Förhållande

Anledning nog att göra slut?

2017-07-11 14:57 #0 av: borjadja

Det har varit massa strul med min tjej för mina föräldrar har inte varit särskilt glad i henne, av legitima anledningar. 

Jag och tjejen har bråkat mycket, säkert ett stort bråk i veckan de senaste 4 månaderna. Men nu har det varit bättre under en liten period, fram till i söndags då jag fick veta av min syster (som inte haft något emot min tjej innan) att hon sagt till henne att "jag har fått honom (jag, systerns bror då) att göra saker trots att han inte vill genom att säga att du får ligga med mig sen". Är inte det sjukt konstigt att säga till pojkvännens yngre syster?? Hon har även sagt till samma syster att "jag ser till han köper en särskild pizza så att jag får smaka av två stycken som jag vill ha, och så har jag gjort med alla mina ex". Ska tilläggas att hon sagt dessa grejerna ute när hon varit full, men det är ingen ursäkt enligt mig.

Tjejen säger att jag är hennes största kärlek och hon inte varit så kär i någon innan. Men detta som hon sagt till syrran får mig att känna mig så sjukt manipulerad och att det vi haft är falskt, det bygger jag också på andra saker som jag känner att hon manipulerat mig med.

Har det jättejobbigt nu för min familj vill att jag ska göra slut, en del av mig vill också göra slut, men jag är så ruskigt kär i henne och saknar henne.

Skulle ni säga att detta är legitima anledningar till att göra slut med henne?

Anmäl
2017-07-11 15:03 #1 av: [LadyK]

Låter väldigt omoget och barnsligt av tjejen.

Hur gamla är ni?

Anmäl
2017-07-11 15:37 #2 av: Kalli

Om du vill göra slut är det en legitim anledning att göra slut. Ingen annan kan ju bestämma hur du känner. Men spontant håller jag med LadyK att det låter väldigt barnsligt, och väldigt manipulativt. Personligen hade jag nog inte velat ha en relation med någon som använde sex som ett slags maktmedel.

Anmäl
2017-07-11 15:53 #3 av: Maria

Man kan säga och göra mycket dumt på fyllan och det verkar som ni festar mycket.

Du får väl prata med henne om det.

Läser man din andra tråd så verkar hela ert förhållande ganska märkligt. Det känns som om ni är tonåringar.

Vill du göra slut? Du behöver inga särskilda anledningar mer än att du vill avsluta förhållandet.

/Maria

 

Anmäl
2017-07-11 16:03 #4 av: Hera

Är du så lättmanipulerad då?  Att du gör saker du inte vill om du får sex?

Jag känner efter dessa två trådar att ingen av er verkar mogna för ert förhållande.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-07-18 22:27 #5 av: Darkylucy

gillar du henne så kör på annars inte  ni måste gilla varan om det ska funka intima saker blir bara skit så bästa att vara som vänner nästan om det ska gå jo såklart gilla varan annars ingen ide

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.