Förhållande

Bortglömd..

2018-08-10 15:56 #0 av: Regiina-c

Hej!

Jag skulle behöva ha hjälp med idéer på saker man kan göra med sin kille.

Vi hittar aldrig (har aldrig heller för den delen) på något ihop själva. Han hittar ofta på saker med sina polare och ibland får jag vara med. Men när det kommer till att umgås med mig så slutar det bara med att inget görs och man fastnar framför Tv:n. Jag jobbar varannan helg (kvällar/nätter) vilket gör att när jag väl är ledig så vill jag hitta på något, men ofta så hittar han på något med polarna istället och jag sitter hemma och känner mig nedstämd och bortglömd.

Någon som har förslag på vad man kan hitta på? Vill liksom få ha honom för mig själv lite när jag väl kan. Alla förslag mottages.

Anmäl
2018-08-10 16:36 #1 av: Sarah

Bästa förslaget är att hitta en kille som faktiskt vill umgås med dig istället.

Anmäl
2018-08-10 17:01 #2 av: Åsa S

#1 Japp låter ju jättemärkligt att han väljer att hellre umgås med sina kompisar de helger du är ledig med tanke på att du ju inte är ledig varje helg, det är väl inget kul med en partner som hellre vill umgås med sina kompisar. Min man verkade tycka det var jättetråkigt att jag jobbar varannan lördag när vi träffades han ville att vi skulle göra saker ihop men nu har han vant sig och passar på att uträtta ärenden etc. de lördagar jag jobbar + lagar mat tills jag kommer hem och han börjar bli riktigt bra på det men annars gör vi trevliga saker ihop när vi är lediga.

Anmäl
2018-08-10 18:24 #3 av: Maria

#0 Har ni pratat om detta? Vad har han i så fall för förklaring?

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.