massor på mig och vi får ta massor av glidmedel hela tiden så inte jag ska få ont och att det blir jättemycket friktion. (utan kondom får jag aldrig ont) I duschen har vi ibland sex vilket är okej. Annars är det ofta sent på kvällen vi har sex, typ innan vi somnar, och då känns det jobbigt att bli nerkladdad och måsta upp till duschen medan han nästan direkt somnar efter sex.

Anmäl
2017-05-22 10:54 #4 av: OlgaMaria

Jag tar lite papper och är redo med det efteråt (när han kommit i mig) och sen går jag på toa direkt och torkar av mig. På det sättet märks knappt kladdet. Annars kan man ju använda kondom så slipper man det mesta. 

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2017-05-22 11:09 #5 av: AnnaFagerell

#3 du bör ändå gå på toa efter sex för att slippa infektion vilket är vanligt om man inte kissar efter sex.

Medarbetare på djurskydd.ifokus
Anmäl
2017-05-22 11:10 #6 av: Gronstedt

#3: Sov i stället för att duscha. Kladd torkar och lakan går att tvätta och fläckarna på kroppen går bort i duschen nästa morgon. På dig lika väl som på honom Oskyldig.

Anmäl
2017-05-22 11:35 #7 av: Farwuq

Ha litet papper tillhands, och försök acceptera att naturen är som den är, det är lite kladdigt.
Försök istället ta "kladdet" som en bekräftelse på något fint.
Av de kvinnor som jag har haft sex med har ingen klagat på "kladdet."
Antingen lät vi det vara kladdigt, eller så "städade" hon eller jag upp.
Man kan göra tolkandet/städandet till något mysigt och fint.


Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2017-05-22 12:03 #8 av: Terra Australis

Jag är en till åren kommen kvinna och jag har varit gift två gånger. Jag har barn med min förste make, som gick bort tidigt p.g.a. sjukdom.
Jag har nog en annan syn på saken än somliga yngre, jag började redan på 70-talet och har den tidens syn och moral med mig ännu. Jag har i princip inte något sex nu mer, men då min man levde och min nuvarande var "i sina krafts dagar" tänkte vi inte på våra "safter" som kladd.

Det var papper eller duk som gällde. och bad jag min man att "städa efter sig" där nere så var det tungan som gällde, han var inte rädd av sig och jag uppskattade det.

Sedan finns det ju något som heter oralsex, men det är tydlige bortglömt av dagens unga.

Anmäl
2017-05-22 12:12 #9 av: [Tuulikki]

Tycker också det är jobbigt med kladdLedsenDet hindrar mig till och med från att ha sex ibland. Men det som funkar för mig är att jag alltid går och kissar direkt efter sex (vilket alla borde göra) och krystar ut så mycket som möjligt av kladdet. Torkar med papper och kanske en babyservett. Är det dag lägger jag ett tunt trosskydd i trosan ifall det skulle rinna ut mer kladd. Ska jag sova sover jag utan trosor för jag kladdar hellre ner lakanen än att ha kladd i trosanGapskrattar

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2017-05-22 12:30 #10 av: Hera

#6 Det är en dålig idé. Man bör kissa efter för att minska risken för urinvägsinfektion. Och tycker man kladdet är äckligt vill man knappast sova i det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-05-22 12:32 #11 av: Gronstedt

#10: Kissa är inte det samma som att duscha, vad jag vet.

Anmäl
2017-05-22 12:37 #12 av: Hera

#11 Man får ju inga fläckar om man tömmer på toa och torkar av sig.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-05-22 13:18 #13 av: pyromanen

Gillar det i stunden men inte de gångar det "gömmer sig" och senare rinner så trosor blir blöta.

Anmäl
2017-05-22 13:42 #14 av: vendelay

Jag är så jäkla trött på alla dessa killar i typ varenda jäkla tråd som vägrar bry sig om vad tjejen vill.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2017-05-22 14:05 #15 av: [Tuulikki]

#14 Eller hurLooser

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2017-05-22 15:07 #16 av: [Forest]

Har du sagt till honom att du inte gillar att han kommer i eller på dig?

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2017-05-22 15:56 #17 av: janejane

Tack för era svar

#16 Ja det är klart, men han är oförstående så jag tänkte jag är nog väldigt annorlunda.

Anmäl
2017-05-22 16:29 #18 av: Devya

Se till att ha en "tissue box" vid sängen. Det har vi här hemma åtminstone. Det är så praktiskt! Efter att han har kommit så skuttar jag vidare in till toaletten för att kissa och krysta ut resterande.

Några våta fläckar eller dylikt kommer inte på våra lakan. Det först låter jobbigt. Jag älskar att sova i en torr och ren säng!

Jag ser det inte som något kladdigt eller äckligt utan som något helt naturligt och fint faktiskt. Lite tråkigt och ledsamt att vissa tycker att det är kladdigt och jobbigt, samtidigt som jag nog har förståelse för det.

Anmäl
2017-05-22 16:45 #19 av: janejane

Jag menade inte direkt "äckligt" ursäkta om jag uttryckte mig tokigt..och det är ju naturligt. Förstås! Men mer att det är obekvämt att få det på sig. Han vill ju inte alltid komma inuti heller. Utan ibland vill han kunna se själv när han kommer. Han verkar tända på att se det. Och då duger det ju inte att tömma det i handduk eller liknande utan då vill han ha det på min mage eller över mina bröst, som jag sa tidigare.

Anmäl
2017-05-22 18:24 #20 av: Fridaaaa

#19 Då får han väl komma på sig själv då ;) 

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2017-05-22 19:30 #21 av: _Fisken

Sex ÄR vått. Att undvika vätskorna vid sex är som att försöka undvika att få sockret på läpparna när man äter munk. Sen tycker jag att han ska ta hänsyn till dig/TS. Att lägga biomassan på dig är lite porrfilmfånigt tycker jag.

Anmäl
2017-05-22 22:03 #22 av: Devya

#19 Men det där måste han kunna respektera. Om du inte vill att han kommer på dig så ska han inte heller göra det. :)

Jag är inte heller så förtjust i just det för då känner jag verkligen av att jag måste duscha/tvätta av mig ordentligt efteråt. Så det händer otroligt sällan här men inte bara därför utan för att min kille tycker mest om att komma innuti.

Anmäl
2017-05-23 22:03 #23 av: Pytteliten

I min ungdom ville jag bli av med kladdet snabbt och hade alltid papper till hands. Inte för att jag tyckte att det var äckligt eller så, men för att det var praktiskt att liksom fånga det innan det var överallt! Nu måste jag inte torka, men gör jag det så tar jag nederdelen på mitt täcke, så märker jag inte av det mer sen. Får jag på mig så gnor jag av det på hans sida av sängen. Rätt ska vara rätt, det kommer ju ändå från honom, så han får bara tillbaka det Skrattar. I början av mitt nuvarande förhållande var det jag som kladdade. Ett riktigt lyxproblem vid 45 års ålder! Då fick vi ha en handduk till hands för att torka lite, annars kände jag honom knappt.

Jag vill gärna somna direkt, i den där härligt mjuka känslan efter sex. Alla får definitivt inte uvi av att inte kissa efteråt. Jag har aldrig fått det, trots många år med mycket sex! Men har man lätt att få det är det ju en bra rutin så klart!

Anmäl
2017-05-24 00:04 #24 av: _Fisken

"Får jag på mig så gnor jag av det på hans sida av sängen." Kul. Ha ha. Rätt åt han sullgurkan!

Anmäl
2017-06-07 21:34 #25 av: [Roe Deer]

Kör på kondom! Svett är kladdigt också... Det är skumt äckligt med sex egentligen. Nämen om snubben inte respekterar att du ogillar kladd så sexvägra eller duschsexa! Alla tänder på olika saker men kladd är fasen bland det bläigaste jag själv vet... Ni kan klädhumpa ist. :) 

Anmäl
2017-06-08 00:38 #26 av: MissClue

#0 Jag tycker det känns mer avslappnat och spännande när det är svett och att få sprut på eller i mig. dock ej i håret eller ögonen, och rumpa kan killen glömma. Men oavsett vad man gillar eller ogillar så ska man respektera varandra. Jag skulle aldrig  får för mig att göra något som killen inte är bekväm med, det är ju otroligt respektlös. Att han tycker ngt så oviktigt som vart han kommer står högre upp på hans prioritering än att respektera att du inte gillar det säger en hel del om den killen, usch.

Anmäl
2017-06-15 16:18 #27 av: Svartatulpaner

Jag gillar inte heller kladdet. Det är väl olika? Vad är det för märkvärdigt med att känna så? Min man får verkligen inte komma i hår, ansikte, mun eller bröst. I mig är ok men jag har alltid handduk beredd och vi är alltid på hans sida. Hans kladd, hans sida så att säga. Tycker jag. Det är inte alls sexigt eller upphetsande att få allt splaschat på sig enligt mig iallafall. Men jag vet att många inte delar min uppfattning, men den är ju min och jag står för den. 🌸🦋

Anmäl
2017-06-15 18:47 #28 av: ApanAnn

Skulle jag bli sprutad på, och det inte var en olycka/dålig timing, blir jag sur. Föredrar att inte bli nedkladdad, och det respekteras.

Det är inte du som är konstig, det är din kille som behöver slå upp "samtycke" och sedan respektera vad du vill.

Icke omskurna killar kan ju bara nypa till med fingrarna i sista minuten så blir det en praktisk "påse" att bära kletet till toan med :P

Anmäl
2017-09-16 13:36 #29 av: mallimalli

Wow, äntligen nån som tar upp detta xD För vissa verkar inte bry sig medans för andra kan det nästan vara det som avgör om det bli ett ligg eller inte xD

Jag kan oxå tycka det är lite bökigt att efteråt behöva göra rent, men det gör mest skillnad om man ligger på dan eller på kvällen innan man ska sova... På kvällen blir det en hel grej av det men under dan så tänker jag inte på det lika mkt :)
Ibland säger mannen att jag ska slippa behöva gå upp så då använder vi kondom :P

Anmäl
2017-09-17 09:33 #30 av: eeyoree

Tycker om det sålänge han inte kommer i mitt hår, munnen eller i sängen. Att ligga på en blöt fläck sedan är inte så mysigt :((

Anmäl
2017-09-17 13:08 #31 av: idamadelenemoren

Jag känner mig sjukt konstig just nu, men jag stoppar alltid in en tampong efter sex, efter att jag kissat, just för att slippa allt kladd. Funkar kanon!

Anmäl
2017-09-17 17:04 #32 av: Devya

#31 Alltså... Va? :) Varför gör du det? Om du ändå går på toa efteråt så kan du väl krysta ut allt "kladd" ? Så gör åtminstone alltid jag och har därmed aldrig problem med att det är kladdigt. :)

Anmäl
2017-09-17 17:15 #33 av: Hera

#32 Vi är många som inte får ut allt på en gång. Kan sitta en timme och krysta och ändå kan det komma mer ett par timmar senare.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-09-17 19:23 #34 av: idamadelenemoren

#32 såsom #33 skriver så kommer inte allt. Känns allmänt lättast då att stoppa in en tampong, låta den va i några timmar och sen ta ut den - problemet löst ^^

Anmäl
2017-09-17 20:13 #35 av: Devya

#33 Ahh, ok. Jag har aldrig haft det problemet. Jag brukar lätt kunna krysta ut det. :)

Sen igen får jag flytningar 24/7 så det skulle inte störa mig om det fanns lite kvar senare.

#34 Förstår dig. :) Själv skulle mina slemhinnor inte klarat av det. Så länge det fungerar för dig så är det ju bra. :)

Anmäl
2017-09-21 22:52 #36 av: Aleya

Lättast är att ha en handduk i närheten om man har långt till toa. (Går alltid på toa efter sex då jag får så lätt uvi)

Men ne tycker inte att det är så kladdigt och knepigt som vissa verkar tycka. Och tycker inte att det rinner flera timmar efter heller.

Utan för mig räcker det att gå på toa. Men det är ju intressant att se andras åsikter gällande detta.

Men hellre att få satser i sig än på sig.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2017-09-21 23:31 #37 av: Hera

#36 Det handlar ju inte om tyckande gällande när och hur satsen kommer ut. 

Vi är helt enkelt byggda på olika vis.

Och själv föredrar jag papper framför handduk :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-09-21 23:38 #38 av: Aleya

#37 fast alla har ju olika känslighet också så det kan ju avgöra också.

Jag tycker väl dels att handduk är bättre för mig då jag slipper hålla på och gå och kasta en massa i soporna. Det är ett bök jag helst slipper. :)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2017-09-21 23:41 #39 av: Hera

#38 Syftade på att du skrev"Och tycker inte att det rinner flera timmar efter heller."

Antingen gör det ju det eller inte.

Vad gör du med handduken efter?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-09-21 23:47 #40 av: Aleya

#39 ja det ja. Då förstår jag vad du syftade på.

Ja jag lägger den i tvätten som med alla andra handdukar. Men jag har vissa handdukar som är mer anpassade (läs trasiga och fula) för dessa tillfällen.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2017-09-22 10:58 #41 av: SuperLimm

Vi har alltid en liten handduk vid sängen. Bara ta den innan han drar ut så blir det inget kladd i sängen och om nått kommer ut på väg till toan hamnar det i handduken. Sen sitter jag på toa ett tag och kissar och krystar tills jag tror allt kommit ut.

Anmäl
2017-10-27 02:21 #42 av: emeliesve

Jag tycker att det är sjukt sexigt i stundens hetta när killen kommer, både när han kommer i mig eller när han sprutar någonstans på mig. Då har jag inget emot kladdet, tvärtom. Efteråt däremot så vill jag göra mig av med det ganska snabbt. Antingen så springer jag en sväng till toaletten om han har kommit inuti mig annars tar vi bara papper och torkar bort det från mina bröst, mage, rumpa eller var det har hamnat och så fortsätter vi att mysa. 

Anmäl
2017-10-28 11:15 #43 av: Chinilla

Jag eller killen torkar alltid av det med papper efteråt. Hur enkelt som helst. Och kommer han inuti så lägger jag papper i trosorna och tar bort morgonen efter ifall vi haft sex på kvällen, annars blir det senare på dagen bara. Det enda jag ogillar är våta fläckar på sängkläderna. Inte mysigt! Så enklast och mest upphetsande tycker jag för egen del är när det hamnar på mig. Bara inte ansikte eller hår så.

Anmäl
2017-10-28 20:05 #44 av: vendelay

Alltså. Är det bara jag som stör mig på att folk kommenterar hur lätt det är att torka upp osv? Det är ju faktiskt inte vad tråden handlar om, det handlar ju om att han inte respekterar att hon inte vill att han kommer på henne. Jättebra för dig om du tycker att det är upphetsande men det hjälper ju inte TS.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2017-10-28 22:53 #45 av: Chinilla

Frågan som ställdes av ts var ju: "Gillar alla ni andra tjejer och kvinnor allt kladd som sex ofta innebär? "  Därav mitt svar. 

Självklart tycker jag däremot inte att någon, varken ts eller någon annan, ska gå med på något som denne inte gillar. Så gillar man det inte får man väl säga till.

Anmäl
2017-10-31 13:50 #46 av: -Aida-

Jag ser inte heller kladdet som jätte hett eller jätte mysigt. Hellre tar jag det i mig än på mig då det snabbt blir kallt och kletigt. Har varit gånger då jag inte orkat med sex enbart för att jag inte pallar kladdet som blir. Gapskrattar
Killen tycker dock ju kladdigare desto hetare blir det, speciellt när det rinner en massa. Lipar

Anmäl
2017-11-03 09:48 #47 av: Gurky

Först och främst ska man aldrig ställa upp på sånt man inte vill. Kan den andra inte respektera det så får den helt enkelt vara utan.  

Fast lite kladd är väl inget jämfört med hur blött det brukar bli? Om man inte har skydd för sängkläderna dvs.

Anmäl
2017-11-03 15:05 #48 av: Annielle

Du är inte konstig, som du har märkt i tråden är det ju olika vad man tycker om kladdet, men det viktiga är ju alltid vad just DU tycker om och inte tycker om när det kommer till sex och att din kille respekterar din vilja och inte bara vill ha sin vilja igenom trots att du inte gillar det. Skulle du göra något som bara du gillar i ett sexsammanhang fast din kille inte gillar det? Jag tror faktiskt inte det, men jag kan ju ha fel?!? Personligen gillar jag heller inte kladd, framför allt inte utanpå min kropp.

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2017-12-19 03:10 #49 av: cicci19

När man är i stundens hetta är det svårt att irritera sig på att det blir kladdigt tycker jag. Bra sex ska vara lite kladdigt på slutet. Annars är det liksom inte avslutat sex. Oftast kommer min kille i mig och då är det bara att trippa iväg en snabb sväng till toaletten och göra sig av med det. Annars så har jag oftast en hushållsrulle under sängen för de gånger han kommer någon annanstans. Sedan är det bara att torka bort det värsta. Kladdigt, visst men man förknippar det ju med något positivt och njutning. Varma stänk på kroppen när båda är som mest upphetsade t ex. Skulle inte vilja vara utan den delen av sexet.

Anmäl
2017-12-19 09:49 #50 av: RöttVatten

Gillar jag kladdet? Mja, det beror väll på när man frågar. I stundens hetta tycker jag det är en upphetsande avslutning, så länge det inte kommer i håret. Efteråt säger jag mest bara "usch usch" och smiter in på toan. Denna kontrast roas min nuvarande sexpartner av ganska mycket, haha. Har en tjejkompis som jag sällan kan hålla fingrarna i styr kring. Oskyldig Vi båda två är överens om att heterosex är bra, men helt ärligt, vi båda är alltid så nöjda efteråt av faktumet att det inte blir något kladdigt avslut när vi har tjejsex, hahahha. Så det är ett annat tips. Skämtar

I övrigt håller jag med alla ovanstående. Sex är inte kul om det inte sker under samtycke, att din kille kan få orgasm medans du ligger och känner dig obekväm är inte särskilt nobelt.

Anmäl
2018-01-30 11:46 #51 av: Vilsenman

Om du vill slippa hantera kladdet efter sex, så gör honom till en "turgubbe"..

Låt det komma i dig, men där du kan svälja ner det.. Borta..!!!

Säger givetvis detta med glimten i ögat, men annars runka av honom precis innan det sprutar, så både ger du njutning och förstör inte din egen med kladd..

Spännande att se om du kan träffas hans egna haka, eller...?!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.