2017-10-26 01:26 #0 av: Kiwi00

Hej!

Under tonåren blev jag utnyttjad och använde sex som självskadebeteende. Jag mådde extremt dåligt och fick höra både det ena och det andra om mitt utseende. Jag fick höra hur jag skulle bete mig när det gällde sex. Jag blev tvingad att se porr för att sen ?göra samm sak?. Jag blev tvingad att suga av mot min vilja. Listan kan göras lång.

Det här har gjort att jag har så svårt att ha sex med min man. Jag har svårt att inse att han vill ha sex med mig pga kärlek och är alltid oroad över att han tänker på porrskådisar när han är med mig. Att jag blir jämförd med andra. Jag har svårt att inte känna mig som ett objekt.

Allt som hände tidigare gjorde att jag blev så nerbruten psykiskt och jag såg absolut inget självvärde. Jag bearbetar det här varenda dag men jag upplever att jag inte kommer nånvart.

Pga det här har jag svårt för att bli kåt, jag har svårt för att ha sex med min man och även hjälpa honom när jag inte är sugen.

HUR kan jag försöka släppa alla negativa tankar och lära mig att ha ett bra sexliv med min man? Jag vill ju men när det väl kommer till det så mår jag inte alls bra över det.

PS han vet allt det här och är otroligt stöttande och tålmodig med mig