Känslor

Rädd för kärlek

2018-08-05 14:28 #0 av: homesick2018

Är det vanligt att man inte vågar bli kär för att man är rädd för att bli sårad? Har fått mitt hjärta krossat så många gånger att jag nu inte alls kan lita på någon, tror inte att någon kan älska mig. Träffar en kille just nu som är helt underbar, jag kan verkligen vara mig själv med honom vilket jag inte kunnat efter så kort tid med någon annan, vi har träffats i lite mer än en månad. Jag börjar få känslor för honom och det skrämmer mig så jag har slutat höra av mig och blivit kall mot honom. Det här tär så på mig.

Anmäl
2018-08-05 18:22 #1 av: spiritoffalconer

Tycker det är svårt när folk bryr sig om mig på ett kärleksfullt sätt. Detta antagligen pga hur man blivit behandlad förr.

Anmäl
2018-08-05 18:26 #2 av: Galenidjur

Det är väl en rätt så normal reaktion att ha svårt att lita på folk om man har många dåliga erfarenheter i bagaget. Inget konstigt. Men tycker du att det gått så långt att det ställer till det för dig och du inte vet hur du ska ta dig ur det själv är den enda lösningen att försöka skaffa någon slags hjälp för att hantera dessa känslor.

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.