Förhållande

Vad är detta ?

2018-07-26 00:40 #0 av: Zodi

Ja det kan man undra. Är i en helknepig sits. Jag har träffat en man för ca 4 mån sen. Han och jag började som vänner men efter ett tag hamnade vi i säng. Han är väldigt gullig, omtänksam , kärleksfull och rolig. Har hjälpt mig med div grejer hemma osv ( allt från att köpa tekniska prylar-färg mm) Ja börja få mera känslor än bara kk ( han ville inte ha något förhållande sa han i början) visst fine ....Men varför gör man allt detta för mig om han bara vill ha sex? Fick höra senast i dag att han vart på flerdags fylla hemma hos sitt x som han i nyktert tillstånd verkar hata och få ångest av. Men vill ända träffa henne och dricka och ha sex.....Sen visade de sig att det finns ytterligare en kvinna som han vill umgås och ha sex med. När han träffar mig är de nästan så han beter sig som vi har ett förhållande. Jag fattar ingenting. Han säger att han tycker om mig. Han måste ju vara livrädd för känslor eller vad tror ni ? Hade han bara hört av sig när han vill ha sex ok...Men när de snudd på flera ggr / dygn ( inte när han är full) och vill surra om de ena och de andra och detta att han vill ställa upp och vi ska göra saker i hop..... Är de konstigt att man tror han gillar mig och vill va med mig ? ( bara mig) ....Blir fan knäpp....Behöver råd och tips

Anmäl
2018-07-26 03:02 #1 av: Bjallstal

Ända sättet du kan få reda på vad han tycker och tänker är genom att fråga honom. Jag har haft kompisrelationer med vissa av mina gamla kk:s, där vi hörts och snackat mycket under dagarna. Utan att ha mer än just de känslorna för varandra.
Jag har också varit tydlig med dem att det ör okej att träffa andra, vilket båda parter gjorde ibland, vi var ju faktiskt bara kk, men att det inte var något vi direkt pratade om.
Tror verkligen du behöver ta en snack med sitt kk. Dör utvecklar du känslor, men inte hen, så kommer det troligen sluta med att du blir rejält sårad.

Anmäl
2018-07-26 11:13 #2 av: OlgaMaria

Det är bara att bestämma dig själv för vad du vill ha och inte. Han vill tydligen ha allt möjligt med dig men också med andra. Är det vad du vill eller inte? Ta ett beslut efter vad du vill ha.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2018-07-26 11:42 #3 av: Hera

Ja jag tycker det är konstigt att du tror det när du vet han har två till.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-26 13:16 #4 av: Maria

Han tycker uppenbarligen om dig och att umgås med dig men därifrån till att ha ett förhållande, bara ni två, är det nog ganska långt ifrån med tanke på allt det andra du beskriver.

/Maria

 

Anmäl
2018-07-26 16:33 #5 av: Devya

Jag har en vän som inne på med det här med polygami och han har flera tjejer och bra förhållanden med dem allihopa. Monogami intresserar inte honom. Kanske din kk är lite liknande.

Anmäl
2018-08-08 23:12 #6 av: Zodi

Tack för alla svar. Tog ett snack med han om att vill han ha flera att sätta på så tänker jag med ha det. Att vi ska va på samma våglängd och att de ska vara rättvist. Än så länge verkar de funka men man får se

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.