Singel

Fel att träffa andra

2018-10-17 23:03 #0 av: homesick2018

Killen jag träffar är inte redo för ett förhållande men han säger att han inte träffar andra för att han tycker det känns fel, är det fel av mig att träffa andra då?

Anmäl
2018-10-17 23:32 #1 av: Scorpio97

Om det är fel eller inte beror ju på er två och vad ni båda känner. Vissa gifta par träffar andra och det är helt okej, medan vissa par som bara är på G inte gör det för att dom tycker det är fel. Och vice versa, och allt däremellan. Så det går inte att svara på den frågan för alla, för det är er relation och därför ni två som bestämmer "reglerna".

Så fundera på hur du känner och prata med honom. Vill han att ni ska vara exklusiva men du vill träffa andra så får du bestämma vilket som är viktigast (och var ärlig mot honom om det). Tycker ni båda att det är okej att du träffar andra fast han inte vill göra det, så är det väl bara att köra på tills någon av er vill ändra på det.

//Jessie

Anmäl
2018-10-18 09:34 #2 av: Linn Is The New

Känner en som dejtar flera samtidigt, men jag är tvärtemot.

Jag tycker man ska respektera den man dejtar och lyssna på vad den helst vill eller känner. Om man dejtar någon som dejtar andra tycker jag det är okej att dejta andra också, men annars tycker jag inte det då jag skulle känna mig rätt taskig eftersom personen då prioriterar mig i första hand.

Anmäl
2018-10-28 21:33 #3 av: Kalli

Samtidigt om killen inte vill eller är redo för ett förhållande men inte vill att TS ska kolla efter någon annan som kanske vill det känns det rätt egoistiskt. Man kan inte äta kakan och ha den kvar. 

Anmäl
2018-10-29 21:19 #4 av: Katti

Tycker att du ska säga till honoma att så länge han inte anser sig vara redo för ett förhållande dejtar du vem du vill!

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2018-11-04 00:53 #5 av: Noctis

Eftersom alla är olika bör man agera på det sätt som känns rätt för en själv, utan skuld eller skam. Men man bör även vara ärlig med det då!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.