Dejting

Tungkyssar hur gör man?

2019-03-04 15:15 #0 av: Fraydag

Korkad fråga jag vet men jag undrar vad man gör med tungan när man tungkysser någon? Hur gör man liksom? Svara nu inte bara att det ger sig när det väl är dags för det gör det inte för mig. I helgen var det nämligen dags för mig och det gick åt h****vete. Jag är 17 och oerfaren så var snäll och beskriv så bra som möjligt hur en tungkyss ska vara så jag gör mer rätt en annan gång.

Anmäl
2019-03-04 16:05 #1 av: Lexie82

Alltså, det är en jättesvår fråga, för alla kysser olika. Personligen brukar ju försöka känna av hur den jag kysser gör, och anpassa mig efter det litegrann.

Vissa kör in tungan och vispar runt som en galning, vissa använder bara tungspetsen, andra sticker in tungan korta vändor bara (svårt att förklara). 

Jag tror att det viktigaste att tänka på när man kysser någon ny, eller är ny på att kyssas, är att ta det lugnt och inte ha för bråttom eller bli för ivrig. Resten är en smaksak och omöjligt att säga vilket sätt som är "rätt".

Anmäl
2019-03-04 16:41 #2 av: Anne.K

Sedan finns det dom som slukar hela ens ansikte när dom ska kyssas, haha. Råkade jag ut för en gång i tiden. Inte så supertrevligt sätt att bli kysst på. Gapskrattar

Annars så är det supersvårt att svara på din fråga. Enda tipset jag kan ge är att ta det chill när du kysser någon och följ rytmen med den som du kysser. Sånt löser sig med tiden helt enkelt allt eftersom man lär sig hur man gillar att kyssas. Alla har vi varit unga och oerfarna. 

Det finns inget rätt eller fel. Hur man vill kyssas är en smaksak. Glad

 Föredetta: Registrerad uppfödare av Gerbiler: Myomorpha - Gerbiluppfödning

Anmäl
2019-03-04 17:02 #3 av: Fraydag

Ok Vi kysstes ju och det var första gången med tunga för mig. Men jag visste ju inte ALLS hur jag skulle göra. Först höll jag tungan ganska stilla men det kändes ju bara dumt och jag tänkte att så kan det ju inte vara tänkt att man ska göra så jag virvlade runt med tungan några varv och då backade han och sa typ "Hallå vad håller du PÅÅÅ med?"

Så jag sa förlåt och gick därifrån och skämdes. Och han vill nog inte träffa mig mer, vi hade ju nåt på gång innan. :(


Anmäl
2019-03-04 17:14 #4 av: OlgaMaria

1. Var inte så snabb att tungkyssa någon man inte är nära. Inte alla som uppskattar att bli tungkysst ifall man inte är tighta.

2. Ta det försiktigt. Lugnt och försiktigt kan vara uppeggande medan för mycket blir - ja, för mycket! Slappna av lite i mun och tunga - kan bli otrevligt om den andre trycker hårt med tungan.

Hur vet du förresten att det gick så illa? Sa den andre det eller?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2019-03-04 17:17 #5 av: OlgaMaria

Ahh, såg ditt andra inlägg nu. Jobbigt att det blev så. Kanske hade det blivit bra om du skrattat lite och sa som det var att du aldrig kysst någon sådär förut. Inget att skämmas för. :)

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2019-03-04 19:35 #6 av: vendelay

UMO är typ världens bästa sida för alla såna här slags frågor. Här får du några tips:

https://www.umo.se/karlek-och-vanskap/pussar-kyssar-och-hangel/

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2019-03-05 21:27 #7 av: Emptymoment

Jag tycker inte att du ska fokusera på att kyssa någon på ett speciellt sätt. Kyss på det sätt som känns skönt, naturligt och bekvämt för dig. Resten lär du dig med tiden :)

Och det skadar aldrig att fråga vad din partner gillar!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.