Förhållande

Kommunikationsproblemen och kompromisslös partner

2017-05-24 13:48 #0 av: [Pyjamastrollet]

Jag har en relation med en man sedan nästan 1 år tillbaka och mycket är fantastiskt (t.ex kemin oss emellan, hur vi trivs i varandras sällskap och våra värderingar gällande mycket är lika).
MEN vi har ett problem som är återkommande.
Han pysslar en hel del med musik på sin fritid och har någon rädsla av att inte få göra det i samma utsträckning när han har en relation (vad jag förstått hade han inte den möjligheten att göra det i sin förra relation) och pga kör han över mig väldigt mycket när han gör sina planer. Det i sin tur leder till att jag blir besviken och ledsen som i sin tur leder till en konflikt (han verkar inte kunna tackla att människor blir besvikna).

Anmäl
2017-05-24 13:58 #1 av: Fridaaaa

Det var en kort visit för ts?

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2017-05-24 14:27 #2 av: Maria

Ops ja det var en snabbisSkrattar

/Maria

 

Anmäl
2017-05-24 16:40 #3 av: Devya

Det tycks ske alltför ofta på ifokus att folk blir medlem för att lite senare radera sitt konto. Lite irriterande faktiskt. =P

Anmäl
2017-05-28 14:55 #4 av: jagga-ewe

Jag vet inte, har inte testat det själv, men kan det vara så att nån som har ett konto innan skapar ett nytt konto för att ställa en känslig fråga? Sedan tas kontot bort för att inte kunna "spåras" till personen i fråga? Känns inte riktigt så här, men ibland funderar jag på om det är så när det kommer sånna här inlägg.

För egen del har jag ibland funderat på det, eftersom jag kanske vill skriva nåt som inte kan spåras till mig. Mina döttrar hänger på iFokus, så jag drar mig för att skriva saker om mitt o makens sexliv tex. Jag vet ju aldrig vilka iFokus-delar de läser på. Så skulle jag ha en känslig fråga att ta upp skulle jag antagligen kunna skapa mig ett slask-konto på det där viset. Nu har det inte funnits behov, än, men det SKULLE kunna hända.

I don't have hobbies - I have obsessions!
Ebmfh
Trollcaféet

Anmäl
2017-05-31 16:09 #5 av: aarina

Jag hänger inte med riktigt. Man kan väl vara anonym? Jag är det i alla fall, tror jag ;)

Anmäl
2017-05-31 17:18 #6 av: Devya

#5 Du är inte anonym just nu. ;)

Det är bara på vissa ställen man kan vara anonym, typ på kvinna. Men då måste man ha insider.

Anmäl
2017-06-02 18:27 #7 av: aarina

#6 Jo men vad jag menar är att man kan väl bara se mitt användarnamn, det är ju ingen som vet vem jag är? Mer än sajtvärden kanske. Det är vad jag menar med anonym.

Anmäl
2017-06-03 00:24 #8 av: [LadyK]

Man kanske vill vara anonym så till vida att man inte vill avslöja sitt vanliga nick. Tex jag är LadyK men om något händer mig där jag om tre månader inte vill bli påmind om det eller att andra på forumet ska veta att det var LadyK som skrev det så väljer jag att gå in skapa en ny profil och skriva som anonym 123 men kan ta del av råd mm genom min LadyK profil.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.