Känslor

Hur vet man att en kille gillar en??

2017-06-23 10:53 #0 av: Hejhejhej33

Jag va på läger inte allt länge sen och där finns det en kille jag gillar, då satte han sig brevid mig istället för sin bästa kompis som han har känt i hela sitt liv och sen skriver vi en del men det tar ganska lång tid innan han svarar på mina snaps han verkar också vara rätt nervös när jag är nära för han ska inte sitta stilla på stolen. Men bör jag tittar på honom så det jag att han kollar på mig med vad kan detta betyda? Är det för att han gillar mig eller vad tror ni? Tacksam för svar!

Anmäl
2017-06-23 11:07 #1 av: lillablomman

Låter helt klart som om han är interesserad tycker iaf jag.

//Geraldine, Tut, Ernst-Hugo, Svensson och Gunwald

Blomma Spreading love over the internet Blomma

Anmäl
2017-06-23 11:47 #2 av: Jaguar_

Lite kul att när man sitter jämte varandra att välja att kommunicerar genom snap?! Vad hände med att använda rösten och prata? Lipar

Bästa sättet att få reda på något är att våga och att prata ärligt. Inte springa som katten kring het gröt. Låter ju som intresse från hans sida, men du lär inte få reda på något om du inte tar steget och vågar (utanför en skärm).

Anmäl
2017-06-23 12:10 #3 av: Carrosh

Det enda sättet att få ett klart svar är ju att du frågar personen i fråga. Det är ju svårt för oss att avgöra hans intentioner genom dina personliga upplevelser. Prata med honom och fråga så får du nog ett svar. :) Lycka till!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.